עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלך לפי הגבוהה שלך , כמה אתה ?
יש חגורות גם בעסק אולי?
אחרי שהשוואתי קצת, נראה לי העקב של wei rui קצת נמוך, מעדיף עקב גבוהה.
יש פה מישהו שמעדיף עקב נמוך?
אחרי שהשוואתי קצת, נראה לי העקב של wei rui קצת נמוך, מעדיף עקב גבוהה.
יש פה מישהו שמעדיף עקב נמוך?
עוד שאלה : יש לי אפשרות להביא את הנעליים של פנדליי "do win" ב500 שקלים עם עקב מעץ ולפי מה שהבנתי גם מנחש וגם מחיפוש העקב שלהם הוא 0.75.
מה עדיף לי לקחת אותם או את הWEY ROI?
אפשר קישורים לנעליים :?אני רואה שהמחירים "קצת" עלו בשנתיים האחרונות. הכי זול שמצאתי עד כה (לא כולל מיסים, כולל משלוח, עבור זוג אחד):
Adidas Powerlift Trainer ב407 ש"ח
Wei Rui ב430 ש"ח
Adidas Ironwork III ב490 ש"ח (מספר מידות מצומצם מאוד)
Adidas Power Perfect 2 ב563 ש"ח
VSA ב592 ש"ח (בלי לדבר עם ריצ'רד)
Adidas Adistar ב710 ש"ח
Risto Olympico ב714 ש"ח
Adidas Adipower ב814 ש"ח
אם מישהו מצא יותר זול הוא מוזמן לשתף 😃
עוד שאלה : יש לי אפשרות להביא את הנעליים של פנדליי "do win" ב500 שקלים עם עקב מעץ ולפי מה שהבנתי גם מנחש וגם מחיפוש העקב שלהם הוא 0.75.
מה עדיף לי לקחת אותם או את הWEY ROI?
העקב שלהם זה לא עץ לפי מה שראיתי.אני חושב שכדאי לך לחכות שהפנדליי 2013 יחזרו למלאי, לפי הביקורות הן יותר טובות מהDO-WIN הישנות
מצטער שהסקוואט שלך עוד לא שתי פלטות שגם אם אני יעשה את זה עם עקבים זה לא ישנה לי.די אביב, הבנו עד כה שאתה גמד2, שמן1, ומחוצקן2.
עשית מזה וואחד סיפור, ארז גם אמר לך, הVSA יתאימו לך.
אגב, אין עוד שרוצים להצטרף?
שלחתי למשה הודעה בנוגע לריצרד, אני מחכה לתשובה.
פגוע1 :(מצטער שהסקוואט שלך עוד לא שתי פלטות שגם אם אני יעשה את זה עם עקבים זה לא ישנה לי.
👉👌פגוע1 :(
אפשר קישורים לנעליים :?
Wei Rui ב430 ש"ח
Adidas Ironwork III ב490 ש"ח
די אביב, הבנו עד כה שאתה גמד2, שמן1, ומחוצקן2.
עשית מזה וואחד סיפור, ארז גם אמר לך, הVSA יתאימו לך.
אגב, אין עוד שרוצים להצטרף?
שלחתי למשה הודעה בנוגע לריצרד, אני מחכה לתשובה.
שלחתי למשה הודעה סתם כדי לדעת קצת פרטים.Wei Rui מכאן (6$ משלוח בתוך ארה"ב, 20$ משלוח מארה"ב לארץ באמצעות יושופס - סה"כ 116$ בלי מיסים)
Adidas Ironwork III מכאן (אבל אני לא חושב שיש את המידה שלך)
משה לא קשור אליו. אתה יכול לשלוח מייל לריצ'רד ולכתוב לו שקיבלת את הכתובת שלו מחבר ואתה מתעניין מה המחירים שהוא יכול לספק עבור 1/5/10 זוגות נעליים ובנוסף מה יהיה המשלוח לארץ.
עריכה: האדידס רק ממידה 47 כוסאמק
העקב שלהם זה לא עץ לפי מה שראיתי.
תודה אינכלין אתה יודע איפה אפשר לקנות את האדידס שהבאת בקישור ? אני חושב שאני ייקנה אותם אבל אני מחפש אתר שיהיה בו את המידות שלי .Wei Rui מכאן (6$ משלוח בתוך ארה"ב, 20$ משלוח מארה"ב לארץ באמצעות יושופס - סה"כ 116$ בלי מיסים)
Adidas Ironwork III מכאן (אבל אני לא חושב שיש את המידה שלך)
משה לא קשור אליו. אתה יכול לשלוח מייל לריצ'רד ולכתוב לו שקיבלת את הכתובת שלו מחבר ואתה מתעניין מה המחירים שהוא יכול לספק עבור 1/5/10 זוגות נעליים ובנוסף מה יהיה המשלוח לארץ.