הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה-סקוואט- 70 ק"ג

almog262

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אל תתיחסו לרעידה בחזרה הראשונה לא הייתי מרוכז בגלל המצלמה, משקל גוף 59 - סקוואט 70 ק"ג-מתאמן שלושה שבועות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה לא רע - תחזיק חזק את הברכיים בצדדים, אתה קצת גולש + תוציא את המוט מהראק עם פחות עלייה על התאומים, זה לא יעבוד במשקלים כבדים.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה לך, עוד תגובות? הערות?

• פותח/ת השרשור
שלושה ימים , וורק תגובה אחת ? אין הערות?

אתה שם לב איפה פרסמת את זה?
אתה לא במקום הנכון בכלל...

• פותח/ת השרשור
פורום מתחילים בתזונה ואימונים
אנשים שיש להפ מתחת ל30 תגובות יכולים לפתוח אך ורק פה , אז במקרה שמתי לב אחי היקר
בכל מקרה אני יצטרך להסתמך על הבחור שהגיב לי ..

לא כל כך אהבתי את מהירות הירידה בחזרה השניה (אני בכלל לא אתייחס לראשונה), חשוב לשמור על שליטה ולקבל באונס מההמסטרינג ולא פשוט ליפול למטה כמו פצצה.
תשתדל לא להסתכל קדימה (יש מראה אני מניח?) אלא תשמור על מנח נייטרלי של הצוואר.
אם אני לא טועה יש לך זווית בפרק כף היד - חשוב שתשים לב לכך שהיד תמשיך את האמה בלי זווית (קשה לראות מהסרטון).
זהו בערך, הסיבה שלא הרבה הגיבו לך היא בגלל שכמו שStarDust ציין - הסקוואט סה"כ בסדר גמור, קח את זה בתור מחמאה.

• פותח/ת השרשור
סבבה לקחתי את מה שאמרת ואיישם את זה תודה רבה!

נראה טוב אני לא בטוח שאני יכול לעזור גם אני לא שלוט כל כך בטכניקה

הוא התכוון שכדאי להשיג נעליים ספציפיות לליפטינג או אולסטאר או כל נעל בעלת סולייה קשה ושטוחה.

הצניחה הזאת תגרום לך לנזק.. אל תעלה במשקל בלי לשלוט בתנועה לחלוטין.. זה יגרום לך להוריד במשקלים - אל תתבייש אתה חייב
זה או זה או שתוריד בחזרות או שתנוח יותר בין הסטים או שגם וגם

תשקיע בירידה בסקוואט אתה תרגיש את ההבדל ותשתפר הרבה יותר.. סט אחד כזה עדיף על שלושה צונחים וזה נכון לגבי כל תרגיל אחר
בטווח של 8-15 חזרות כאשר המטרה היא היפרטרופה היחס בין העליה לירידה הוא 1:2 ;)

הצניחה הזאת תגרום לך לנזק.. אל תעלה במשקל בלי לשלוט בתנועה לחלוטין.. זה יגרום לך להוריד במשקלים - אל תתבייש אתה חייב
זה או זה או שתוריד בחזרות או שתנוח יותר בין הסטים או שגם וגם

תשקיע בירידה בסקוואט אתה תרגיש את ההבדל ותשתפר הרבה יותר.. סט אחד כזה עדיף על שלושה צונחים וזה נכון לגבי כל תרגיל אחר
בטווח של 8-15 חזרות כאשר המטרה היא היפרטרופה היחס בין העליה לירידה הוא 1:2 ;)

לא, היחס בין העלייה לירידה הוא לא 1:2. הירידה צריכה להיות מבוקרת, לא בהכרח איטית, אבל מבוקרת, והעלייה צריכה להיות הכי מהירה שאפשר.

לא אחי, אתה טועה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=33179&p=430564&viewfull=1#post430564.
אם תמשיך להפיץ פה את הזבל של וינגייט, תיחסם. אני לא יכול להיות שוטר 24 שעות ביממה כדי להפריך את השטויות האלה כל פעם מחדש.

שכחת הפסקה של שנייה בין הירידה לעלייה. השנייה הזאת היא הכי חשובה, היא מבטיחה שבחיים לא תתקדם במשקלים, וזאת המטרה של אימונים.
השנייה הזאת היא גם היא בטוחה כאשר מדובר במשקולות חופשיות. בוא נשב בתחתית הסקוואט ונקווה ששום דבר לא יקרע.

שכחת הפסקה של שנייה בין הירידה לעלייה. השנייה הזאת היא הכי חשובה, היא מבטיחה שבחיים לא תתקדם במשקלים, וזאת המטרה של אימונים.
השנייה הזאת היא גם היא בטוחה כאשר מדובר במשקולות חופשיות. בוא נשב בתחתית הסקוואט ונקווה ששום דבר לא יקרע.
כשהתכוונת למבוקרת הכוונה היא שליטה, קבועה אבל היא חייבת להיות יותר איטית כי בסופו של דבר קצב איטי משקף יכולת שליטה
זה לא שנייה של מנוחה, זה יחס
וזה לא וינגייט
http://www.csu.edu.au/faculty/educat/human
זה שוינגייט מעתיקים מכל מיני מקומות בסדר שיהיו בריאים

ואני אשמח שתפריך לי את הנושא כי אני במקרה למדתי לא קצת וזאת העבודה שלי ואני עובד עם אנשים שמרכזים את התחום בארץ ואני תמיד אשמח ללמוד משהו נוסף

בשביל למנוע את המנוחה של השנייה ולגרום לאימון קצת יותר יעיל וקצת יותר קשה פשוט לא עושים את המנוחה הזאת
מה שנקרא מתח מתמשך על השריר.. לא סתם המציאו את זה
כלומר מתאמן רגיל בחדר כושר יעשה לפי היחס המתואר
ומי שמחפש לסחוט את השריר פשוט לא יעצור ;)

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית