הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עושה תוכנית FTW במסה ולא רוצה להגיע לאחוזי שומן גבוהים

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
אז ככה אני מתכוון להמשיך מסה לבערך 8חודשיים ואני לא רוצה לצאת במצב של קרס ואחוז שומן גבוה מדי אז מה לדעתכם יכול לעזור לי לא להגיע למצב כזה או לפחות מזה.
אם אני יעשה אירובי בזמן המסה אחרי כול אימון אני יתן 20דקות של ריצה קלה או הליכה מהירה יתן משהו?

הייתי מצפה לאחרת ממשתמש עם 201 הודעות. עלייה במשקל, בהתייחסותך-שומן, היא נטו בהתייחסות למאזן קלורי חיובי ליום.
עלייה בשריר תתלווה לעלייה בשומן, אין מה לפחד מזה. ואתה לא ילדה עם קוקיות- לא נורא אם הקוביות קצת מוסתרות לתקופה ואז שאתה מחטב פתאום יש לך "קוביה-קוביה". שים לב שכל הנאמר כאן הוא בהינתן תנאים אופטימליים לגדילת השריר, ז"א אכילה נכונה, שמירה על שעות שינה מספקות ואימונים מתאימים לרמתך. בסופו של דבר, אירובי מומלץ בכל תקופה, מסה-נייטרלי-חיטוב, אבל שים לב שבתקופת מסה עלול לפגוע בהתאוששות- נקודה לא פחות חשובה כשרוצים לעלות במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
הייתי מצפה לאחרת ממשתמש עם 201 הודעות. עלייה במשקל, בהתייחסותך-שומן, היא נטו בהתייחסות למאזן קלורי חיובי ליום.
עלייה בשריר תתלווה לעלייה בשומן, אין מה לפחד מזה. ואתה לא ילדה עם קוקיות- לא נורא אם הקוביות קצת מוסתרות לתקופה ואז שאתה מחטב פתאום יש לך "קוביה-קוביה". שים לב שכל הנאמר כאן הוא בהינתן תנאים אופטימליים לגדילת השריר, ז"א אכילה נכונה, שמירה על שעות שינה מספקות ואימונים מתאימים לרמתך. בסופו של דבר, אירובי מומלץ בכל תקופה, מסה-נייטרלי-חיטוב, אבל שים לב שבתקופת מסה עלול לפגוע בהתאוששות- נקודה לא פחות חשובה כשרוצים לעלות במשקלי עבודה.
מה אתה אומר הידע בא על פי ההודעות ואו מעניין ואולי יעניין אותך שההודעות הם מיעוץ אישי שהזמנתי פעמיים וכמובן שזה לא עניינך בכול מקרה תודה.. לא חדשת לי משהו אני מחפש פתרונות גם אחרים אבל אם אין אז מה שאמרת לא חדש לי

ידידי היקר, לא התכוונתי להעליב אותך- קבל את התנצלותי. כמו שאמרת, לא ענייני הייעוץ וכדומה. אם אתה יודע כבר את הדברים- תוכל אולי להסביר לעומק מה היא כוונתך?

מה אתה אומר הידע בא על פי ההודעות ואו מעניין ואולי יעניין אותך שההודעות הם מיעוץ אישי שהזמנתי פעמיים וכמובן שזה לא עניינך בכול מקרה תודה.. לא חדשת לי משהו אני מחפש פתרונות גם אחרים אבל אם אין אז מה שאמרת לא חדש לי

עם הוא לא חידש לך אתה אמור לדעת שאי אפשר להעלות במסה ולא להעלות באחוזי שומן.... אלא עם כן התחלת באחוז שומן גבוה ואז אולי אולי אולי זה אפשרי...
הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה מסה נקייה כמה שאפשר.... 500-300 קלוריות מעל הניטרלי ליום.... זה שתשלב אירובי לא באמת יוריד את אחוזי השומן...
תעשה אירובי בשביל לשמור על כושר בכללי ושיהיה לך קל להכנס לחיטוב... ;)
קח בחשבון שמסה נקייה של מאזן חיובי של 500 זה לא מנצל את הגדילה של השריר עד הסוף וזה עלייה איטית! (אבל נקייה :D )
בכל מקרה למה להתחיל מסה מעכשיו לשמונה חודשים? להכנס לקיץ עם מסה? חשבתי שאכפת לך מהקוביות.. 😃
יש כאלה שגם ב500 מעל הניטרלי יעלו בשומן.. במיוחד שזה מסה של 8 חודשים שדי ארוכה..
ההצעה שלי אלייך זה לעשות מסה מלוכלכת עד אפריל ואז לחטב לקיץ ותגיע מעולה לקיץ...
ואז בסוף אוגוסט ככה להתחיל שוב מסה עם תרצה נקייה גם סבבה וגם יהיה לך המון זמן עד הקיץ הבא...
קח בחשבון שגם במסה מלוכלכת אתה לא נראה סתם שמן.. אתה נראה שרירי ביחס לבנאדםם רגיל... זה לא שאתה נראה בטטה שלא מתאמן זה לא שמן רגיל...
אתה תראה יותר "סוס" משמן.. ;)
בכל מקרה מה שתבחר אני רק רוצה לעזור לך! בהצלחה במסה!

• פותח/ת השרשור
עם הוא לא חידש לך אתה אמור לדעת שאי אפשר להעלות במסה ולא להעלות באחוזי שומן.... אלא עם כן התחלת באחוז שומן גבוה ואז אולי אולי אולי זה אפשרי...
הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה מסה נקייה כמה שאפשר.... 500-300 קלוריות מעל הניטרלי ליום.... זה שתשלב אירובי לא באמת יוריד את אחוזי השומן...
תעשה אירובי בשביל לשמור על כושר בכללי ושיהיה לך קל להכנס לחיטוב... ;)
קח בחשבון שמסה נקייה של מאזן חיובי של 500 זה לא מנצל את הגדילה של השריר עד הסוף וזה עלייה איטית! (אבל נקייה :D )
בכל מקרה למה להתחיל מסה מעכשיו לשמונה חודשים? להכנס לקיץ עם מסה? חשבתי שאכפת לך מהקוביות.. 😃
יש כאלה שגם ב500 מעל הניטרלי יעלו בשומן.. במיוחד שזה מסה של 8 חודשים שדי ארוכה..
ההצעה שלי אלייך זה לעשות מסה מלוכלכת עד אפריל ואז לחטב לקיץ ותגיע מעולה לקיץ...
ואז בסוף אוגוסט ככה להתחיל שוב מסה עם תרצה נקייה גם סבבה וגם יהיה לך המון זמן עד הקיץ הבא...
קח בחשבון שגם במסה מלוכלכת אתה לא נראה סתם שמן.. אתה נראה שרירי ביחס לבנאדםם רגיל... זה לא שאתה נראה בטטה שלא מתאמן זה לא שמן רגיל...
אתה תראה יותר "סוס" משמן.. ;)
בכל מקרה מה שתבחר אני רק רוצה לעזור לך! בהצלחה במסה!
בטעות תראה הודעה הבאה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מדבר כאילו אני איזה ליצן ואני לא יגיב על זה רק שאלתי אם יש דרכים אחרות אני מודע שיש יחס ישיר בין עלייה במסת השריר לעלייה לשומן בגוף פשוט חשבתי שיש אולי דרך לצאת עם קרס קטנה יותר בסופו של דבר דברים כמו קוביות לא מעניינים אותי ומסה מלוכלכת לא באה בחשבון אצלי כי אני רוצה לעלות בצורה מבוקרת ולא להגיע לאחוז שומן גבוה כמו שציינתי ואגב אין לי בעיה להמשיך בקיץ את המסה בכול מקרה תודה אבל אני אחכה לתגובות של אנשים שמבינים טיפה יותר

הכל פונקציה של תזונה בסופו של דבר. תעשה פעם בשבוע אינטרוואלים, תקפיד על החלבון, ולא לאכול זבל (אבל לדאוג שיהיו מספיק קלוריות שיתמכו בעלייה במסה והתחזקות).

• פותח/ת השרשור
הכל פונקציה של תזונה בסופו של דבר. תעשה פעם בשבוע אינטרוואלים, תקפיד על החלבון, ולא לאכול זבל (אבל לדאוג שיהיו מספיק קלוריות שיתמכו בעלייה במסה והתחזקות).

תודה הבנתי.ואלמוג חח טעות שלי לא שמתי לב

Back
למעלה תחתית