סרטון 110kg clean @61.5kg BW

• פותח/ת השרשור Mike96
  • פורסם בתאריך

Mike96

משתמש קבוע
1,251
163
נק' מוניטין:
4,678
1,251
163
שלוחה של אס"א ת"א בבת ים
סוף סוף!🤘

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ההמלצה הכי טובה שאני יכול להביא לך , לעלות משקל , הקרטריון B ב-69 יהיה לך הרב יותר קל מB ב -62 .
לגבי לשבור שיאים , זאת לא צריכה להיות שאיפה שלך , אני הרבה פעמים עצרתי את עצמי בשביל לשבור עוד שיא ועוד שיא ב94 וב105 ובגלל זה פשוט לא עליתי משקל . היום הייתי יכול להיות ברמה הרבה יותר טובה .
עד שהבנתי את זה התבזבז לי הרבה זמן . ובכל מקרה אחרי ששברתי שיא , גם זה לא הביא לי כלום , וגם שברו אותו אחרי חצי שנה . ככה שלמדתי את זה בדרך הקשה .

אליפות אירופה אצלך בספטמבר , יש לך סיכוי מאוד גבוה להשתתף , אבל אני כבר אומר לך 62 זאת לא אפשרות בשבילך , יש לך עוד יותר מחצי שנה .
אם תעלה למשקל של 67-68 אתה אוטומטית תוסיף לעצמך לקרב 2 לפחות 20 קילו . וזה תהיה תוצאה שהרבה יותר כבוד להתתף איתה בתחרות בחול .
ותאמין לי ברגע שאתה מבין שאיזה כיף שאתה ראשון בארץ והכי תותחל מכולם ואז אתה טס לחול ומגלה שאתה אחרון זה עושה איזה שינוי קטן .
תעלה משקל , לא תצטער על זה .

• פותח/ת השרשור
אני התעייץ עם המאמן לגבי זה בגדול אני גם נשאר בעד 62 כדי שיהיה כמה שיותר מדליות זהב לקבוצה כי בעד 69 יש לי שתי מתחרים שייקח לי זמן עד שאני יעבור אותם. אז השנה אני יישאר כנראה בעד 62 ואז אני יעלה ל 68-70 קילו ונראה איך יהיה. העצה שלך היא הגיונית וריאליט לגמרי אבל גם צריך להתחשב בקבוצה 😃

תחליט בשביל עצמך מה יותר חשוב לך ומה יותר יעזור לך בחיים , ובקריירה הספורטיבית שלך , מדליית זהב בישראל , שתאמין לי , אתה תשיג עוד מספיק כאלה , ישראל זה לא רמה שצריך לשאוף אליה , או - טיסה לאליפות אירופה .
אתה לא יכול לרצות את כולם במצב כזה .

אני הייתי בקלייפדה כבר בתחרות , שמה אתה באמת תראה מה זה יחס למישהו שהצליח בהרמת משקלות , אתה תראה שלטים ופרסומות ברחובות ותבין לבד .
באמת שזה מביא המון מוטיבציה .

אין שום הגיון להשאר בקטגוריה שלך עכשיו, במיוחד שזה שנה אחרונה שלך בקדטים וזה התקופה הכי רגישה עכשיו .
כי אם לא תתחיל לטוס עכשיו , שנה הבאה , בנוער- כבר לא כל כך יתייחסו אליך , כי הקרטריונים בנוער הרבה יותר קשים .
אצלי המקפצה הייתה בקדטים -בדיוק בשנה האחרונה שלי . בגלל זה אני רוצה שפחות אנשים יעשו טעיות כאלה . ויחשבו יותר מוקדם .

עוד מדליית זהב לקבוצה - לא תעזור לא לך ולא לקבוצה שלך , כי זה לא מביא לא מימון ,ולא עוזר לך בשום צורה.

אגב , מי המתחרים ב69 ? (ומה התוצאות שלהם)

• פותח/ת השרשור
שניים מפרדיס לא זוכר שמות אבל תוצאות דיי קרובות של 95-100 הנפה ו 120-125 דחיקה

אז הם לא רלוונטים בשבילך ,
אל תבזבז את הזמן , זה שנה אחרונה שלך .
אתה רוצה להמשיך עם זה בזמן צבא , או זורק אחר כך הכל?

תעלה משקל , תתאמן חזק, אין לך זמן , אם הייתה לי אפשרות הייתי משנה חצי מהדברים שעשיתי קודם . אל תעשה את הטעיות האלה .
אתה לא תעזור לקבוצה שלך בזה שאתה תביא עוד מדלייה , אבל תעזור לעצמך וטוס לאליפות אירופה . אל תבזבז את האפשרות .

בואנה אתה קפיץ
מאיזה גיל אתה מתאמן?
ואיך אתה מבין רוסית? (זה לא נראה שאתה רוסי 😳)

מוניטין

עריכה:
יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין לMike96.

• פותח/ת השרשור
תודה 😃
אני מתאמן מגיל 14
אני לא רוסי אבל לומדים עם הזמן :-P
דויד אני חושב שהשנה אני ישאר בעד 62כי אני מצליח ליצור התקדמות מסויימת ואני מאמין שאני אגיע לקריטריון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית