הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון מצב: האצבע

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
לכל אלו שזלזלו במערכת החיסונית שלי, אמרו שאני טיפש, אמרו שאקבל זיהום, אמרו שאני לא יודע לחתוך; אנד.. וואלה!
לא משנה כמה פעמים הלכתי לרופא והוא הקפיא לי את הפלולה המעצבנת הזו, היא תמיד נפלה וחזרה; בזבוז זמן, בזבוז כסף, סתם כאב מיותר, אז החלטתי לשנות שיטה וללכת על משהו קצת יותר ברוטאלי והנה התוצאה:
506b6c52e6445.jpg

כפי שאתם רואים אין שום פלולה, אין שום צלקת מהחיתוך, והכי חשוב - היא לא חוזרת 😃

טוב מאוד, בחלק הזה הצלחת.
מה החלק הבא בגופך שמציק לך ואתה תחתוך לו ת'צורה? 🤡

חחחחחחחח התמונה והתנוחה שלך הרגו אותי נראה כמו איזה מישהי שעומדת לדחוף לעצמה אצבע ומראה לכולם רגע לפניי 😛
שמע המערכת החיסונית שלך ניצחה את כולם כל הכבוד ! אבל מה שהתלהבתי אפילו יותר ממנה זה החדר !! עזוב לשאוף לגוף מסויים אני שואף עכשיו לחדר כזה - כמה אינץ' הטלוויזיה? (שפתוח בה כרגיל העמוד של הפורום 😛 )
ויש לי ווידוי קטן למרות שאני לא מהחותכים אני מסכים איתך שכל פעם שהרופא צורב לך יבלת זה תמיד חוזר אחרי שבועיים - למרות שאיכשהוא בסופו של דבר אחרי מיליון צריבות זה עבר לי

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחח התמונה והתנוחה שלך הרגו אותי נראה כמו איזה מישהי שעומדת לדחוף לעצמה אצבע ומראה לכולם רגע לפניי 😛
שמע המערכת החיסונית שלך ניצחה את כולם כל הכבוד ! אבל מה שהתלהבתי אפילו יותר ממנה זה החדר !! עזוב לשאוף לגוף מסויים אני שואף עכשיו לחדר כזה - כמה אינץ' הטלוויזיה? (שפתוח בה כרגיל העמוד של הפורום 😛 )
ויש לי ווידוי קטן למרות שאני לא מהחותכים אני מסכים איתך שכל פעם שהרופא צורב לך יבלת זה תמיד חוזר אחרי שבועיים - למרות שאיכשהוא בסופו של דבר אחרי מיליון צריבות זה עבר לי
47 אינצ' 😃

למה לא שמת טיפות 😲 לא שורף חחחח ומוריד תוך שלוש שבועות בערך.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה אחד המלכים באמת.

• פותח/ת השרשור
למה לא שמת טיפות 😲 לא שורף חחחח ומוריד תוך שלוש שבועות בערך.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה אחד המלכים באמת.
זה דורש יותר מדי מאמץ של ללכת לקנות...............

שתיהיה בריא , אם היה לך פעם אחת מזל ולא קרה לך כלום זה לא אומר כלום , לפעמיים הבאות אני מקווה בשבילך שתעשה את זה בדרך קצת יותר נורמאלית מאשר עם סכין בבית , רק בשביל שתדע יכל ליגרם לך זיהום רציני ביותר מימה שעשית facepalm

• פותח/ת השרשור
שתיהיה בריא , אם היה לך פעם אחת מזל ולא קרה לך כלום זה לא אומר כלום , לפעמיים הבאות אני מקווה בשבילך שתעשה את זה בדרך קצת יותר נורמאלית מאשר עם סכין בבית , רק בשביל שתדע יכל ליגרם לך זיהום רציני ביותר מימה שעשית facepalm
זה ממש לא פעם אחת של מזל.. בוא נגיד שמאז ומתמיד הייתי כזה ועשיתי דברים הרבה יותר גרועים - זו אבולוציה ידידי, אבולוציה! רק שבמקום שהגוף שלי יתאים את עצמו לברירה הטבעית, הוא מתאים את עצמו לדברים שאני עושה לו חחחחחחח

ואגב, עובדה שרק הדרך ה"לא נורמאלית" היא זו שטיפלה בבעיה, כשהדרכים הכשרות האחרות סתם דחו אותה.

זה ממש לא פעם אחת של מזל.. בוא נגיד שמאז ומתמיד הייתי כזה ועשיתי דברים הרבה יותר גרועים - זו אבולוציה ידידי, אבולוציה! רק שבמקום שהגוף שלי יתאים את עצמו לברירה הטבעית, הוא מתאים את עצמו לדברים שאני עושה לו חחחחחחח

ואגב, עובדה שרק הדרך ה"לא נורמאלית" היא זו שטיפלה בבעיה, כשהדרכים הכשרות האחרות סתם דחו אותה.
כנראה שאתה לא יודע מה המשמעות של המילה "אבולוציה" לא הבנתי בידיוק איך היא קשורה לנושא .
ותיתפלא שזה מזל , בסופו של דבר מספיק פעם אחת של זיהום רציני ויכול ליקרות לך דברים רצינים מאוד !
ואין שום בעיה שתעשה מה שמתאים לך לגוף שלך , אני רק אשמח להבין למה אתה עושה דברים כאלה לעצמך , להרגיש שונה משאר החברה ?

• פותח/ת השרשור
כנראה שאתה לא יודע מה המשמעות של המילה "אבולוציה" לא הבנתי בידיוק איך היא קשורה לנושא .
ותיתפלא שזה מזל , בסופו של דבר מספיק פעם אחת של זיהום רציני ויכול ליקרות לך דברים רצינים מאוד !
אני מודע, אבולוציה זו התאמה של יצור חי לסביבה לפי הברירה הטבעית, אז אמרתי שאצלי במקום להתאים לברירה הטבעית זה מתאים את הגוף לפי מה שאני עושה לו [משמע = מה שלא הורג אותך, מחשל אותך]

בשביל אבולוציה אתה צריך למות. אתה לא יכול לשנות את הגנטיקה שלך ולהתאים את עצמך למצב. אתה רק יכול לא להעביר את הגנים שפוגעים בהשרדות. אבל תכלס מה זה קשור..

תפסיקו להתווכח איתו כי עכשיו הוא יהרוג את עצמו בשביל להוכיח לך מה זאת אבולוציה.

ויצלם את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית