- פותח/ת השרשור
LOLתפסיקו להתווכח איתו כי עכשיו הוא יהרוג את עצמו בשביל להוכיח לך מה זאת אבולוציה.
ויצלם את זה.
מלכה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
LOLתפסיקו להתווכח איתו כי עכשיו הוא יהרוג את עצמו בשביל להוכיח לך מה זאת אבולוציה.
ויצלם את זה.
אני מודע, אבולוציה זו התאמה של יצור חי לסביבה לפי הברירה הטבעית, אז אמרתי שאצלי במקום להתאים לברירה הטבעית זה מתאים את הגוף לפי מה שאני עושה לו [משמע = מה שלא הורג אותך, מחשל אותך]
ואגב, אני עדיין לא רואה שום טעות במה שאני אומר, אתה מוזמן לתקן את השגוי.איך יצורים חיים מתאימים את עצמם לסביבה?
אז אולי תשכתב את הערך "אבולוציה" בויקיפדיה אם לדעתך הוא כ"כ שגוי?אבולוציה היא שינוי גנטי. אתה לא רואה שאין פה שום שינוי גנטי? לא אצלך, ולא אצל העשים שלך.
נו יפה מאוד, ככה צריך! אם יש טעות בדבריי ואתה רואה שאני לא מבין אין טעם להתפלצף, תתקן אותי וככה להבא לא אטעה.נראה לי שהדבר היחידי שלא הבנת בקשר לאבולוציה זה אכלוסיה משנה את הגנטיקה בעזרת חוסר העברת גנים לא "מתאימים" לדורות הבאים.
שזה אומר: אם יש צורך סביבתי ליכולת קפיצה. ואתה תקפוץ כל החיים והבן שלך יקפוץ כול החיים זה לא אומר שהנכד שלך יקפוץ יותר טוב. השינוי נוצר בכך שמי שלא קופץ טוב ימות או לא יעביר את הגנים שלו לדור הבא. וככה מדור לדור כל האוכלוסיה תקפוץ יותר טוב. או תשנה צבע פרווה או WHAT EVER
לא בקטע של לתפוס משהו שגוי ולצאת גבר. סתם שתבין ( אם לא הבנת את זה קודם)
בכיף. שמח אם הצלחתי להסביר לך משהו שלא הבנתנו יפה מאוד, ככה צריך! אם יש טעות בדבריי ואתה רואה שאני לא מבין אין טעם להתפלצף, תתקן אותי וככה להבא לא אטעה.
זה היחס שאני מצפה לקבל מכל הגולשים פה וכמובן שזה היחס שאתן.
תודה על ההסבר.
אז בעצם למונח "מה שלא הורג אותך, מחשל אותך" אין קשר לאבולוציה?בכיף. שמח שהצלחתי להסביר לך משהו שלא הבנת
אז בעצם למונח "מה שלא הורג אותך, מחשל אותך" אין קשר לאבולוציה?
לדוגמא קח בנאדם שמנגן על גיטרה ובנאדם שלא מנגן; כשהלא מנגן ינגן פעם ראשונה, המיתרים יקרעו לו את האצבעות ויכאב לו, אבל לבנאדם שמנגן שנים יש כבר עור פיל על האצבעות, זה לא סוג של אבולוציה? אומנם לא במלואה, אבל זה שינוי שמתאים את האדם לסביבה ולהרגלים לא?
או כמו שלדוגמא בנאדם של עיר שילך לחיות על ההרים יתקשה מאוד לנשום בגלל לחץ האוויר שם, אבל בנאדם שחי המון בהרים יצליח לנשום כרגיל ואף לדוגמא בשירה יצליח לשיר המון בלי לנשום [אני אישית מכיר סולן של להקה שיכול למשוך גראול משהו כמו 25 שניות כי הוא חי בהרים של קנדה].
זה לא קשור באופן כזה או אחר לאבולוציה?
אבל אם אני הסתגלתי למשהו, לדוגמא אני חי בהרים ובהתחלה היה קשה לנשום אבל אחר כך הסתגלתי והריאות שלי הותאמו לסביבה, כשהבן שלי יוולד גם לו יהיה קשה לנשום ואז הוא יסתגל, או שהוא ישר יקבל את הריאות שהסתגלו כבר?זה קשור להסתגלות פרט. ואני לא יודע מה השם ה"מדעי" של זה או מה שלא יהיה. אבל הרעיון באבולוציה זה לשנות את הגנים של אכלוסיה. ההסתגלות שלך לא משנה את הגנים שלך. אם לך קשה להסתגל למשהו גם לבן שלך יהיה קשה( אם הגנטיקה של אמא שלו לא תביא לשינוי מועיל ולא תהיה לו איזה מוטציה חיובית)
ככה שזה לא אבולוציה.
אהההההההההההה אז כאילו אתה בעצם אומר שהעש הראשון לדוגמא נוצר לבן, הייתה להם הישרדות מעולה עם העצים, ואיפשהו נולד עש מוטציה [שהגנים לא עברו כמו שצריך] והוא היה שחור, והוא התרבה, ולאחר המהפכה התעשייתית העשים הלבנים היו חלשים וטרף קל כי לא הייתה להם הסוואה טובה אז רק השחורים שרדו וככה בעצם נשארו רק שחורים?עוד פעם. אתה לא שינית את הגנטיקה שלך בכך שהסתגלת. הדוגמה עם העשים יותר קלה. עש לא יכול לשנות את הצבע שלו( בדיוק כמו שאתה לא יכול לשנות תכונות מולדות מסוימות.) לעשים בצבע הבהיר היה יכולת השרדות נמוכה יותר ולכן הם לא שרדו. ככה שרק הגנים הכהים עברו לדורות הבאים עד רמה שהעשים הבהירים נדחקו כמעט לגמרי המין. http://upload.wikimedia.org/wikiped.../331px-Mutation_and_selection_diagram.svg.png
התמונה הזו רואים כביכול גם את ה"מוטציה" איך תכונה חדשה נכנסה למין. אבל הבנת את הרעיון
תודה גבר, חידשת לי המון ועזרת לי להבין את זה הרבה יותר טוב 😃אנחנו אפילו לא ממש מדברים על אבולוציה עכשיו שאני קורא על זה. קח. פה יש הסברים יותר ספציפים לתחום שדברנו עליו.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A1%D7%AA%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%AA_%D7%90%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA
זזתי
אהההההההההההה אז כאילו אתה בעצם אומר שהעש הראשון לדוגמא נוצר לבן, הייתה להם הישרדות מעולה עם העצים, ואיפשהו נולד עש מוטציה [שהגנים לא עברו כמו שצריך] והוא היה שחור, והוא התרבה, ולאחר המהפכה התעשייתית העשים הלבנים היו חלשים וטרף קל כי לא הייתה להם הסוואה טובה אז רק השחורים שרדו וככה בעצם נשארו רק שחורים?
אבולוציה היא שינוי גנטי. אתה לא רואה שאין פה שום שינוי גנטי? לא אצלך, ולא אצל העשים שלך.
אחד משלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!את האמת שגם לי הייתה אחת על האצבע, יותר למטה מהמיקום שלך.
חתכתי אותה ותלשתי, לא נשארה צלקת וגם לא כאב יותר מידי.