הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SSניקים,ליפטרים,וויטליפטרים ושאר החבורה לתשומת לבכם

• פותח/ת השרשור Tober
  • פורסם בתאריך
בסופו של דבר אם החלב לא יגרום לך לסרטן אז הקרינה ( טלפון, מחשב וכו' ), האוויר המזוהם, אוכל אחר ועוד מיליון דברים, יגרמו לסרטן.
די להביא סרטון של כל פוץ שקופץ וחושב שהוא המציא את העולם ואומר שX לא טוב.
יש את גרי יוסוקוחרא שאומר שטבעונות היא המפתח לחיים ארוכים ובריאים. אתה טבעוני?
יום טוב, ביי.

אהבתי את הקטע על זה שמוצרי חלב גורמים לעליה במשקל, חצי מהיום שלי זה מוצרי חלב שמנים ואני רק מרזה ככה, כמה בולשיט בסרטון אחד.

אני גם לא בעד מוצרי חלב אבל מציק לי שהם שמו שם דברים של אנשים שהתוכן הוצא מהקשרו לגמרי.
לא לעניין.

חבר'ה אתם מפספסים את הפואנטה, מלבד כל העניין המוסרי בצריחת חלב וביצים וכל התעשיה הזו שלא נכנס אליה, יש פה גם את הפן הבריאותי. אל תתיחסו לקשקושים, תתיחסו לעובדות. וכן, עדיף לצמצם את צריכת החלב שלכם כמה שיותר. לשתות גלון של חלב ביום זה הדבר הכי מפגר שאפשר לעשות, הגוף שלכם עלול לפתח רגישות ללקטוז. מעבר לזה שלשתות חלב של פרה לא מתאים לגוף האדם ולא מתעכל טוב ולכן גורם לכאבי בטן.

חבר'ה אתם מפספסים את הפואנטה, מלבד כל העניין המוסרי בצריחת חלב וביצים וכל התעשיה הזו שלא נכנס אליה, יש פה גם את הפן הבריאותי. אל תתיחסו לקשקושים, תתיחסו לעובדות. וכן, עדיף לצמצם את צריכת החלב שלכם כמה שיותר. לשתות גלון של חלב ביום זה הדבר הכי מפגר שאפשר לעשות, הגוף שלכם עלול לפתח רגישות ללקטוז. מעבר לזה שלשתות חלב של פרה לא מתאים לגוף האדם ולא מתעכל טוב ולכן גורם לכאבי בטן.

אתה לא יכול להחליט גורף שחלב גורם לכאבי בטן, זה עניין של רגישות שמשתנה מאדם לאדם, אם אתה רגיש אז עדיף להימנע, אם לא אני לא רואה בעיה.
אני באופן אישי גם לא מאמין בלשתות הרבה חלב, אני יותר בעד לאכול הרבה מוצרי חלב שמנים, שמנת, גבינות קשות וכו'.

אתה אולי לא תינוק שרוצה להכפיל את משקלו, אבל אתה כן רוצה לגדול(בתור משקולן או באדיבילדר- לדוגמא). כל פעם שמישהו טוען כך תמיד יהיה נגד. לטעון כי לתאגידי החלב יש אינטרס כלכלי ובכך "להוכיח" משהו, לא מוכיח כלום. גם פירות וירקות מרססים עם רעלנים. מספיק עם השטויות האלה, אם אתם בוחרים להתנזר ממוצר מזון, לא מתועש כדוגמת קולה או מנטוס, אז עשו זאת עקב סיבה הומאנית ולא שטות בריאותית כזו או אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית