יכול להיות שהוא ככה ללא חד"כ ?

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530

סתם מעניין אותי לדעת אם אפשר להגיעה לגוף כמו שלו ללא חד"כ
פשוט ניראה כי יש לו יחסית מסה טובה ואני יודע שהאחוז שומן שלו יחסית נמוך וזה עוזר למראה אבל עדיין האם זה אפשרי רק מאימוני משקל גוף ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לפי מה שהבנתי הוא הולך גם לחדר כושר

מרשים ביותר

איך שקראתי את הכותרת, ידעתי שאתה מדבר עליו..
מסה יפה, לא מאמין שזה אפשרי שהחזה שלו ללא משקולות, אבל הגנטיקה משחקת תפקיד לא קטן אצלו.
דרך אגב, חרא של גוף, לא אהבתי בשיט, במיוחד את הגב המגעיל :bad:

כן בטח אני תאמת מכיר תאיש , זה אימוני כוח נקרא ואפשר להגיד אפילו שזה אותו עיקרון כמו התכנית ss תרגילים שעובדים על כל הגוף
כמו למשל עליות כוח דגל וכדומה שכל הגוף העליון נרתם לתרגיל וככה גדלים ממש ממש יפה אבל עם פחות מסה .

עריכה : אני מכיר אותו הוא אולי התחיל ללכת לחדר כושר אבל את הגוף הוא לא קיבל מחדר כושר .
אלה מהאימונים האלה .

נערך לאחרונה:
הוא טוען שהוא לא בחד''כ ואם יש תמונות שלו בחד''כ זה כי הוא עשה אח ורק מתח וכו' (לא יודע כמה אמין הוא) .
לפי מה שראיתי בפייסבוק הוא כתב שהוא 70~קילו על 1.82~ ככה שאין לו מסה מטורפת\גדולה . אבל האחוז שומן נירא 7-6%

למה קשה להאמין שהוא לא בחדר כושר ?
בכל מיקרה לכל האלה שמתקשים להאמין שאפשר להגיע לרמה כזאת ללא חדר כושר אלה אך ורק על ידי משקל גוף תחפשו ביוטוב street workout זה האימונים האלה ולכולם שם יש גוף מפחיד

• פותח/ת השרשור
כן בטח אני תאמת מכיר תאיש , זה אימוני כוח נקרא ואפשר להגיד אפילו שזה אותו עיקרון כמו התכנית ss תרגילים שעובדים על כל הגוף
כמו למשל עליות כוח דגל וכדומה שכל הגוף העליון נרתם לתרגיל וככה גדלים ממש ממש יפה אבל עם פחות מסה .

עריכה : אני מכיר אותו הוא אולי התחיל ללכת לחדר כושר אבל את הגוף הוא לא קיבל מחדר כושר .
אלה מהאימונים האלה .

אם תראה תחרויות נשים על מוט , הם עושות שם כל מה שהוא עושה (דגל והליכה באוויר אבל לא מתח/מקבילים כמובן)
ולכן זה ניראה לי יותר עניין של טכניקה ברוב התרגילים האלו , אבל עדיין אשמח אם תוכל לשאול אותו האם הוא התאמן אולי בעבר בחד"כ

אם תראה תחרויות נשים על מוט , הם עושות שם כל מה שהוא עושה (דגל והליכה באוויר אבל לא מתח/מקבילים כמובן)
ולכן זה ניראה לי יותר עניין של טכניקה ברוב התרגילים האלו , אבל עדיין אשמח אם תוכל לשאול אותו האם הוא התאמן אולי בעבר בחד"כ

שמע אני לא מכיר אותו אני מכיר את חבר שלו , חבר שלו יותר סוס ממנו (יותר מסה ),אבל טיפטיפה פחות מחוטב והוא גם בחיים לא היה בחדר כושר ,הוא עושה רק תתרגילים המוזרים האלו ואוכל כמו שצריך.
בקיצור אני מבין ממך שאתה רוצה להתחיל להתאמן ככה , אם כן תחפש באינטרנט איך מתחילים תסתכל ביוטוב ואם תקפיד אתה יכול לגדול ככה יפה וגם להיות מחוטב (ברור שגם צריך תזונה נכונה )

זה אפשרי ואפילו מאוד
מתעמלי קרקע אינם עושים אימוני חדר כושר כי זה פוגע בגמישות וגם היה לי חבר שמגיל 0 למד אומנויות לחימה והגופה שלו לא נופלת מהבחור בסרטון והוא לא היה בחיים בחדר כושר.

מה כל כך קשה להאמין? אפשר לחשוב! הוא סה''כ בעל אחוז שומן נמוך ולכן השרירים עליו בולטים. כנראה שהוא מתאמן חזק ואוכל נכון ועם הזמן הוא קיבל קצת שרירים גם בלי חד''כ. לדעתי אין לו מסה רצינית אפילו ביחס לגובה שלו, הוא פשוט נמצא בפאמפ מטורף בגלל התרגילים. הוא חטוב ובריא. בכל מקרה אפשר להגיע לתוצאות כאלו הרבה יותר מהר בחד''כ.

דיברתי איתו לפני יומיים בפייסבוק והוא אמר לי שהוא מתאמן רק ב street workout

Back
למעלה תחתית