הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מספר שאלות בנוגע לתכנית התזונה שמוצעת באתר

Mishius

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם וחג שמח!
אחת ההחלטות שלי לשנה החדשה הייתה שעד הקיץ - אני מגיע ל15% שומן..כרגע אני על 22 אני מניח (לא יצא לי להמדד המון זמן כבר).
כרגע אני שוקל 85 קילו.
הגעתי לאתר וישר ראיתי את תכנית התזונה למטרת חיטוב והורדת אחוזי שומן לבעלי משקל עד 100 קילו.
רציתי לדעת האם יש תחליפים למזונות שרשומים שם שנותנים את אותם היתרונות באותו ערך קלורי פחות או יותר..
חשוב לי לדעת את התשובה לשאלה הזאת גם כדי לגוון קצת באוכל וגם כדי לדעת במה אפשר להחליף את המזונות כיוון שכרגע אני בצבא בשירות סדיר, לכן אין לי תמיד הזדמנות לאכול בדיוק מה שרשום שם.

התכנון הוא להגיע ל-4 אימונים בשבוע של חדר כושר שיכללו התנגות ואירובי, + ריצות כשיתאפשר הדבר.
תודה רבה 😃

אף אחד לא יעשה בשבילך את העבודה , אתה צריך לראות מה הערכים הסופיים ולפי זה תעשה תפריט משלך על ידי כך שתחפש את הערכיים התזונתיים של מאכלים מסוימים ותבנה תפריט.
חוץ מזה אני מציע שתקרא את המדריך לחיטוב בפרוטוקול.http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

• פותח/ת השרשור
חבר, שאלתי פה כי זה פורום לאנשים שלא כל כך יודעים ומבינים, בגלל זה ביקשתי מספר תחליפים כי אני לא יודע מה מתאים ומה ראוי ומה בריא.
לא סתם קוראים לפורום מתחילים.. או שאני טועה?

חבר, שאלתי פה כי זה פורום לאנשים שלא כל כך יודעים ומבינים, בגלל זה ביקשתי מספר תחליפים כי אני לא יודע מה מתאים ומה ראוי ומה בריא.
לא סתם קוראים לפורום מתחילים.. או שאני טועה?
אתה טועה בגדול , אומנם זה פורום מתחילים אבל זה לא פורום תעשו לי את העבודה .
המטרה פה היא לכוון אותך לחומר שאתה צריך לדעת וללמוד ובעצם לתת לך את הכלים להצליח לעבוד בעצמך.

Back
למעלה תחתית