הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[שאלה] להתחיל SS בידיעה שאין השגחה של מאמנים?

סתם אמירה נחמדה של Jamie Lewis על גב עגול בדדליפט:
For whatever reason, there
appears to be some sort of a witch-hunt regarding round-backed lifting,
probably fueled by insurance companies. People who should never lift with a
round back are weak and untrained people. If you look at odd-shaped object
lifts performed in real life by truly strong people, such as log or stone lifts, you’ll
see that the lifts are always done with a round back. Similarly, many of the best
pullers in history, such as Konstantin Konstantinovs, John Kuc, Andy Bolton, and
Bob Peoples pulled with pronounced rounding in their backs. I personally pull
with a round back and have never had a single problem with my lower back.
That is not to say you should intentionally pull with a round back, but if your back
rounds on a heavy pull, it’s not the end of the world, and fuck anyone who says it
is. Ten times out of ten, the guys bitching about round back lifting are weak as
kittens

למען הסר ספק, אני לא ממליץ למשוך עם גב עגול. אבל גם עם גב עגול אפשר למשוך משקלים הרבה יותר כבדים ממה שמקובל לחשוב, וזה לא כזה אסון גדול.

הסיכון בלפצוע את הגב הוא בלא לעשות סקוואט ודדליפט, להיות חלש ומסרטוטי ולפרוץ דיסק מפעולה בסיסית כמו להרים טלויזיה מהרצפה ולהניח אותה על השידה.

מישהוא נחמד בין 38 שעובד במשרד שרוצה לשמור על אורך חיים בריא ולהמנע מגב חלש אתה ממליץ לו ללעשות 3X5?

למען הסר ספק, אני לא ממליץ למשוך עם גב עגול. אבל גם עם גב עגול אפשר למשוך משקלים הרבה יותר כבדים ממה שמקובל לחשוב, וזה לא כזה אסון גדול.[/QUOTE]

עושה נזק, גם עם זה שחיקה איטית של חוליות,שלפעמים אפילו לא קורה בגב התחתון, יש אזורים רבים בגב שיכולים להפגע.

לא חסר דעות ועובדות בנושא, שלא כל אחד שרוצה להוריד 5 קילו\ לעלות 5 קילו לשפר את המראה שלו,
או טיפה להשתפר מבחינית היישגים , חייב להתאמן עם SS.

נערך לאחרונה:
כן והם היו חייבים לעשות דדליפט 3X5 כדי לחזק אותו , או כפיפות \ פשיטת על ספה והליכה ממוצעת יספיקו?

אה באמת עם אני עושה כפיפיות בטן ופשיטות גב , אני היה כמו אדם בדיוק כמוני שיושב כל היום ?

כן אין דדליפט 3X5 יש סקוואט 3 חמש + פרס בעמידה 3 חמש, ואחרי זה יש סקוואט 3 חמש ודדליפט נחמד של 1 חמש.

אתה לא תהיה במצב הרבה יותר טוב משלו. אם אתה כ"כ חושש מפציעות גב אז גם אל תעשה כפיפות בטן.
http://www.kilogram.co.il/2161/%D7%9B%D7%95%D7%97%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%91%D7%98%D7%9F/

אתה לא תהיה במצב הרבה יותר טוב משלו. אם אתה כ"כ חושש מפציעות גב אז גם אל תעשה כפיפות בטן.
http://www.kilogram.co.il/2161/כוחם-של-שרירי-הבטן/

אם אתה רואה כמה נזק יכול להגרם מכפיפות בטן מסריחות, תחשוב כמה נזק יכול להגרם עם פרס בעמידה עם 50 קילו, או סקוואט עם גב מעוקם עם 80 קילו,
או עם דדלפיט של 120 קילו אחרי אימון סקוואט של 3X5X100 .
לילד בן 16 שרק רצה לשפר את השכיבות\מתח\מראה\כוח\משקל שלו .

את החלק הזה:
עבור חלק מהאנשים, הכיווץ באיזור עמוד השדרה יכול להוות בעיה – למשל לאנשים שסובלים מפתולוגיות כמו spondylolisthesis (החלקת של אחת מחוליות עמוד השדרה מעל חוליה סמוכה). יש לי מתאמן עם spondylolisthesis מדרגה 2 שעושה סקוואט ודדליפט של כמעט 100 קילו ללא כאב וסימפוטמים נלווים. הוא לא יכול לעשות כפיפות בטן או פשיטת גו בכלל; גילינו זאת אחרי תקופה מספיק ארוכה של אימונים רצופים. בתקופות שעשה כפיפות בטן או פשיטת גו, בעיות הגב שלו חזרו, ולעומת זאת כשעשה רק סקוואט / דדליפט הן נעלמו כלא היו. כיווץ ופשיטה של האיזור הבעייתי בעמוד השדרה שלו מזיזים את הדיסקים בצורה לא ידידותית למדי, בעוד שעבודה איזומטרית רגילה של סקוואט / דדליפט שומרת על יציבות מקסימלית.
גם אני סבלתי מבעיות גב במשך שנים, ורק לאחרונה הבנתי שרובן היו כתוצאה מניסיונות שגויים לשמור על שרירי בטן חזקים. לפני מספר חודשים הראיתי לקולגה גרסה של כפיפות בטן שנוהגים לעשות אצלנו במכון. שמים את הירכיים על ספסל כך שנוצרת זווית של 90 מעלות בין הגב לירך. מתחת לברכיים שמים זוג rollers (מעין כריות רכות) ונועלים את השוקיים עם זוג נוסף ששמים עליהן. זה מאפשר ביצוע כפיפות בטן עם ניטרול אופטימלי של הכיווץ מצד שריר המותן כסל. מאחר שהבחור לא ראה את התרגיל קודם לכן, הדגמתי לו אותו ל-10 חזרות עם משקולת של 10 קילו שהחזקתי מעל לראש. 10 קילו היה משקל קל עבורי. אמנם לא עשיתי את התרגיל מעל לשנה, אבל ידעתי שהייתי יכול לסגור עשירייה גם עם 20 קילו באותו היום בקלות יחסית, מה שאומר ששרירי הבטן שלי היו חזקים מספיק לעמוד בעומס רק מעבודה על סקוואטים/דדליפט/מתח.
שוב, זה היה סט קל. קמתי, חזרתי לאולם הכושר הראשי כדי לעשות סקוואט והרגשתי שהגב התחתון שלי גמור. הוא לא היה גמור לגמרי והצלחתי לסגור עשיריה על 140 כפי שתכננתי לאותו אימון תוך שאני מכווץ כמו מטורף את שרירי הבטן בחזרות האחרונות, אבל לקח לי כמה ימים לחזור למוטב. אז כנראה גם היתה הפעם הראשונה שראיתי קורלציה ברורה בין תזוזה של עמוד השדרה במהלך ביצוע כפיפות בטן לבעיית הגב הקטנה שלי שהטרידה אותי במשך שנים אבל לא שהרגשתי אותה כבר במשך שנה.
כנראה לא קראת או שפשוט נוח לך להתעלם ממנו.

מי שהגישה שלו היא לפחוד מפציעות, שלא יתאמן בכלל.

את החלק הזה:

כנראה לא קראת או שפשוט נוח לך להתעלם ממנו.

מי שהגישה שלו היא לפחוד מפציעות, שלא יתאמן בכלל.

ואתה עדין מתעלם שפרס בעמידה עם 2.5 קילו כל אימון לא מזיקה,
או כמו שסקוואט +5-7 קילו כל אימון לא יכול לגרום לכאבים\בעיות.
או כמו שאתה מתעלם שלו הייתה בעיה ממוקדת בגב שגרמה לו לכאב.
או כמו שאתה מתעלם שמתאמן רק נרשם לחדר כושר , לא יכול לעשות דדליפט, ולעלות 10 קילו כל אימון בלי שידע שהטכניקה שלו טובה.
או כמו שאתה מתעלם שלא כולם אותו דבר, אחד יתקדם עם SS עד משקילים מטורפים, ואחד יסבול כאבים מטורפים.

ואין בעיה לא לעשות מורכבים, לפי מה שזכור לי , בגיל 18 מבקשים ממך רק לרוץ בצבא ולא לעשות סקוואט 200 קילו.
בשיעורי ספורט בארץ לא דורשים שום דבר, הרמה של הספורט כאן היא שפל, הסיכוים שלך להתקדם כלושים ואין לאן.
אנשים שעושים כסף מספורט, זה לא אלה אומרים לך תעשה סקוואט....בארץ.

אין שום סיבה לבחור הממוצע בארץ ישראל לא לעשות אימון רגליים חמוד בריצות\אוופנים\מכוונות ולהתקדם איתו...

נערך לאחרונה:
מתי אמרתי למתאמן להעלות משקל בלי לבדוק את הטכניקה? אנחנו תמיד ממליצים להעלות לכאן סרטונים, וזה הרבה יותר טוב מאשר לסמוך על אנשי וינגייט שילמדו מישהו לעשות סקוואט ודדליפט כמו שצריך. אם אתה רוצה לעבוד בצורה לא יעילה כי אתה פוחד מפציעות - זכותך. מעניין רק שאתה מתעלם מבנאדם שיש לו 140 ק"ג לעשירייה, ודווקא כפיפות הבטן גרמו לו לפציעה. אתה מודע לזה שיש גם פיזיותרפיסטים שנותנים סקוואט ודדליפט בתור תרגילים שיקומיים?

ואם כבר מדברים על מכונות - בלג פרס הגב שלי כואב בגלל משיכת האגן שהוא מייצר. זה לא קורה לי לא בסקוואט ולא בדדליפט.

מתי אמרתי למתאמן להעלות משקל בלי לבדוק את הטכניקה? אנחנו תמיד ממליצים להעלות לכאן סרטונים, וזה הרבה יותר טוב מאשר לסמוך על אנשי וינגייט שילמדו מישהו לעשות סקוואט ודדליפט כמו שצריך. אם אתה רוצה לעבוד בצורה לא יעילה כי אתה פוחד מפציעות - זכותך. מעניין רק שאתה מתעלם מבנאדם שיש לו 140 ק"ג לעשירייה, ודווקא כפיפות הבטן גרמו לו לפציעה. אתה מודע לזה שיש גם פיזיותרפיסטים שנותנים סקוואט ודדליפט בתור תרגילים שיקומיים?

ולא בעצימות של 3X5 שלוש פעמים בשבוע.
ולא בעצמיות של 1X5 פעמיים בשבוע אחרי סקוואט 3X5 .
ןוהם לא אומרים לך לעלות 10 קילו כל אימוןןןןןןןןןןןןן!@#!@#!@#!@#!@ יחי הבדל הקטן.
לא תמיד עוזרים בסרטונים\לא תמיד המעלה מבין\לא תמיד מדגישים זמן\ולא תמיד הוא מצלם כל אימון.
וגם אם הוא עשה היום 80X3X5 והסרטון היה מושלם, לא אומר שאימון הבא 85X3X5 היה מציון כמו הקודם.
5 קילו זה המון גם למי שאוכל 500 קלוריות.
בתאוריה הכל הנחמד ויפה ברגע שאתה עושה 3X5 לכשל זה סיפור אחר לגמרי.

והיה לו בעייה קודמת בגב, לא דפקה כפיפות בטן,יש הרבה דברים כמו סטטי,כמו פשיטות, והמון שטיות..זה לא חייב להיות כפיפות בטן.

אני רק אומר שלא כל מי שרוצה כוח\מראה\משקל\לכדומה צריך לעשות SS .

ואם כבר מדברים על מכונות - בלג פרס הגב שלי כואב בגלל משיכת האגן שהוא מייצר. זה לא קורה לי לא בסקוואט ולא בדדליפט.
ותאמת שיותר התכוונתי למכונות מבודדות.
ולא לג פרס או סמית.

נערך לאחרונה:
אף אחד לא חייב לעשות SS אם הוא לא רוצה. אנחנו ממליצים כי זו התכנית הכי יעילה למתאמן המתחיל. 5 ק"ג זה רק בהתחלה של התכנית כשגם ככה המשקלים נמוכים, ולמתאמן מתחיל גם אין RM5 אמיתי.

ואתה עדין מתעלם שפרס בעמידה עם 2.5 קילו כל אימון לא מזיקה,
או כמו שסקוואט +5-7 קילו כל אימון לא יכול לגרום לכאבים\בעיות.
או כמו שאתה מתעלם שלו הייתה בעיה ממוקדת בגב שגרמה לו לכאב.
או כמו שאתה מתעלם שמתאמן רק נרשם לחדר כושר , לא יכול לעשות דדליפט, ולעלות 10 קילו כל אימון בלי שידע שהטכניקה שלו טובה.
או כמו שאתה מתעלם שלא כולם אותו דבר, אחד יתקדם עם SS עד משקילים מטורפים, ואחד יסבול כאבים מטורפים

אתה מודע לזה שבבספר מכתוב שמורידים 20 % ממישקל לפניי שהמוספים נכון?
למיתאמן שלא ראה מוט בחייים שלו יש דגש להתחיל ממוט ריק ולעלות 2.5 קילו

בכללי יש גם דגשים אחרים שחייביים להשיג לפניי שמוסיפים משקל
כמו :
1 סקאווט מלא כדיי לא לדפוק ברכיים
2 גב ישר בדדלפיט
ושאר הדברים בבנץ ופרס
ופרס
ואם אתה רוצה להגיד שטות כמו אבל מתאמן מתחיל לא ידע מזה דדליפט נכון תיקרא את זה

קוד:
[RIGHT][COLOR=#333333]לפניי שבוע ראיתי מאמן עושה אימון אישי למישהו אם הבנץ הוא ''דחק'' 60 קילו ל8 12 חצאי חזרות בזמן שהמאמן עושה לו באט אובר [/COLOR]
[COLOR=#333333]למרות שצחקתי גיליתי היום שאותו מיתאמן ניסה לעשות 50 קילו בנץ לבד ופשוט נימעך אגב המישקל וניפגע.[/COLOR][/RIGHT]

זה כמה ''השגחה'' אתה מקבל במכון היום

עוד דוגמא זה שהיום ראיתי מישהו עושה דדלפיט
בצורה הכי נוראית שיש שראיתי את המאמן עושה את הדדלפיט להסביר לו

לא היה כימעט שימוש ברגליים ואני נישבע שראיתי עצם יוצאת שמה

בss יש סירטונים
יש מדריכים ואלף מאמרים למה ואיך לעשות את התרגלים האלו בצורה הכי טובה
וזה שבן אדם מחליט לעשות דברים בשיטה שלו זה הפיגור שלו
וזה יכול לקרות בכול תוכנית
דוגמא
יש הרבה אנשים שכפיפיה מרפקים אם מוט דפקו את הגב
בנץ עליון בלי טווח מלא יוצר דלקת במרפק

חברים שלי עשו תוכנית מישקלי עבודה (SW וכאלה)

והיום שניים מהם אם פריקת כתף
בכללי אם תישאל כול בן אדם שמתאמן למשך הרבה זמן
כול ספורט
לוקח מימיך משהו אם אתה לא רוצה לתת אז אל אל תילך

אני רואה שאתה סבלת מבעיוות אגב טכניקה לא נכונה אבל אל תשליך את זה כלפיי העולם

אף אחד לא חייב לעשות SS אם הוא לא רוצה. אנחנו ממליצים כי זו התכנית הכי יעילה למתאמן המתחיל. 5 ק"ג זה רק בהתחלה של התכנית כשגם ככה המשקלים נמוכים, ולמתאמן מתחיל גם אין RM5 אמיתי.

למתאמן התחיל למה? -לכוח? כי כל מי שאומר כאן אני רוצה מסה אתם מפנים אותו לSS.
באמת אני שוקל 80 קילו, אני עושה סקוואט עם 60 קילו, היה לי קל, יום רביעי אני עושה 65 קילו גם קל יום שיש אני עושה 70 קילו
תוך שבועיים אני מגיע ל85-90 קילו ל 5 חזרות, במקביל פרס+דלליפט.
הבעיה שאתה לא מבין שמתאמן מתחיל לא יודע לשמור על טכניקה של 5MR גם עם הוא נמוך ב 10% מהאימיתי .

אתה מודע לזה שבבספר מכתוב שמורידים 20 % ממישקל לפניי שהמוספים נכון?
למיתאמן שלא ראה מוט בחייים שלו יש דגש להתחיל ממוט ריק ולעלות 2.5 קילו

בכללי יש גם דגשים אחרים שחייביים להשיג לפניי שמוסיפים משקל
כמו :
1 סקאווט מלא כדיי לא לדפוק ברכיים
2 גב ישר בדדלפיט
ושאר הדברים בבנץ ופרס
ופרס
ואם אתה רוצה להגיד שטות כמו אבל מתאמן מתחיל לא ידע מזה דדליפט נכון תיקרא את זה

קוד:
[RIGHT][COLOR=#333333]לפניי שבוע ראיתי מאמן עושה אימון אישי למישהו אם הבנץ הוא ''דחק'' 60 קילו ל8 12 חצאי חזרות בזמן שהמאמן עושה לו באט אובר [/COLOR]
[COLOR=#333333]למרות שצחקתי גיליתי היום שאותו מיתאמן ניסה לעשות 50 קילו בנץ לבד ופשוט נימעך אגב המישקל וניפגע.[/COLOR][/RIGHT]

זה כמה ''השגחה'' אתה מקבל במכון היום

עוד דוגמא זה שהיום ראיתי מישהו עושה דדלפיט
בצורה הכי נוראית שיש שראיתי את המאמן עושה את הדדלפיט להסביר לו

לא היה כימעט שימוש ברגליים ואני נישבע שראיתי עצם יוצאת שמה

בss יש סירטונים
יש מדריכים ואלף מאמרים למה ואיך לעשות את התרגלים האלו בצורה הכי טובה
וזה שבן אדם מחליט לעשות דברים בשיטה שלו זה הפיגור שלו
וזה יכול לקרות בכול תוכנית
דוגמא
יש הרבה אנשים שכפיפיה מרפקים אם מוט דפקו את הגב
בנץ עליון בלי טווח מלא יוצר דלקת במרפק

חברים שלי עשו תוכנית מישקלי עבודה (SW וכאלה)

והיום שניים מהם אם פריקת כתף
בכללי אם תישאל כול בן אדם שמתאמן למשך הרבה זמן
כול ספורט
לוקח מימיך משהו אם אתה לא רוצה לתת אז אל אל תילך

אני רואה שאתה סבלת מבעיוות אגב טכניקה לא נכונה אבל אל תשליך את זה כלפיי העולם

לא רק טכניקה לא טובה, בהתחלה היה לי באמת פשלה, בהמשך היא הייתה מציונת, ולכן התקדמות גדלה,
וגם השחיקה של החוליות לא יפרט....

תגיד מה שתגיע,תרשום מה שתרשום אני רואה בפורום לפחות 3-4 אשכולים על על טכניקה שלא מקבלים מענה.
של ילדים בעדין ממשיכים להתקדם במשקלים.
ושוב אני אומר בתיאוריה הכל טוב, אבל שאתה אחרי 3 שבועות וכבר במשקל רציני ולא מצליח לסיים את החזרה ה5 , ושובר את כל החיים בשביל לסיים אותה זה לא כמו בתיאוריה,
ואף אחד לא אמר לחברים הדפוקים שלך לעשות שמש על מוט בבית ספר השכונתי שבעקבות זאת קיבלו פריקת כתף.

נערך לאחרונה:
למה אתה משליך את ההתנסות שלך על כל המתאמנים? עברת על כל המתאמנים המתחילים שעשו SS אי פעם?
יש כאן בפורום אנשים שהעלו כמעט כל אימון שלהם סרטונים עד שהטכניקה שלהם ישבה כמו שצריך. זה הרבה יותר טוב מאשר לקבל הדרכה מאחד המאמנים במכון. עד היום מציקים לי כמה מדריכים ליצנים על הסקוואט המלא שלי.

למה אתה משליך את ההתנסות שלך על כל המתאמנים? עברת על כל המתאמנים המתחילים שעשו SS אי פעם?
יש כאן בפורום אנשים שהעלו כמעט כל אימון שלהם סרטונים עד שהטכניקה שלהם ישבה כמו שצריך. זה הרבה יותר טוב מאשר לקבל הדרכה מאחד המאמנים במכון. עד היום מציקים לי כמה מדריכים ליצנים על הסקוואט המלא שלי.

לא הורדתי מרמת הפורום, לא זללתי, לא אמרתי שהמדיכים בווניגט חכמים,לא עברתי על כל המתאמים בפורום.

אמרתי לא צריך להתחיל SS בלי הדרכה צמודה של מישהוא שהוא מבין ובעל סבלנות לפחות בהתחלה..
סירטונים לא מספיקים+ לפעמים לא מקבלים צומת לב מספקת.

ולא צריך לשלוח כל אחד לעשות SS .
ולא צריך להמליץ על SS לכל תת משקל שרוצה טיפה שרירים.

וזה שלפורום יש אופי של אימונים כוח , לא אומר שכולם צריכים ללכת על אימוני כוח.

נערך לאחרונה:
אנחנו לא נמליץ לאף אחד לעבוד בצורה לא יעילה. עם כל הכבוד - לג פרס יכול לגרום להרבה יותר אי נעימויות בגב מאשר סקוואט ודדליפט, וכנ"ל גם לגבי כפיפות בטן. אופניים וריצה זה לא "אימון רגליים". אחת השטויות הקלאסיות ששומעים במכון זה: "אני רץ, אני לא צריך לעבוד על הרגליים." בנץ' הרבה יותר מסוכן מכולם, ואף אחד לא מוותר עליו. מי שלא רוצה לקבל את העצה - זכותו. אנחנו לא נשנה את המלצתנו.

נערך לאחרונה:
למתאמן התחיל למה? -לכוח? כי כל מי שאומר כאן אני רוצה מסה אתם מפנים אותו לSS.
באמת אני שוקל 80 קילו, אני עושה סקוואט עם 60 קילו, היה לי קל, יום רביעי אני עושה 65 קילו גם קל יום שיש אני עושה 70 קילו
תוך שבועיים אני מגיע ל85-90 קילו ל 5 חזרות, במקביל פרס+דלליפט.
הבעיה שאתה לא מבין שמתאמן מתחיל לא יודע לשמור על טכניקה של 5MR גם עם הוא נמוך ב 10% מהאימיתי .

לא רק טכניקה לא טובה, בהתחלה היה לי באמת פשלה, בהמשך היא הייתה מציונת, ולכן התקדמות גדלה,
וגם השחיקה של החוליות לא יפרט....

תגיד מה שתגיע,תרשום מה שתרשום אני רואה בפורום לפחות 3-4 אשכולים על על טכניקה שלא מקבלים מענה.
של ילדים בעדין ממשיכים להתקדם במשקלים.
ושוב אני אומר בתיאוריה הכל טוב, אבל שאתה אחרי 3 שבועות וכבר במשקל רציני ולא מצליח לסיים את החזרה ה5 , ושובר את כל החיים בשביל לסיים אותה זה לא כמו בתיאוריה,
ואף אחד לא אמר לחברים הדפוקים שלך לעשות שמש על מוט בבית ספר השכונתי שבעקבות זאת קיבלו פריקת כתף.

דבר ראשון שמור אל הפה שלך האנשים שאני מכיר הם ברמה הרבה יותר גבוה מאשר תהיה בכול החיים שלך כנל לגביי כול פווארלפיטג ושאר לפי מה שכרגע אתה אמרתה
תזיין את השכל כמה שאתה רוצה נזק אגב עליית מישקלים =טכניקה לא טוב או נזק הקיפי אגב
בעיית מולד או אחרת
שזה כבר איזה 2 אחוז מקהילה
ומה אתה מציע לעשות בדיקה שלא קיימת כדי למיצוא אותם אנשים ולהגיד לא דדליפט רע!

וכאשר אתה סירטון טכניקה טובה אתה לא צריך פידבק
בלפחות 80 אחוז מסירטונים פה יש דיונים על טכניקה שהמישתמש לומד מהם

איזה תאוריה נשמה
בבנץ זה ססטיקה חוזרת כול שנה
מניסיון אישי של כול בן אדם שאני מכיר זה עובד ככה

אנחנו ממליצים אל ss
לשחיף קטן שרוצה מאסה כי זה אחי עדיף לא היחיד אבל הכי עדיף

דבר ראשון שמור אל הפה שלך האנשים שאני מכיר הם ברמה הרבה יותר גבוה מאשר תהיה בכול החיים שלך כנל לגביי כול פווארלפיטג ושאר לפי מה שכרגע אתה אמרתה
תזיין את השכל כמה שאתה רוצה נזק אגב עליית מישקלים =טכניקה לא טוב או נזק הקיפי אגב
בעיית מולד או אחרת
שזה כבר איזה 2 אחוז מקהילה
ומה אתה מציע לעשות בדיקה שלא קיימת כדי למיצוא אותם אנשים ולהגיד לא דדליפט רע!

וכאשר אתה סירטון טכניקה טובה אתה לא צריך פידבק
בלפחות 80 אחוז מסירטונים פה יש דיונים על טכניקה שהמישתמש לומד מהם

איזה תאוריה נשמה
בבנץ זה ססטיקה חוזרת כול שנה
מניסיון אישי של כול בן אדם שאני מכיר זה עובד ככה

אנחנו ממליצים אל ss
לשחיף קטן שרוצה מאסה כי זה אחי עדיף לא היחיד אבל הכי עדיף

לא קראתי אפילו את התגובה שלך,"לא הורדתי מרמת הפורום, לא זללתי, לא אמרתי שהמדיכים בווניגט חכמים,לא עברתי על כל המתאמנים בפורום."

לא אומרים" אחי" אומרים "הכי" וזה לא הכי עדיף, גירוי שאתה מתקבל מתוכנית כל כך פשוטה לא תורמת משמועתית לגדילה של השריר, כמו העלייה הגדולה ביכולת ההרמה, לחיצת חזה בלבד לא תגדיל לך את המסה משמעותית.
3X5 לא מספיק לגדיל ומישהוא ששוקל 50 ורואה לעלות במסה שלו ולהראות יותר טוב ולהתחזק לא חייב
לעשות 3X5 לקבל תוצאות.

בחיים לא טענתי שכאן אין רמה,לדעתי מבין הרמות הגבוהות, פשוט המלצה הגורפת לSS לכל המתאמנים המתחילים נראת לי קצת מוגזמת.
וסלח לי אבל אנשים שעושה SW ועושים שמש ופורקים כתף , לא ממש חכמים, אין שום תועלות בשמש חוץ מטיפשות וליצנות.
תלמד לקרוא ולשמור על הפה ואחרי תחזור להגיב.

נערך לאחרונה:
לא קראתי אפילו את התגובה שלך,"לא הורדתי מרמת הפורום, לא זללתי, לא אמרתי שהמדיכים בווניגט חכמים,לא עברתי על כל המתאמים בפורום."

לא אומרים" אחי" אומרים "הכי" וזה לא הכי עדיף, גירוי שאתה מתקבל מתוכנית כל כך פשוטה לא תורמת משמועתית לגילדה של השריר, כמו העלייה הגדולה ביכולת ההרמה, לחיצת חזה בלבד לא תגדיל לך את המסה משמעותית.
3X5 לא מספיק לגדיל ומישהוא ששוקל 50 ורואה לעלות במסה שלו ולהראות יותר טוב ולהתחזק לא חייב
לעשות 3X5 לקבל תוצאות.

בחיים לא טענתי שכאן אין רמה,לדעתי מבין הרמות הגבוהות, פשוט המלצה הגורפת לSS לכל המתאמנים המתחילים נראת לי קצת מוגזמת.
וסלח לי אבל אנשים שעושה SW ועושים שמש ופורקים כתף , לא ממש חכמים, אין שום תועלות בשמש חוץ מטיפשות וליצנות.
תלמד לקרוא ולשמור על הפה ואחרי תחזור להגיב.
למה שאני ילמד ליקרוא שאתה עיוור למילה ממליצים חלק גדול המליצו כאן גם fbw אם
3X5
ובקשר ל3X5 לא מספיק לגדילה אני ממליץ לחפש תמונות של כמה מישתמשים מכובדים פה שעלו מסה מאוד נחמדה מיכך וכן הם היו תת מישקל
יודע מה תן הסבר מדעי למה זה 3X5 זה לא מספיק
בקשר לחברי אין לי מושג מה הם עושים ואיך הם עושים את זה אבל הם ניראים יותר טוב מימיך ומבינים יותר טוב מימיך זה בטוח

אתה מדבר שטיות שנחים רק אל הניסיון האישי שלך וזה אידיוטי

ואם אתה הולך לתקן אותי אל בעיות כתיבה רק תידע שאני סובל מלקוי למידה זה בערך כמו שאתה תיצחק על נכה שאתה יכול לרוץ והוא לא אז שתוק
אה דרך אגב ''גילדה'' ענק ,אידיוט

אנחנו לא נמליץ לאף אחד לעבוד בצורה לא יעילה. עם כל הכבוד - לג פרס יכול לגרום להרבה יותר אי נעימויות בגב מאשר סקוואט ודדליפט, וכנ"ל גם לגבי כפיפות בטן. אופניים וריצה זה לא "אימון רגליים". אחת השטויות הקלאסיות ששומעים במכון זה: "אני רץ, אני לא צריך לעבוד על הרגליים." בנץ' הרבה יותר מסוכן מכולם, ואף אחד לא מוותר עליו. מי שלא רוצה לקבל את העצה - זכותו. אנחנו לא נשנה את המלצתנו.

ויש לי שאלה אלייך, לא קשור לנושא,
מתוך הידע שלך,

עם אני עושה חימום 2K
אחרי זה עושה מנוחה 3 דקות,
ריצת 100 מטר, 3 דקות מנוחה. עוד 100
כך 3 סטים, + 3X400 בעצימות נמוכה

זה A
2K
3X100
3X400 עצימות בינונית\נמוכה.

B
ריצת 5 קילומטר.

C
רבע שעה מדרגות.
אחרי זה 2K 100%
אחרי רבע שעה נכנס לסט של 2X200
ואחרי 7 דקות נכנס לסטים של 2X100
עם מנוחה של 4-7 דקות בין סט לסט.

הרגליים שלי לא יתחזקו ?
ואני בתזונה חיובית על 200-400 חיובי.

למה שאני ילמד ליקרוא שאתה עיוור למילה ממליצים חלק גדול המליצו כאן גם fbw אם
3X5
ובקשר ל3X5 לא מספיק לגדילה אני ממליץ לחפש תמונות של כמה מישתמשים מכובדים פה שעלו מסה מאוד נחמדה מיכך וכן הם היו תת מישקל
יודע מה תן הסבר מדעי למה זה 3X5 זה לא מספיק
בקשר לחברי אין לי מושג מה הם עושים ואיך הם עושים את זה אבל הם ניראים יותר טוב מימיך ומבינים יותר טוב מימיך זה בטוח

אתה מדבר שטיות שנחים רק אל הניסיון האישי שלך וזה אידיוטי

ואם אתה הולך לתקן אותי אל בעיות כתיבה רק תידע שאני סובל מלקוי למידה זה בערך כמו שאתה תיצחק על נכה שאתה יכול לרוץ והוא לא אז שתוק
אה דרך אגב ''גילדה'' ענק ,אידיוט

לא אמרתי ש 3X5 לא מספיק אמרתי שלחיצת חזה לא נותן גירוי מספיק ב3X5 לגדילה(3X5 הכנווה לתרגיל לקבוצת שריר כמו בSS), תלמד לקרוא ולכתוב, ורק אז תחזור.
תוכנית כוח שבנויה רק מתרגיל אחד לקבוצת שריר לא ממצא את המריב מהגדילה, לא כוח, אלה גדילה.
בגלל זה בילדבאדי לא עושים לרוב תוכניות כוח שמורכבות מתרגיל מורכב בלבד לקבוצת שריר.

וגם לי יש ליקוי למידה אז מה? אני לא מאשים את הליקוי למידה שלי בשגיאות כתיב המפגרות שלי בזמן שאני קורא את השטיות שלך,
וממהר לענות, אני עובד כמה וכמה פעמים על מה שאני כותב ומנסה לתקן כמה שיותר, תנסה, אחי.

כוח זה לא בהכרח גדול יותר, כמו שגדול יותר לא בהכרח מספק יותר כוח .

נערך לאחרונה:
ויש לי שאלה אלייך, לא קשור לנושא,
מתוך הידע שלך,

עם אני עושה חימום 2K
אחרי זה עושה מנוחה 3 דקות,
ריצת 100 מטר, 3 דקות מנוחה. עוד 100
כך 3 סטים, + 3X400 בעצימות נמוכה

זה A
2K
3X100
3X400 עצימות בינונית\נמוכה.

B
ריצת 5 קילומטר.

C
רבע שעה מדרגות.
אחרי זה 2K 100%
אחרי רבע שעה נכנס לסט של 2X200
ואחרי 7 דקות נכנס לסטים של 2X100
עם מנוחה של 4-7 דקות בין סט לסט.

הרגליים שלי לא יתחזקו ?
ואני בתזונה חיובית על 200-400 חיובי.

לא אמרתי ש 3X5 לא מספיק אמרתי שלחיצת חזה לא נותן גירוי מספיק ב3X5 לגדילה(3X5 הכנווה לתרגיל לקבוצת שריר כמו בSS), תלמד לקרוא ולכתוב, ורק אז תחזור.
תוכנית כוח שבנויה רק מתרגיל אחד לקבוצת שריר לא ממצא את המריב מהגדילה, לא כוח, אלה גדילה.
בגלל זה בילדבאדי לא עושים לרוב תוכניות כוח שמורכבות מתרגיל מורכב בלבד לקבוצת שריר.

וגם לי יש ליקוי למידה אז מה? אני לא מאשים את הליקוי למידה שלי בשגיאות כתיב המפגרות שלי בזמן שאני קורא את השטיות שלך,
וממהר לענות, אני עובד כמה וכמה פעמים על מה שאני כותב ומנסה לתקן כמה שיותר, תנסה, אחי.

כוח זה לא בהכרח גדול יותר, כמו שגדול יותר לא בהכרח מספק יותר כוח .

ריצה זו פעילות סיבולתית. מתאמן מתחיל יתחזק (מעט) גם מהליכה מהירה, וגם מכפיפות מרפקים על בוסו. ריצה זו לא פעילות שמיועדת לשיפור כוח. גם אצנים מקצועיים ורצי מרתון עושים סקוואטים כדי להתחזק.

Back
למעלה תחתית