Resource icon

שמן, רוסי, אבל יותר חזק ממך.

שבוע 2, אימון 2:

סקוואט: 128kg x 4 x 7
סט אחד של מתח.

אני חושב שסטים של 7 זה החלק הכי קשה בתוכנית. הרגשתי בערך כמו אחרי פראן.

למה לא עושה? עשיתי יום שני. אימון הבא נעשה פרס. אני עושה פעם לחיצה, פעם משיכה.
כן, ואני גם עושה דברים שאני לא כותב 😛

כן אלכס אני לא מבין אחי מה זה האימון הקל הזה? תרגיל אחד באימון? מה אתה בא לנשק את המזוזה וללכת הביתה? איך אתה מצפה לתקוף את השריר ככה? המאמן שלי אמר לי שצריך לפחות 9 תרגילים באימון והוא היה פעם ויקינג אם אני לא טועה.

שבוע 2, אימון 4:

סקוואט: 145kg x 6 x 3
פרס: 55kg x 3, 65kg x 3, 75kg x 5

Seth Able, חשבתי שאמרת שהשבוע השני הכי קל 😵

אני אפילו לא רוצה לחשוב על שבוע הבא. לפחות הוא האחרון.

אני אפילו לא רוצה לחשוב על שבוע הבא. לפחות הוא האחרון.

השביעיות אתמול היו די קלות, במיוחד שלא היה לי זמן לקלינים. אני צופה שה5*5 מחר לא יהיה קל. אמנם כבר יצא לי לעשות 5*5 בכזה משקל לא מזמן, אבל לא כשהרגליים שלי תפוסות לגמרי...

אני עדיין חושב שהשביעיות זה החלק הקשה בשבוע. אגב, הפסקתי להיות תפוס אחרי השבוע הראשון (חוץ מבצוואר).

השביעיות אתמול היו די קלות, במיוחד שלא היה לי זמן לקלינים. אני צופה שה5*5 מחר לא יהיה קל. אמנם כבר יצא לי לעשות 5*5 בכזה משקל לא מזמן, אבל לא כשהרגליים שלי תפוסות לגמרי...

אתה גם משלב את התוכנית הזאת באימונים שלך?

כן. היו לי תוצאות לא רעות איתה בפרונט סקוואט, עכשיו מנסה גם מאחורה.

וריאציה זאת מילת המפתח פה. זה קיצוץ של בערך 25% בווליום לעומת המקור והיא מיועדת לשימוש בנוסף לאימונים אחרים, אם כי אתה צודק, קצת פחות עמוסים משלי. מצד שני, אני גם חלש, אז זה פחות ביג דיל.

לפני כמה חודשים עשיתי את זה לפרונט סקוואט כשהשינוי העיקרי בצורת אימונים שלי היה הרבה פחות קלינים כבדים. זה הניב תוצאות לא רעות. אמנם לקח לי קצת זמן עד שממש סחטתי את הPR שעבדתי בשבילו, אבל כל התרגול הזה ב80-90, שזה יוצא +- המשקלי עבודה בקלין עשו הבדל משמעותי במהירות שקמתי מקלינים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית