ייעוץ פריצת דיסק = סיום קריירה?

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
פריצת דיסק היא בעצם סיום קריירה בפאוורליפטינג או שאפשר לתקן את זה ולהתחרות עוד? או אפילו "לסבול" ולהתחרות? תודה.

אני בנאדם ששלם עם כל דבר שאני עושה לא משנה מה ההשלכות - בתנאי שידעתי את הסיכונים לפני שהחלטתי לעשות את זה והשלמתי איתם.
אתה סותר את עצמך כל הזמן, אתה מוצא תירוצים כל פעם למה לא ובכל זאת מתלונן. לדעתי אתה סתם טרול, יש לך אולי כמה בעיות נפשיות אבל כמו זה שכתב לך למעלה אני חושב שאתה פשוט אוהב לשים את עצמך בעמדת נחיתות.
אתה נהנה לראות איך אנשים נדהמים מכל הבעיות שיש לך (רק לכאורה) ואיך אתה עושה לעצמך דברים מזוכיסטיים ואיך אתה רק סובל
אתה טרול מצוי

• פותח/ת השרשור
אתה סותר את עצמך כל הזמן, אתה מוצא תירוצים כל פעם למה לא ובכל זאת מתלונן. לדעתי אתה סתם טרול, יש לך אולי כמה בעיות נפשיות אבל כמו זה שכתב לך למעלה אני חושב שאתה פשוט אוהב לשים את עצמך בעמדת נחיתות.
אתה נהנה לראות איך אנשים נדהמים מכל הבעיות שיש לך (רק לכאורה) ואיך אתה עושה לעצמך דברים מזוכיסטיים ואיך אתה רק סובל
אתה טרול מצוי
לא מסכים, אני טרול שתפוצתו רק בדרום.

למי יש זמן לשחות תגיד לי? עזוב זמן, למי יש כסף? יותר מזה, איפה אני אמור לשחות עכשיו כשאוטוטו חורף? הייתי בפיזיותרפיה לכתפיים במשך חודש וחצי ולא עזר כלוםםםםם לא משנה מה האידיוט ניסה, אני אומר לך הרופאים פה פשוט תת רמה ואין פשוט אין זמן או כסף לטפל בעצמי.

עריכה: עשיתי עכשיו את שבוע 0-2 של הפיזיותרפיה, זיין לי את הטרייספס חחחחחחח

זה תלוי אני הלכתי לפיזיוטראפיסט שהבחור שמה אמר לי . עזוב הכל תלמד לעשות סקוואט חופשי ואתה תיהיה בסדר ....

לגבי השחייה אתה מבין למה התכוונתי . אם אתה לא יכול לשחות . תעשה משהו אחר . אבל תעשה את המקסימום שאתה יכול . כי אדם יכול , אתה יודע . לתת מעצמו 100 אחוז ! לא משנה מה האמצעים שיש לך .
זה אומר שאם אתה בוחר בגב כמטרה אתה מוכר את הנשמה שלך בשביל לסיים עם זה בהצלחה (למקסם עד כמה שאתה יכול) .

כתבתי לך תגובה ארוכה . העדפתי להתייחס רק למה שאתה לא יכול ....אני בטוח שאתה מסוגל ליותר .

אני יכול לקחת כלב אל הקערת אוכל שלו אני לא יכול להכריח אותו לאכול מימנה . זאת עכשיו בחירה שלך לגמרה . אני את שלי אמרתי ועשיתי . עכשיו תורך .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה תלוי אני הלכתי לפיזיוטראפיסט שהבחור שמה אמר לי . עזוב הכל תלמד לעשות סקוואט חופשי ואתה תיהיה בסדר ....

לגבי השחייה אתה מבין למה התכוונתי . אם אתה לא יכול לשחות . תעשה משהו אחר . אבל תעשה את המקסימום שאתה יכול . כי אדם יכול , אתה יודע . לתת מעצמו 100 אחוז ! לא משנה מה האמצעים שיש לך .
זה אומר שאם אתה בוחר בגב כמטרה אתה מוכר את הנשמה שלך בשביל לסיים עם זה בהצלחה .

כתבתי לך תגובה ארוכה . העדפתי להתייחס רק למה שאתה לא יכול ....אני בטוח שאתה מסוגל ליותר .

אני יכול לקחת כלב אל הקערת אוכל שלו אני לא יכול להכריח אותו לאכול מימנה . זאת עכשיו בחירה שלך לגמרה . אני את שלי אמרתי ועשיתי . עכשיו תורך .
ניסיתי את הפיזיותרפיה הזו שנתת לי אבל רק 3 התמונות הראשונות אמורות לעזור לי כי הן מקלות על הכאב, התמונות האחרות נועדו לחזק את המייצבים ובתור פאוורליפטר תרגילים כאלה לא יגרדו לי אפילו את המייצבים -.-

אני יודע הקטע שתשים לב מה קורה גם פה , האתר הזה הוא רק דוגמא .
דוגמא לזה שאתה יכול אם תרצה למצוא ולחפש עוד ועוד דרכים בעצמך.

אתה יכול לשבת בחיבוק ידיים ולהאשים את הנסיבות . ואתה גם לקבל את המציאות כמו שהיא ולשנות אותה בעצמך .

אין לך שליטה על דברים שקורים הרבה פעמים אבל יש לך שליטה על איך תגיב אלייהם .

היה סיפור פעם על חברת נעליים ששלחה נציג מכירות לאפריקה שיתן להם דוח מצב על השוק שמה כדי שיעריכו עד כמה יהיה ריווחי למכור נעליים שמה.

חזר הנציג אמר להם " חרא שם - אין שום סיכויי למכור נעליים , כולם יחפים ..."

החברת נעליים שלחה נציג נוסף שחזר עם אותם ראיות רק בהתלהבות ואמר " ואוו אתם לא מבינים איזה פוטנציאללל גדול!! .... כולם יחפיםםם !!!! "

אם אני לא טועה זה סיפור אמיתי על חברת נייק . ומה שקרה הם החליפו את הנעליים בתמורה לפירות מאפריקה ...על כל נעל שהביאו להם קיבלו שווי של שתי נעליים בפירות .

• פותח/ת השרשור
אני יודע הקטע שתשים לב מה קורה גם פה , האתר הזה הוא רק דוגמא .
דוגמא לזה שאתה יכול אם תרצה למצוא ולחפש עוד ועוד דרכים בעצמך.

אתה יכול לשבת בחיבוק ידיים ולהאשים את הנסיבות . ואתה גם לקבל את המציאות כמו שהיא ולשנות אותה בעצמך .

אין לך שליטה על דברים שקורים הרבה פעמים אבל יש לך שליטה על איך תגיב אלייהם .

היה סיפור פעם על חברת נעליים ששלחה נציג מכירות לאפריקה שיתן להם דוח מצב על השוק שמה כדי שיעריכו עד כמה יהיה ריווחי למכור נעליים שמה.

חזר הנציג אמר להם " חרא שם - אין שום סיכויי למכור נעליים , כולם יחפים ..."

החברת נעליים שלחה נציג נוסף שחזר עם אותם ראיות רק בהתלהבות ואמר " ואוו אתם לא מבינים איזה פוטנציאללל גדול!! .... כולם יחפיםםם !!!! "

אם אני לא טועה זה סיפור אמיתי על חברת נייק . ומה שקרה הם החליפו את הנעליים בתמורה לפירות מאפריקה ...על כל נעל שהביאו להם קיבלו שווי של שתי נעליים בפירות .
סיפור נחמד, השאלה כמה באמת אפשר לעשות בנוגע לכאבים. אני אנסה את הפיזיותרפיה הזו פעמיים ביום לשבועיים, נראה איך יתקדם.
לדוגמא יש לי ברך קופצים והמליצו לי לעשות קומפרסים של קרח פעמיים ביום כל יום, עשיתי שבועיים ולא עזר בשום דבר.. אז אתה מבין למה אני תמיד שולל מראש? כי אני רגיל כבר שדברים לא עוזרים.

שמע, לא מזלזל בך או בבעיות שלך
אבל עם הגישה שלך לחיים, אתה רק מושך ומושך את הבעיות אליך.
ברגע שאתה מכניס לעצמך לראש שהגוף שלך מפוצץ בבעיות שאין להן פתרון, זה כמו לשים מגנט לעוד בעיות אחרות שגם להן לא יהיו פתרונות.
תשנה גישה, תכניס לעצמך לראש שאתה בסך הכל בן אדם רגיל כמו כולם ותתחיל לחשוב חיובי.
בקשר לבעיות שלך, אתה ילד גדול, אם אתה חושב שכדאי לקחת סיכון ולהמשיך להתאמן במצב שלך, לך על זה, אבל תהיה מוכן לשאת בתוצאות ובהשלכות של העניין.
שיהיו לך חיים נפלאים ומאושרים =]

תן לי להבין אותך- אמרת שאתה כולה רוצה להתחרות בארץ פעם אחת שגם אם תיקח מקום ראשון מלבד כבוד של 20 אנשים שיודעים על זה לא מביא לך כלום (כןכן תחושה של הגשמה עצמית וחלומות בלה בלה בלה) ולמרות זאת אתה מעדיף לפגוע בגוף שלך זמנית ואפילו באופן קבוע? והסיבה הכי טובה שמצאת זה שגם ככה יש לך כאבים אז עוד קצת לא ישנה?
אתה יודע פרס דארווין נותנים כתודה לאנשים שפטרו את העולם מהטימטום שלהם, אל תיהיה מטומטם כמוהם. בלי לפגוע כמובן..

סיפור נחמד, השאלה כמה באמת אפשר לעשות בנוגע לכאבים. אני אנסה את הפיזיותרפיה הזו פעמיים ביום לשבועיים, נראה איך יתקדם.
לדוגמא יש לי ברך קופצים והמליצו לי לעשות קומפרסים של קרח פעמיים ביום כל יום, עשיתי שבועיים ולא עזר בשום דבר.. אז אתה מבין למה אני תמיד שולל מראש? כי אני רגיל כבר שדברים לא עוזרים.

אתה עושה צבא?

אהבתי שכולם גזרו את הדין שלו למוות בייסורים.
גם אני האכלתי את עצמי סרטים פעם שיש לי פריצת דיסק כשהיו לי כאבי גב רציניים שהקרינו לרגליים.. ואז הם עברו ברנדומליות אחרי סקוואט כבד.
זה שיש כאבים לא בהכרח אומר שאתה פצוע ואם לא מאבחנים כלום אז אפילו סביר להניח שאתה לא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אהבתי שכולם גזרו את הדין שלו למוות בייסורים.
גם אני האכלתי את עצמי סרטים פעם שיש לי פריצת דיסק כשהיו לי כאבי גב רציניים שהקרינו לרגליים.. ואז הם עברו ברנדומליות אחרי סקוואט כבד.
זה שיש כאבים לא בהכרח אומר שאתה פצוע ואם לא מאבחנים כלום אז אפילו סביר להניח שאתה לא.
אני גם חושב ככה, פשוט עכשיו אני מרגיש כאב בעמוד השדרה עצמו, סוג של מכה יבשה שם ועד היום בחיים לא היה לי את זה, אז עכשיו אני יותר חושש.

אז אין שום סיבה שלא תבדק, חבל על הסרטים שאתה אוכל.
לספורטאים יש מדי פעם כאבים מונפצים שמהניסיון האישי שלי עוברים דווקא כשממשיכים להתאמן, אבל תמיד עדיף להבדק ולהיות בראש שקט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז אין שום סיבה שלא תבדק, חבל על הסרטים שאתה אוכל.
לספורטאים יש מדי פעם כאבים מונפצים שמהניסיון האישי שלי עוברים דווקא כשממשיכים להתאמן, אבל תמיד עדיף להבדק ולהיות בראש שקט.
מחר יש לי אורטופד ואני אבקש ממנו הפנייה ל-MRI.

העיניין עם כאב הוא שולי , כי כאב הוא סובייקטיבי ואני אומר לך גם באחריות שבלי תרופות ובלי ניתוחים אפשר להעלים 100 אחוז מהכאב .

העיינין המרכזי עם כאב זה שהוא סימן אזהרה . הוא לא סתם שם .

בגלל שאתה מיתמודד עם מספר בעיות . ובגלל שאסור לך להפתזר אז אני מציע לך לבחור בעיה אחת שהיא עיקרית מהבעיות שלך (לדעתי זה עיניין הגב ) ולעבוד על זה .
תמצא את הפוטנציאל הריפויי בבעיה .

אני מצרף כמה סירטונים , הראשון כשתראה אותו אתה תבין למה זה כל כך חשוב גב בריא .
חוסר איזון פוגע בדברים אחרים שהם פוגעים בדברים אחרים ובסוף זה כבר בעיה .... טפל בזה וספר לנו איך הצלחתה .
תיהיה דוגמא להערצה והשראה לפצועים ברחבי הארץ .....

אל תיהיה מאלה שמרחמים עלייהם תיהיה מאלה שגאים לספר עלייהם.

בהצלחה .

קח הגורו שלי מדבר על כאבי גב -

ותרגיל קטן שאתה יכול לעשות ומניסויין אישי זה ממש עוזר לכאבי גב

עוד קצת מידע

http://www.livestrong.com/article/420704-foam-roller-used-in-physical-therapy/

ולך תשיג פואם רוללר בדחיפות ,(עדיף זה עם השפיצים הכואבים ) זה שווה כל שקל .

עריכה :

http://www.mobilitywod.com/

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
העיניין עם כאב הוא שולי , כי כאב הוא סובייקטיבי ואני אומר לך גם באחריות שבלי תרופות ובלי ניתוחים אפשר להעלים 100 אחוז מהכאב .

העיינין המרכזי עם כאב זה שהוא סימן אזהרה . הוא לא סתם שם .

בגלל שאתה מיתמודד עם מספר בעיות . ובגלל שאסור לך להפתזר אז אני מציע לך לבחור בעיה אחת שהיא עיקרית מהבעיות שלך (לדעתי זה עיניין הגב ) ולעבוד על זה .
תמצא את הפוטנציאל הריפויי בבעיה .

אני מצרף כמה סירטונים , הראשון כשתראה אותו אתה תבין למה זה כל כך חשוב גב בריא .
חוסר איזון פוגע בדברים אחרים שהם פוגעים בדברים אחרים ובסוף זה כבר בעיה .... טפל בזה וספר לנו איך הצלחתה .
תיהיה דוגמא להערצה והשראה לפצועים ברחבי הארץ .....

אל תיהיה מאלה שמרחמים עלייהם תיהיה מאלה שגאים לספר עלייהם.

בהצלחה .

קח הגורו שלי מדבר על כאבי גב -

ותרגיל קטן שאתה יכול לעשות ומניסויין אישי זה ממש עוזר לכאבי גב

עוד קצת מידע

http://www.livestrong.com/article/420704-foam-roller-used-in-physical-therapy/

ולך תשיג פואם רוללר בדחיפות ,(עדיף זה עם השפיצים הכואבים ) זה שווה כל שקל .

עריכה :

http://www.mobilitywod.com/

תודה על ההשקעה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית