עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה אומר הידע בא על פי ההודעות ואו מעניין ואולי יעניין אותך שההודעות הם מיעוץ אישי שהזמנתי פעמיים וכמובן שזה לא עניינך בכול מקרה תודה.. לא חדשת לי משהו אני מחפש פתרונות גם אחרים אבל אם אין אז מה שאמרת לא חדש ליהייתי מצפה לאחרת ממשתמש עם 201 הודעות. עלייה במשקל, בהתייחסותך-שומן, היא נטו בהתייחסות למאזן קלורי חיובי ליום.
עלייה בשריר תתלווה לעלייה בשומן, אין מה לפחד מזה. ואתה לא ילדה עם קוקיות- לא נורא אם הקוביות קצת מוסתרות לתקופה ואז שאתה מחטב פתאום יש לך "קוביה-קוביה". שים לב שכל הנאמר כאן הוא בהינתן תנאים אופטימליים לגדילת השריר, ז"א אכילה נכונה, שמירה על שעות שינה מספקות ואימונים מתאימים לרמתך. בסופו של דבר, אירובי מומלץ בכל תקופה, מסה-נייטרלי-חיטוב, אבל שים לב שבתקופת מסה עלול לפגוע בהתאוששות- נקודה לא פחות חשובה כשרוצים לעלות במשקלי עבודה.
מה אתה אומר הידע בא על פי ההודעות ואו מעניין ואולי יעניין אותך שההודעות הם מיעוץ אישי שהזמנתי פעמיים וכמובן שזה לא עניינך בכול מקרה תודה.. לא חדשת לי משהו אני מחפש פתרונות גם אחרים אבל אם אין אז מה שאמרת לא חדש לי
בטעות תראה הודעה הבאהעם הוא לא חידש לך אתה אמור לדעת שאי אפשר להעלות במסה ולא להעלות באחוזי שומן.... אלא עם כן התחלת באחוז שומן גבוה ואז אולי אולי אולי זה אפשרי...
הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה מסה נקייה כמה שאפשר.... 500-300 קלוריות מעל הניטרלי ליום.... זה שתשלב אירובי לא באמת יוריד את אחוזי השומן...
תעשה אירובי בשביל לשמור על כושר בכללי ושיהיה לך קל להכנס לחיטוב... ;)
קח בחשבון שמסה נקייה של מאזן חיובי של 500 זה לא מנצל את הגדילה של השריר עד הסוף וזה עלייה איטית! (אבל נקייה :D )
בכל מקרה למה להתחיל מסה מעכשיו לשמונה חודשים? להכנס לקיץ עם מסה? חשבתי שאכפת לך מהקוביות.. 😃
יש כאלה שגם ב500 מעל הניטרלי יעלו בשומן.. במיוחד שזה מסה של 8 חודשים שדי ארוכה..
ההצעה שלי אלייך זה לעשות מסה מלוכלכת עד אפריל ואז לחטב לקיץ ותגיע מעולה לקיץ...
ואז בסוף אוגוסט ככה להתחיל שוב מסה עם תרצה נקייה גם סבבה וגם יהיה לך המון זמן עד הקיץ הבא...
קח בחשבון שגם במסה מלוכלכת אתה לא נראה סתם שמן.. אתה נראה שרירי ביחס לבנאדםם רגיל... זה לא שאתה נראה בטטה שלא מתאמן זה לא שמן רגיל...
אתה תראה יותר "סוס" משמן.. ;)
בכל מקרה מה שתבחר אני רק רוצה לעזור לך! בהצלחה במסה!
הכל פונקציה של תזונה בסופו של דבר. תעשה פעם בשבוע אינטרוואלים, תקפיד על החלבון, ולא לאכול זבל (אבל לדאוג שיהיו מספיק קלוריות שיתמכו בעלייה במסה והתחזקות).