הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היפרטרופיה

• פותח/ת השרשור ta31
  • פורסם בתאריך

ta31

משתמש פעיל
316
4
נק' מוניטין:
-20
316
4
בשביל לקבל היפרטרופיה במסת שריר מה כדאי לעשות

יד אחורית 56 קילו 6 חזרות
או
45 קילו 10 חזרות?

בנץ 60 קילו 6 חזרות
או
50 קילו 10 חזרות?

השאלה מה כדאי בשביל היפרטרופיה יותר משקל ופחות חזרות
או יותר חזרות ופחות משקל?

תודהל עוזרים=]

עריכה: הטווח חזרות לא יעבור את ה12.

נערך לאחרונה:
הכי טוב זה 7.5 חזרות כאשר בחצי אתה צועק בכל הכוח , זה נותן פרץ אדרינלין שעוזר להיפרטרופיה

יותר משקל על המוט = יותר מאסה.

בשביל לקבל היפרטרופיה במסת שריר מה כדאי לעשות

יד אחורית 56 קילו 6 חזרות
או
45 קילו 10 חזרות?

בנץ 60 קילו 6 חזרות
או
50 קילו 10 חזרות?

השאלה מה כדאי בשביל היפרטרופיה יותר משקל ופחות חזרות
או יותר חזרות ופחות משקל?

תודהל עוזרים=]

עריכה: הטווח חזרות לא יעבור את ה12.

אישית אני מעדיף טווח חזרות נמוך 5-6 בשרירים גדולים,וטווח חזרות גבוה 8-10 בשרירים קטנים

יותר משקל על המוט = יותר מאסה.
לא נכון!!די כבר עם הליצנות הזאת! אז כמה SSניקים קטנים בלבלו לך תמוח על זה שיותר משקל יותר שריר.תן לי לחדש לך !! זה עובד ההפך, עבודה נכונה, בטכניקה שמגרה את החזה כמו שצריך (עם הקשטת גב שלא תטעה) לטווח חזרות של 8-10.פחות מזה יתן לך רק כוח.הבעיה היא שלאנשים כמוך אין סבלנו בכלל, במקום לעשות כמה סטים של 10 חזרות עם משקל 40 נניח, אחד עושה את זה, בעוד הם קופצים ישר ל50 בטכניקה לא נכונה ומעמיסים על הכתפיים שלהם, לא מגרים את החזה ועושים 5 חזרות לא נכונות. עוד חודש וחצי, הזה שעשה 10 חזרות ילחץ כבר 60 ל8 וזה שעשה 50 ישאר על הסכום הזה או יעלה ל60 ויסגור בקושי 5 חזרות עם מנוחה של 10 דקות בין סט לסט, עם חזה של בחורה ולא של גבר.פעם הפורום הזה היה טוב, מאז שמתאמני כוח עלו פה לניהול והשרירו פה מעין דיקטטורה והרסו את הפורום, כל מי שנגד SS והתכניות כוח המפגרות שלהם אין לו מקום בפורום. מקים האתר הקים אותו כי הוא רצה אתר נורמלי ולא ליצני כמו השני, ובחלקו הוא עדין כך, רק חבל שנתנו לו אופי של כוח ושל כל השטויות שלהם שלא קשורות לפיתוח גוף. תראה מה מפרסמים בפייסבוק, שונה לגמרי ממה שהפורום הזה באמתהכי עצוב זה שהם משכנעים ילדים קטנים שרק רוצים גוף יפה בשביל הבחורות בים וגורמים להם לעשות SS בטענה שהם יראו כמו ZYZZ אחרי שהסקוואט שלהם יעבור את ה100, אני רואה את אותם ילדים שעושים SS ודופק את הראש בקיר ובוכה... כאילו שמAB תוך אימונים ותזונה WELL DONE הם לא יתחזקו למשקלים כמו שלכם אבל יפתחו מסת שריר ו[b\]אסטטיקה בניגוד למסה הזעירה שתפתח מכוח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא נכון!!די כבר עם הליצנות הזאת! אז כמה SSניקים גדולים בלבלו לך תמוח על זה שיותר משקל יותר שריר.תן לי לחדש לך !! זה עובד ההפך, עבודה נכונה, בטכניקה שמגרה את החזה כמו שצריך (עם הקשטת גב שלא תטעה) לטווח חזרות של 8-10.פחות מזה יתן לך רק כוח.הבעיה היא שלאנשים כמוך אין סבלנו בכלל, במקום לעשות כמה סטים של 10 חזרות עם משקל 40 נניח, אחד עושה את זה, בעוד הם קופצים ישר ל50 בטכניקה לא נכונה ומעמיסים על הכתפיים שלהם, לא מגרים את החזה ועושים 5 חזרות לא נכונות. עוד חודש וחצי, הזה שעשה 10 חזרות ילחץ כבר 60 ל8 וזה שעשה 50 ישאר על הסכום הזה או יעלה ל60 ויסגור בקושי 5 חזרות עם מנוחה של 10 דקות בין סט לסט, עם חזה של בחורה ולא של גבר.פעם הפורום הזה היה טוב, מאז שמתאמני כוח עלו פה לניהול והשרירו פה מעין דיקטטורה והרסו את הפורום, כל מי שנגד SS והתכניות כוח המפגרות שלהם אין לו מקום בפורום. מקים האתר הקים אותו כי הוא רצה אתר נורמלי ולא ליצני כמו השני, ובחלקו הוא עדין כך, רק חבל שנתנו לו אופי של כוח ושל כל השטויות שלהם שלא קשורות לפיתוח גוף. תראה מה מפרסמים בפייסבוק, שונה לגמרי ממה שהפורום הזה באמתהכי עצוב זה שהם משכנעים ילדים קטנים שרק רוצים גוף יפה בשביל הבחורות בים וגורמים להם לעשות SS בטענה שהם יראו כמו ZYZZ אחרי שהסקוואט שלהם יעבור את ה100, אני רואה את אותם ילדים שעושים SS ודופק את הראש בקיר ובוכה... כאילו שמAB תוך אימונים ותזונה WELL DONE הם לא יתחזקו למשקלים כמו שלכם אבל יפתחו מסת שריר ו[b\]אסטטיקה בניגוד למסה הזעירה שתפתח מכוח.

ט!ב עחי !!
רק תסביר לי איך זה שאני עושה רק 5 חזרות לחזה שלי והוא מאוד מאוד גדול (אם אתה רוצה תמונה לפני ואחרי רק תגיד)
ולא אני לא שמן אני על גג14%שומן.

Back
למעלה תחתית