הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
על כמה גרם פחמימה אתה הולך להיות בערך? מעל 100 ביום?
ד"א הנה תפריט לדוגמה מSL
Breakfast: 6 eggs, lemon juice
Post Workout: 1.5 scoop whey, 1tbsp fish oil
1h later: 250g ground in butter, 250g spinach with garlic, 1tbsp olive oil
Lunch: 250g ground in butter, 250g spinach with garlic, 1tbsp olive oil
Dinner: 1 tuna can with salad
Supper: 150g Emmental, 1tbsp fish oil, 100g berries, 30g flax seeds
לא יודע אבל אני בטח לא הולך להיות על פחות מ50, אני אוהב חלב וחמאת בוטנים וגבינות 😃

טוב, אז ככה:
מיום חמישי אחרי הפוש פרס התחילו לי כאבים בכתף ימין, כנראה מהחוסר סינכרון שהיה לי בתחילת העבודה בפושפרס בין הרגליים לנעילה של המוט, מה שגרם לעומס לא מאוזן על הכתפיים.
אני מאוד מקווה שזו לא דלקת שוב, כי זו גם הכתף שעברה את הדלקת הקודמת לפני כמה חודשים טובים.

נראה איך החימום בבנץ' ירגיש היום, אם זה נעלם עם החימום אז אני הולך על 97ק"ג ל5 שוב (שיא?), אם לא אז אני אחשוב כבר מה לעשות לפי ההרגשה (אולי פרס בטקסס מטהוד? 😃 )

היום:
סקוואט 45,60,72,85,100 (נכשלתי ב100 פעמיים, בהתחלה 2 חזרות ואחרי זה חזרה 1)
בנץ' 40,60,72,85,97 (נכשלתי בבנץ' בחזרה הרביעית)
חתירה 40,40,50,62,75
פאוורקלין 50x3,60x3,60x3,65x1,70x1,75x0,75x0

אני מאימון הבא עובר לעשות היי-באר סקוואט, אני נופל קדימה בתחתית וזה לא נותן לי להתקדם בסקוואט.
ריסט לבנץ' אלא אם אני מצליח שלישייה עם 100 בחמישי, הכתף הרגישה בסדר באימון.
פאוורקלין עם 70 קילו עלה יפה, הרגשתי שיש לי 75 ותכלס אם הייתי פחות פחדן גם הייתי נכנס מתחת ל75, הוא עלה מספיק גבוה אבל לא נכנסתי.

כל הכבוד גבר, אחלה משקלים, מקווה בשבילך שהכתף שלך בסדר, זה סיוט שיש דלקת וכאבים.

dunno11 תודה.

פאוורקלין 70ק"ג (ברקע Seth able צועק "גרוע על הפנים" ואחרי זה מסתכל בוידאו ואומר בונא יצא טוב, אגב הוא לא הרוסי הגדול והמפחיד שם שמתמתח 😃)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תגיד בלי שום קשר, אתה מכיר איזה מכון של אנשים שיודעים מה הם עושים?, שבצפון תל אביב, למה ברגע שנגמר לי המנוי אני רוצה לעבור למקום של אנשים שדוגרי יוכלו לעזור לי, ויהיה מקום לזוז.

dunno11 תודה.

פאוורקלין 70ק"ג (ברקע Seth able צועק "גרוע על הפנים" ואחרי זה מסתכל בוידאו ואומר בונא יצא טוב, אגב הוא לא הרוסי הגדול והמפחיד שם שמתמתח 😃)
http://www.youtube.com/watch?v=jp2Ewrsbet8
הגב קצת מתעגל אבל חוץ מזה הבדל של שמיים וארץ בין הפאוור קלינים שלך מלפני כמה חודשים:)

היום:
סקוואט 45,60,72,85,100 (נכשלתי ב100 פעמיים, בהתחלה 2 חזרות ואחרי זה חזרה 1)
בנץ' 40,60,72,85,97 (נכשלתי בבנץ' בחזרה הרביעית)
חתירה 40,40,50,62,75
פאוורקלין 50x3,60x3,60x3,65x1,70x1,75x0,75x0

אני מאימון הבא עובר לעשות היי-באר סקוואט, אני נופל קדימה בתחתית וזה לא נותן לי להתקדם בסקוואט.
ריסט לבנץ' אלא אם אני מצליח שלישייה עם 100 בחמישי, הכתף הרגישה בסדר באימון.
פאוורקלין עם 70 קילו עלה יפה, הרגשתי שיש לי 75 ותכלס אם הייתי פחות פחדן גם הייתי נכנס מתחת ל75, הוא עלה מספיק גבוה אבל לא נכנסתי.

ליצן. 🤡

קראתי עכשיו על הדיאטה שלך והיא באמת מעניינת...
יש לי כמה שאלות אליך אם אפשר?
1- אם הבנתי נכון, בדיאטה הזאתי אפשר לשרוף שומן ולעלות בשריר נכון?
2- בימים משני עד שבת אוכלים מעט פחמימוות, אבל שמתי לב שממליצים לשלב את הירקות בכל ארוחה, אם ככה אז הפחמימות הבאות מן הירקות לא מחשיבים במאזן הסופי?
3- הם טוענים שאפשר לחסוך כסף בדיאטה הזאתי, לי זה לא נראה, בכל מקרה, איך אצלך? זה עולה לך יותר מדיאטה רגילה, נכון?
4- שאלה אחרונה, אני יודע שזה תלוי בכל אחד ואחד, אבל איך ההרגשה הכללית שלך בדיאטה הזאתי, מבחינה נפשית, גופנית וביצועים באימונים?..

סליחה על השאלות הרבות, ומקווה לתשובות!

75ק"ג פאוורקלין (כשל - לא מצליח להכנס מתחת)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קראתי עכשיו על הדיאטה שלך והיא באמת מעניינת...
יש לי כמה שאלות אליך אם אפשר?
1- אם הבנתי נכון, בדיאטה הזאתי אפשר לשרוף שומן ולעלות בשריר נכון?
2- בימים משני עד שבת אוכלים מעט פחמימוות, אבל שמתי לב שממליצים לשלב את הירקות בכל ארוחה, אם ככה אז הפחמימות הבאות מן הירקות לא מחשיבים במאזן הסופי?
3- הם טוענים שאפשר לחסוך כסף בדיאטה הזאתי, לי זה לא נראה, בכל מקרה, איך אצלך? זה עולה לך יותר מדיאטה רגילה, נכון?
4- שאלה אחרונה, אני יודע שזה תלוי בכל אחד ואחד, אבל איך ההרגשה הכללית שלך בדיאטה הזאתי, מבחינה נפשית, גופנית וביצועים באימונים?..

סליחה על השאלות הרבות, ומקווה לתשובות!
1 - לא יודע, אומרים שכן, אני לא מאמין לזה. אני חושב שאפשר פשוט לעלות נקי יותר בלי נוזלים אז זה נראה טוב יותר.
2 - לא סופר ירקות, אבל משתדל לאכול ירוקים ופחות פלפלים\גזר
3 - ואללה לאדע, אני לא קונה סטייקים (בנתיים) כי זה יקר, כשאני אסיים עם הצבא ואמצא עבודה אז אולי. בנתיים חזה עוף,ביצים,טונה,דגים(אם יש בבית ואמא מכינה),זיתים,שמן זית, גבינה צהובה, בשר אם יש, טחינה וכו'
4 - אני כרגע יצאתי מחיטוב דל פחמימות אז לא ממש מזיז לי, בהתחלה זה קשה ואתה תצטרך קפה פעם\פעמיים ביום.

בחייאת אם אתה מכיר מכון עם אנשים עם קצת ידע, ומקום במכון שלא מלא במכשירים מתייפיפים, והוא במקרה בצפון תל אביב, כן מוזר, צפון תל אביב ומכון לא מתייפייף.. עסק בעייתי.
לדעתי בכשל יש מצב היית יכול להוציא שם חזרה, אבל חפיף.

תודה על התשובות, בכל המקרה, אחרי שקראתי את מה שהיה כתוב בלינק שצירפת פתאום נהיה לי חשק לנסות את הדיאטה הזאתי, נראה משהו מעניין 😃

אם היית מסובב את המרפקים היית תופס את זה בקלות.
כן זה מה שעצבן אותי, זה נראה כאילו זה שלי אבל פשוט לא. מקסימום בחמישי אני מקווה לתפוס אותו, בן זונה. או שאני אעבוד קצת חזרות עם 62\65

טוב, אז ככה:
מיום חמישי אחרי הפוש פרס התחילו לי כאבים בכתף ימין, כנראה מהחוסר סינכרון שהיה לי בתחילת העבודה בפושפרס בין הרגליים לנעילה של המוט, מה שגרם לעומס לא מאוזן על הכתפיים.
אני מאוד מקווה שזו לא דלקת שוב, כי זו גם הכתף שעברה את הדלקת הקודמת לפני כמה חודשים טובים.

נראה איך החימום בבנץ' ירגיש היום, אם זה נעלם עם החימום אז אני הולך על 97ק"ג ל5 שוב (שיא?), אם לא אז אני אחשוב כבר מה לעשות לפי ההרגשה (אולי פרס בטקסס מטהוד? 😃 )

גם לי זה קרה. כשנתתי מספיק תנופה עם הרגליים זה השתפר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית