הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון של מספר חלקים בגוף

ishmereny

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-20
50
0
שלום לכולם !!!!!

אני מתאמן בבית ... יש לי ספת בנץ' פרס , מוט ישר של 1.60 ומשקולות להברגה .
אני התחלתי לעבוד עם החזה , מצאתי תרגילים לכתפיים עם מוט (מילטרי פרס וחתירה בעמידה עם מוט) , יד קידמית גם כן עם מוט .
בטן אני עושה צדדית עם משקולת וכפיפות ...
רגליים , אני עושה מכרעים אני חושב יש לי אופצייה עם הספה ...

עכשיו בקשר לגב וליד אחורית ...
אין לי אופצייה למתח ... ואני לא יודע מה עוד ...

אפשר לעשות תכנית בלי שניהם ?
אפשר לעבוד על כל הגוף כל אימון ?

תודה רבה לעוזרים !!

אחי זה קצת ביזבוז זמן, או שתילך לחדר כושר או שתביא מספיק ציוד כי עם ספה ומוט לא תגיע רחוק ורק תתבאס כי לא תיראה תוצאות.
ולשאלה שלך, אסור לוותר על שריר כל שהוא! שמוט למתח עולה איזה 80 שקל והוא שווה את זה. יד אחורית אתה יכול לעשות בנץ׳ באחיזה צרה וכן אפשר לעשות את כל הגוף באותו אימון(אבל לא כל יום) זה נקרא FBW עושים אותו 3 פעמים בשבוע.

ממש לא בזבוז זמן. אולי ללכת למכון כושר זה בזבוז זמן. אם יש מספיק ציוד תמיד עדיף להתאמן בבית. יותר נוח, אך בו זמנית יותר אינטנסיבי.

ולשואל, אל תעשה יותר מדי תרגילים (בטן צדדית, נו באמת מה אתה כוסית?) ובטח שלא באימון אחד. תעשה AB, ביום אחד תעשה חזה, כתפיים ויד אחורית. וביום אחר תעשה גב (לא חסרים דברים שניתן להיתלות עליהם. מתה זה חובה, וזה גם מבטל את הצורך לעבוד על יד קידמית), בטן וכמובן - את המכרעיים החמודים שלך. תשדל לתת לגוף מנוחה של שלושה ימים לפחות.

זה מספר הסטים והתרגילים שאני ממליץ לך. מספר חזרות תשנה בהתאם להתקדמות שלך;
A - לחיצת חזה*5, לחיצת כתפים*3, ולחיצת חזה באחיזה צמודה*3.
B - מתח*4, מכרעים*3, הרמת רגלים לחזה כשאתה תלוי על משהו.*להגיע לכשל פעמיים.

אפשר לפתח גוף מעולה בבית.

ממש לא בזבוז זמן. אולי ללכת למכון כושר זה בזבוז זמן. אם יש מספיק ציוד תמיד עדיף להתאמן בבית. יותר נוח, אך בו זמנית יותר אינטנסיבי.

ולשואל, אל תעשה יותר מדי תרגילים (בטן צדדית, נו באמת מה אתה כוסית?) ובטח שלא באימון אחד. תעשה AB, ביום אחד תעשה חזה, כתפיים ויד אחורית. וביום אחר תעשה גב (לא חסרים דברים שניתן להיתלות עליהם. מתה זה חובה, וזה גם מבטל את הצורך לעבוד על יד קידמית), בטן וכמובן - את המכרעיים החמודים שלך. תשדל לתת לגוף מנוחה של שלושה ימים לפחות.

זה מספר הסטים והתרגילים שאני ממליץ לך. מספר חזרות תשנה בהתאם להתקדמות שלך;
A - לחיצת חזה*5, לחיצת כתפים*3, ולחיצת חזה באחיזה צמודה*3.
B - מתח*4, מכרעים*3, הרמת רגלים לחזה כשאתה תלוי על משהו.*להגיע לכשל פעמיים.

אפשר לפתח גוף מעולה בבית.

אחי אתה לא יודע ליקרוא? אמרתי אם אין לך מספיק ציוד זה ביזבוז זמן, ומה שיש לו זה לא מספיק לאימון נורמלי ואני מנחש שגם אין לו מספיק צלחות כדי להיתקדם כמו שצריך במישקלים...
נכון אם יש לך מספיק ציוד זה נוח בבית אבל אני בכל זאת מעדיף מכון ביגלל האווירה!
ומבחינתי עדיף שיעשה fbw, אין סיבה שיעשה ab...

הוא רשם בהתחלה שיש לו צלחות להברגה ואני לא יודע לקרוא. LOL. ואם אין לו כרגע מספיק משקל, אז הוא יקנה בהדרגה. זה עדיין יצא לטווח הארוך (כי על זה בדיוק מדובר, לא?) יותר משתלם מאשר כל הכסף על הנסיעה והמנוי למכון. אני לא יודע על איזה אווירה אתה מדבר, המכונים בארץ מתים וכולם מתאמנים כמו כוסיות. לכן אם יש מספיק ציוד, עדיף להתאמן בבית עם מוזיקה טובה והרבה יותר פוקוס ואינטנסיביות. אבל שוב, זו רק דעתי: do whatever the fuck you wanna do!

• פותח/ת השרשור
ברור שיש לי צלחות להמשיך לעלות במשקל .
תודה רבה לכם !!

תלמד לעשות סקוואט ודדליפט. עם לאנג'ים (מכרעים) קשה להתקדם כמו שצריך.

Back
למעלה תחתית