עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מבקש לא להטעות את משתמשי האתר אם אתה לא בטוח בתשובה שלך לגבי השאלה הנשאלת.לגבי מתי , אני לא ידוע .. לגבי העמסה ..
למשך 5 – 7 ימים, עלייך ליטול 5 גרם (כפית), כ- 4 פעמים ביום (במפוצל).
1 בבוקר
1 שעה לפני האימון
1 ישר אחרי האימון
1 לאחר 3-5 שעות
בימים ללא אימון לקחת 4 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום.שבוע שני
1 בבוקר
1 שעה לפני האימון
1 ישר אחרי האימון
בימים ללא אימון לקחת 3 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום...שבוע שלישי
1 שעה לפני האימון
1 ישר אחרי האימוןשבוע רביעי-חמישי-שישי
1 ישר אחרי האימון
ניתן - חצי כפית לפני האימוןהפסקה של חודש עד חודש וחצי, אח"כ ניתן לחזור על התהליך מחדש.
קח 1 כפית שטוחה של תה (5 גרם) כל יום. אופן וזמן הצריכה אינו משנה. תדאג לשתות הרבה מים במהלך היום, הייתי אומר לפחות 2.5 ליטר.
שיטת העמסה, במיוחד לאנשים שזו פעם ראשונה שלהם עם קריאטין, יכולה לגרום לבעיות במערכת העיכול (כגון, שילשולים וכאבי בטן). שיטת העמסה סה"כ תגרום לקריאטין להאגר בשבועיים יותר מהר בשרירים לעומת ללקיחה של 5 גרם כל יום ולכן זה מיותר. בנוסף, אין צורך לעשות הפסקה בצריכת קריאטין.
אני מבקש לא להטעות את משתמשי האתר אם אתה לא בטוח בתשובה שלך לגבי השאלה הנשאלת.
וזה לא הופך את זה לנכון. יכתבו לך הכל בכדי שתשמש ביותר חומר = תקנה את הקופסה הבאה שלך מהר יותר = תרשרש עוד כמה שקלים לחברה שממנה קנית.אוקי..אבל זה היה כתוב ככה בהוראות צריכה של הקריאטין ..
קח 1 כפית שטוחה של תה (5 גרם) .
כשאתה אומר כפית תה שטוחה אתה מתכוון שלקחת כפית רגילה ופשוט לשים אבקה בכמות שטוחה(לא כפית גדושה?)וזה לא הופך את זה לנכון. יכתבו לך הכל בכדי שתשמש ביותר חומר = תקנה את הקופסה הבאה שלך מהר יותר = תרשרש עוד כמה שקלים לחברה שממנה קנית.
זה לא ממש משנה, אם אני זוכר נכון, משה אף אמר שגם ככה רק 2-3 גרם מהקריאטין נספג.ששוקלים קראטין עם כפית שטוחה זה יוצא תמיד פחות מ5 גרם , וזה לא רק לי זה גם לחברים שלי . עדיף לקחת כפית שטוחה או 5 גרם לפי המשקל (שעובד כרואי ) ?
כן.כשאתה אומר כפית תה שטוחה אתה מתכוון שלקחת כפית רגילה ופשוט לשים אבקה בכמות שטוחה(לא כפית גדושה?)
אז למה לא לצרוך 3-2 גרם במקום 5 ?זה לא ממש משנה, אם אני זוכר נכון, משה אף אמר שגם ככה רק 2-3 גרם מהקריאטין נספג.
שאלה טובה.אז למה לא לצרוך 3-2 גרם במקום 5 ?
אז למה לא לצרוך 3-2 גרם במקום 5 ?
שאלה טובה.
סתם שאלה, איך אני יודע אם אני מה30% מאלה שלא משפיע עליהם?כן, חלק גדול מהקריאטין נהרס עקב החומציות בקיבה. חלק מהאנשים זה בכלל לא משפיע עליהם (30%) וכנראה בגלל אותה סיבה.
אם מאמינים למחקרים על עכברים, אפשר לקחת 10 גרם קריאטין ביום במידה ושוקלים מעל 100 ק"ג.
הם יכולים גם לקחת מנה של 20 גרם ביום (מחולקת ל 3-4) וזה עדיין לא ישפיע עליהם. בד"כ חוסר עלייה בנוזלים בשבועיים-שלושה הראשונים ללקיחת החומר = אי השפעה (ו/או חוסר עלייה בכוח).סתם שאלה, איך אני יודע אם אני מה30% מאלה שלא משפיע עליהם?
האם לקיחת מנה כפולה [10 גרם לדוגמה] תשפיע על אותם אנשים או שתמיד הקריאטין יהרס בקיבה?
כמה כוח אני אמור לשים לב שעלייתי? זה באחוזים ניכרים? [אני לוקח כבר 4 ימים 20ג' ביום]הם יכולים גם לקחת מנה של 20 גרם ביום (מחולקת ל 3-4) וזה עדיין לא ישפיע עליהם. בד"כ חוסר עלייה בנוזלים בשבועיים-שלושה הראשונים ללקיחת החומר = אי השפעה (ו/או חוסר עלייה בכוח).