הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| רואקוטן ואימונים

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
אני לוקח רואקוטן כבר 3 חודשים , שוקל 67 ולוקח 20 מ"ג (לוקח בכוונה מינון נמוך כדי להמשיך להתאמן)
ואני דיי תקוע , אני לא מתקדם במשקלים ולפעמים השרירים נתפסים לי חזק אחרי אימון
האי התקדמות במשקלים זה בגלל הרואקוטן ? אם לא היתיי לוקח הייתי מתקדם ? כי המצב אצלי השתפר אבל הפנים עדיין לא חלקות מאה אחוז וכבר נמאס לי מהתקיעה הזאת
גם לפני שלקחתי את התרופה התאמנתי זה לא שהגוף שלי לא רגיל

איך האימונים התזונה?
חבר שלי מתאמן עם ראקוטן 3 כדורים ביום לא יודע כמה מ"ג זה יוצא והוא מתקדם יפה מאוד..

• פותח/ת השרשור
איך האימונים התזונה?
חבר שלי מתאמן עם ראקוטן 3 כדורים ביום לא יודע כמה מ"ג זה יוצא והוא מתקדם יפה מאוד..

התזונה לא משהו אני מודה ... אבל עדיין צריכה להיות התקדמות ...
וכמה זמן חבר שלך לוקח את הרואקוטן ?

התזונה לא משהו אני מודה ... אבל עדיין צריכה להיות התקדמות ...
וכמה זמן חבר שלך לוקח את הרואקוטן ?
חודש +- , סביר להניח שזאת התזונה שלך, אימונים נכונים זה לא מספיק לפי דעתי זה 50% תזונה ו 50 אימונים

• פותח/ת השרשור
חודש +- , סביר להניח שזאת התזונה שלך, אימונים נכונים זה לא מספיק לפי דעתי זה 50% תזונה ו 50 אימונים

3 כדורים זה הרבה , אני לוקח כדור אחד כדי שאוכל להמשיך להתאמן ...
אבל בחודש הראשון זה עוד לא משפיע כל כך זה צריך זמן כדי להיכנס לדם

ד"א ההיקפים דווקא עולים , אולי לא בקצב מדהים אבל עולים ...

3 כדורים זה הרבה , אני לוקח כדור אחד כדי שאוכל להמשיך להתאמן ...
אבל בחודש הראשון זה עוד לא משפיע כל כך זה צריך זמן כדי להיכנס לדם
השפתיים שלו יבשות מתקלפות וסגולות , כל העור בפנים שלו מתקלף ויש לו קצת כאבי פרקים... הרופא אמר לו שהוא יכול להתאמן כל עוד לא כואב לו
והוא מתקדם מהר יחסית..

• פותח/ת השרשור
השפתיים שלו יבשות מתקלפות וסגולות , כל העור בפנים שלו מתקלף ויש לו קצת כאבי פרקים... הרופא אמר לו שהוא יכול להתאמן כל עוד לא כואב לו
והוא מתקדם מהר יחסית..

לא יודע ... מוזר למשל במתח אפילו מתח אני לא מתקדם במספר חזרות ... תקוע על 10X3 ושחיפים מתקדמים בזה כל אימון שניים בחזרה אחת
איך זה יכול להיות ?

לא יודע ... מוזר למשל במתח אפילו מתח אני לא מתקדם במספר חזרות ... תקוע על 10X3 ושחיפים מתקדמים בזה כל אימון שניים בחזרה אחת
איך זה יכול להיות ?
10X3 זה מספיק חזרות תתחיל להוסיף משקל... אבל אתה בעצמך אומר שהתזונה שלך לא משהו איך אתה מצפה להתקדם?

• פותח/ת השרשור
10X3 זה מספיק חזרות תתחיל להוסיף משקל... אבל אתה בעצמך אומר שהתזונה שלך לא משהו איך אתה מצפה להתקדם?

אני רוצה להתקדם בחזרות אין לי כוח לפרט למה ...
בוא נגיד אני רוצה להגיע ל 12X4 ככה אבל אמרתי גם אם תזונה לא משהו אני אמור להתקדם בחזרות לא ?

אני רוצה להתקדם בחזרות אין לי כוח לפרט למה ...
בוא נגיד אני רוצה להגיע ל 12X4 ככה אבל אמרתי גם אם תזונה לא משהו אני אמור להתקדם בחזרות לא ?
כרגע אני לא עושה מתח אבל כשעשיתי עם משקל גם התקדמתי יפה מאוד בחזרוצ. תנסה מה יש לך להפסיד?

• פותח/ת השרשור
כרגע אני לא עושה מתח אבל כשעשיתי עם משקל גם התקדמתי יפה מאוד בחזרוצ. תנסה מה יש לך להפסיד?

הייתי עושה פעם עם משקל לחמישיות אבל חשוב לי החזרות ... כמה חזרות בערך אני צריך להעלות בשבוע ?

Back
למעלה תחתית