הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קשיים לאחר מספר חודשים בתקופת חיטוב

• פותח/ת השרשור ko22bi
  • פורסם בתאריך

ko22bi

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלוםלכולם,
אני כבר 6 חודשים בתקופתחיטוב - התחלתי במשקל של כמעט 94 ק"ג על 1.79 מ' גובה והייתי 30% שומן (אניבן 30). ירדתי בקצב ממש טוב עד עכשיו ואציין שהיה לי די קל מבחינת התזונה, יש ליתפריט מאוזן וסבבה לגמרי. היום אני שוקל 78 ק"ג עם כ-14% שומן, אבל נהיה ליבזמן האחרון ממש קשה לשמור על התפריט בצורה קפדנית כפי שהייתי שומר עד כה. וזהנראה לי בגלל שאני פסיכולוגית יותר מרשה לעצמי מכיוון שאני מבסוט על עצמי שאנירואה את השינויים. הבעיה היא שאני כבר יורד בקצב ממש איטי, וכל חריגה מהתפריטגורמת לי להישאר במשקל הנוכחי ומקשה מאוד על הירידה במשקל.
רציתי לשאול חברה אחריםשבתקופת חיטוב כרגע או שהיו איך זה אצלם?
ובנוסף רציתי לשאול עדכמה כל חריגה מהתפריט פוגעת לי בירידה באחוזי שומן (כן, אני רוצה להגיע לקוביותבבטן)?

תודה,
קובי.

האם אתה עושה העמסות ?

בנוסף תקרא את זה : http://www.kilogram.co.il/1000/למה-חשוב-לעשות-הפסקות-בדיאטה/

בעיקרון כאשר אתה חורג מהתפריט שלך אתה תעלה בעיקר נוזלים ולמחר זה נירא כאילו עלית קילו , אבל המצב הזה לא נכון - אלה נוזלים שירדו אחרי כמה ימיים .
על מנת לעלות קילו שומן אמתי אתה צריך לחרוג מהתפריט ולהיות ב+קלורי של 7700~ קלוריות.

• פותח/ת השרשור
מה זה העמסות? הכוונה לאכילת יותר פחמימות? כי אני אוכל ביום שישי בערב הרבה יותר מהתפריט הרגיל שלי,

+7700 קלוריות בשבוע/חודש? בכמה זמן?

ותוך כמה זמן אני אוכל לראות את הקוביות הנחשקות?

נערך לאחרונה:
מה זה העמסות? הכוונה לאכילת יותר פחמימות? כי אני אוכל ביום שישי בערב הרבה יותר מהתפריט הרגיל שלי,

+7700 קלוריות בשבוע/חודש? בכמה זמן?

ותוך כמה זמן אני אוכל לראות את הקוביות הנחשקות?
יש סיכוי שהמאזן הקלורי לא מתאים ותצטרך להגדיל גירעון, תקרא את המדריך לחיטוב בפורטל קילוגרם.
קוביות עוד 2% שומן בוודאות, בתנאי שיש לך מספיק שריר (אם אין לך שריר בבטן תשכח מזה).
תרד ל-12% שומן, אם תצליח אזי ל-10% ותרביץ מסה ארוכה מאד.
אגב, שאפו גדול על ההתדמה- 30% שומן ל-14%, לא פחות מ-6 חודשים, שאפו!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות 😃

אם אני 14% שומן כרגע והירידה במשקל היא משהו כמו 0.5 ק"ג בשבוע - תוך כמה זמן אוכל להגיע בערך ל-12% ?

תודה רבה על התגובות 😃

אם אני 14% שומן כרגע והירידה במשקל היא משהו כמו 0.5 ק"ג בשבוע - תוך כמה זמן אוכל להגיע בערך ל-12% ?
על הנייר, 1.5-2 ק"ג שומן שהורדת יביאו אותך לסביבות 11% - 12% שומן.
בפועל, אי אפשר לדעת. אולי תאבד כל שבוע 450 גרם נוזלים ו-50 גרם שומן, שזה אומר כמה חודשים אם לא שנים.
אולי תאבד כל שבוע 250 שריר 250 שומן ואז לא תזוז באחוז השומן, רק תהיה חלש יותר ותאבד שריר יקר.
אולי תאבד 251 גרם שומן ו-249 גרם שריר- בקושי תזוז.
במידה ותאבד 500 גרם שומן כל שבוע, תוך חודש - 3 שבועות, בתנאי שאתה באמת 14% שומן ומאבד שומן נטו, תהיה 12% לערך.
אגב, בשלב כזה כדאי להיות ממש זהיר עם הקלוריות- תצרוך בדיוק 500 - 600 קלוריות פחות, כי אם תאכל מעט מדי תרד בשריר ותתעכב, יותר מדי או תרד לאט או בכלל לא תרד, ואפילו תעלה.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שרוב המשקל שאני מוריד הוא שומן כי יש לי תוכנית תזונה ואימונים פצצה ממישהו מקצועי מאוד מחברה מובילה בתחום בארץ (ששמה מתחיל בשם המדינה שלנו...) ואני גם מרגיש את זה על עצמי, בזכותם אני הגעתי להישגים האלו עד עכשיו.

יכול להיות שאני יורד באחוז שומן ובמקביל עולה קצת בנוזלים (ככה שבסה"כ אני יורד ממש מעט במשקל)?

ועוד דבר - יוצא לי יום בשבוע (שישי) שאני לא אוכל ע"פ התפריט שלי אבל מצד שני גם לא כל כך משתגע בסה"כ, ולעיתים גם באמצע שבוע איזה דבר או שניים שלא בתפריט, ורציתי לשאול אם ההשפעה של זה על הירידה באחוז שומן היא משמעותית?

תודה רבה.

תעשה הפסקה מהדיאטה לשבוע שבועיים.
תתחיל לעשות העמסות פעם בשבוע~ ולפני ואחרי תעשה אימוני כח+ריקון גליקוגן בסגנון german volume:
שני תרגילים לכל שריר שאחד אתה עושה 3X5 סטים של כח ואז עוד תרגיל 10X10.
תעלה את העצימות והזמן באימוני אירובי

אני מאמין שרוב המשקל שאני מוריד הוא שומן כי יש לי תוכנית תזונה ואימונים פצצה ממישהו מקצועי מאוד מחברה מובילה בתחום בארץ (ששמה מתחיל בשם המדינה שלנו...) ואני גם מרגיש את זה על עצמי, בזכותם אני הגעתי להישגים האלו עד עכשיו.

יכול להיות שאני יורד באחוז שומן ובמקביל עולה קצת בנוזלים (ככה שבסה"כ אני יורד ממש מעט במשקל)?

ועוד דבר - יוצא לי יום בשבוע (שישי) שאני לא אוכל ע"פ התפריט שלי אבל מצד שני גם לא כל כך משתגע בסה"כ, ולעיתים גם באמצע שבוע איזה דבר או שניים שלא בתפריט, ורציתי לשאול אם ההשפעה של זה על הירידה באחוז שומן היא משמעותית?

תודה רבה.

תפרסם את התכנית,מעניין לראות מה נתנו לך.

אין לי הרבה ידע בכל הנושא אבל לפי מה שידוע לי, לאנשים שהיו מלאים בעבר (עם הרבה אחוז שומן)
הרבה יותר "קל" להשמין מכל שטות בגלל תאי שומן שיש בגוף
שלא יוצאים מהגוף בזמן חיטוב.

אבל שוב, יכול להיות שאני טועה (אתם מוזמנים לתקן אותי)

• פותח/ת השרשור
לאלמוג - התוכנית כל הזמן משתנה בהתאם לקצב ההתקדמות שלי, בערך פעם בחודש. בהתחלה התחלתי עם יותר אוכל כמובן, שהלך והצטמצם עם הזמן. בעיקר דברים כמו קוטג' 3%, לחם מלא קל, טחינה מלאה, חזה עוף, פייבר1, אורז מלא, טונה במים וכו'. נניח ארוחה גדולה עכשיו היא קוטג' עם פרוסת לחם מלא קל אחת וירקות עם כף טחינה/שמן זית/שקדים. ובארוחה אחרת כוס אורז מלא (כוס נוספת ביום אימון), 150 גר' חזה עוף וירקות. לפני השינה ביצה + 2 חלבון ביצה וטונה במים או חצי גביע גבינה לבנה 3% וירקות. ועוד 2 ארוחות קטנות יותר - סה"כ בערך 1,700 קלוריות.

תהיה מודע שלדעתי הפסדת שהלכת עם ישראל בודי ולא עם היעוץ של משה ושאר המנהלים פה. יש בישראל בודי המון ליצנים שמפמפמים יד קידמית עם 150 סטים באימון של ABCDEFGH.

• פותח/ת השרשור
עוד לא הכרתי אז את האתר - התחלתי להתעניין בתחום רק אחרי שהתחלתי את התכנית.
ויכול להיות שיש להם אנשי מקצוע טובים יותר וטובים פחות, אבל מי שעושה לי את התכנית הוא לדעתי ממש אחלה, אני ממש מעריך אותו וגם עושה רושם שהוא איש מקצוע טוב מאוד, על כל שאלה שיש לי אליו הוא עונה לי בהרחבה ויורד לשורש העניין, ובכלל, עם תוצאות אי אפשר להתווכח אחי - הגעתי עד עכשיו לתוצאות די מרשימות (למרות שאני עדיין לא נותן לעצמי "לנוח על זרי הדפנה" כי עוד לא הגעתי למה שרציתי) וזה היה שווה כל שקל.
בטוח שהייתי מגיע לתוצאות טובות גם עם אנשי מקצוע אחרים, אבל מבין מי שהכרתי אז הם נראו לי הכי טובים בשבילי.

Back
למעלה תחתית