עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנתיים שומדבר אחרי לא עוזר 🆘אני מרגישה שכל העבודה שלי ירדה לטימיון! שבועות לקח לי להוציא לך את הקופסאות מבין הרגליים. יא הומו! תפסיק לדחוף לשם דברים!!!
וברצינות, הבעיה שלך שאתה יותר מדבר מאשר מתאמן. אתה סתם הולך סחור סחור ואם אתה שואל אותי, זה לא יקח אותך לשום מקום.
אם אתה באמת חושב שלרדת לקופסא יעזור לך, אתה סתם 🤡 .
אין שום דבר רע לעבוד לקופסא , יש דבר רע לעבוד עם מעט משקל .
בקשר לבעיה בטכניקה שלך , לפי מה שהבנתי הם סתם מסתלבטים עלייך ורוצים לראות מתי תבין את זה .
תקרא שוב, את הדברים הקטנים שיכולים לעזור לך לא זוכרים מקריאה אחת.
אני חושבת לא ניסית מספיק וברחת מוקדם מידי לתרגילים מיותרים אחרים. הרי חודשים היית בסדר, הצלחת להחזיק את הגב, מה קרה פתאום? הטכניקה יכולה להתדרדר אמנם, אבל אתה מכיר את התנועה הנכונה, אם זו היתה בעיה של טכניקה עם כמה הערות היית מצליח לסדר הכל. אבל זה לא ככה.
לדעתי יש לך או בעיה של אגו גדול, או של ריכוז.
תשקול לחזור אחורה קצת במשקל ולהתאמן עם אוזניות.
ממי הבנת את זה?
אני לא יודע איך הוא היה לפני חודשים. אבל לפי מה שאני ראיתי מלפני חודש בערך, זה לא היה נראה טוב.
אתה באמת ליצן , אבל זה מובן זה לא אשמתך .
רק חבל שאתם לוקחים ילד שביר ועדין כמו קורן ומתחילים לבלבל אותו, ממה שאני ראיתי מאז שהוא בא למכון שלכם הוא לא רק ירד בכח אלא גם בטכניקה .
מה רע בטכניקה שלה?אין לה אחי, זה לא נחשב כי היא לא עושה את זה בטכניקה מושלמת. כל אחד יכול ככה.