הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית אימון שונה

• פותח/ת השרשור rob_rob
  • פורסם בתאריך

rob_rob

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
שלום קודם כול אני לא רוצה לחפור מידי אז אני ינסה לקצר את זה.אז אני עכשיו 1.83 ושוקל 80~76 ובן 16 אני חזרתי מפציעה של חצי שנה בגב אז אפשר לשכוח מלעשות דד ליפט וסקוואט לזמן מה כי אני מפחד ללמוד את הטכניקה וגם לסכן את הגב זה לא בא בחשבון,אני משחק כדורסל כול יום בערך והמטרה שלי בתוכנית הזאת זה קודם כול לעלות במסת השריר , לאבד אחוז שומן , להחזיר את הכוח שהיה לי , לעבוד על סיבולת גמישות וכ'ו וחשבתי על תוכנית שונה שתורכב
מכזה דבר (מתחיל עם 3 אימונים אולי אני יוסיף עוד אחד מתישהו):
יום ראשון : A (כוח ): (אם אתם יכולים להגיד לי כמה חזרות וסטים)(לא שמתי עבודה על הרגליים כי אין לי מושג איזה תרגיל אפשר לשים פו)
ב'נץ
ב'נץ שיפוע עליון
פרס
מתח
מקבילים
יום שלישי(crossfit )
תוכנית crossfit לפי מה שהבנתי מומלץ לשנות מאימון לאימון וזה טוב לי כי זה עובד על סיבולת גמישות וכ'ו
אני יעשה פו גם מתח אבל (kipping)
ושחייה של רבע שעה ~חצי שעה
יום חמישי A2ֹׂ ׁ(''עיצוב''):
סופר סט של חזה (2 תרגילים עם חזרות 8~12 )(תציעו לי תרגילים)
סופר סט של כתפיים(אותו דבר רק +1 תרגיל לטרפזים)
סופר סט של ידים(2 סופר סטים של 2 תרגילים עם חזרות גבוהות)
סופר סט של גב(אני מתלבט אם לעשות בגלל הגב אולי אני יעשה גב אחורי במכונה הזאת +בטן במקום )

עכשיו אני יודע שאולי התוכנית לא טובה אבל אם היא לא אז תסבירו לי מה לשנות בבקשה ואם בכלל יש לכם תוכנית עם מטרות כמו שאני רוצה אז תיתנו לי אותה
תודה בכול מקרה לעוזרים:193ek:

• פותח/ת השרשור
עזרה מישהו מוכן לענוות.......??

עזוב את התכנית לרגע,חשוב שתדע שהעלאת מסת שריר והורדת אחוזי שומן הם תהליכים מנוגדים,חשוב שתחליט מבין שניהם.
אם תבחר בתהליך של הורדת אחוזי שומן,לא תחזיר לעצמך את הכוח שהיה לך,בשביל גיוס יחידות מוטוריות צריך עבודה מאומצת היא לא מתאימה לתקופה של הורדת אחוזי שומן.

• פותח/ת השרשור
יש אפשרות להוריד את אחוזי השומן ואז אחרי זה לעשות תוכנית מסה נקייה וכעמט ולא לעלות שומן?
אם כן אתה מציע לי בשביל להוריד אחוזי שומן תפריט טוב ולעשות אימוני קרוספיט?ואז גם אחת מהמטרות שלי היא להשיג יותר סיבולת!
אם כן תוכל לתת לי תפריט לדוגמא להורדת אחוזי שומן?
תודה אחי

יש אפשרות להוריד את אחוזי השומן ואז אחרי זה לעשות תוכנית מסה נקייה וכעמט ולא לעלות שומן?
אם כן אתה מציע לי בשביל להוריד אחוזי שומן תפריט טוב ולעשות אימוני קרוספיט?ואז גם אחת מהמטרות שלי היא להשיג יותר סיבולת!
אם כן תוכל לתת לי תפריט לדוגמא להורדת אחוזי שומן?
תודה אחי

1. http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/

2. אפשר לעשות קרוספיט בתור סוג של אימון אירובי/סיבולת/ריקון גליקוגן. תפריט זה 99% מהעניין, ומומלץ לעשות לפחות שני אימוני כוח כבדים בשבוע כדי לשמור על מסת השריר.

3. http://www.kilogram.co.il/614/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-חיטוב-והורד/

Back
למעלה תחתית