הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
פחמימות זה לא חרא, זה טעים רצח, במיוחד כשאתה לא אוכל אותן

כן אה. ציפס, גלידות, שוקולוד, תפוחי אדמה מוקרמים, פסטה, קוראסונים זה סתם חרא.
אחי מה טעים בתפוחי אדמה מוקרמים ופסטה וקוראסונים? רק ציפס אולי..
ואתה לא מעדיף איזה אמנטל טוב מותך על סטייק בקר איכותי? המבורגרים.. נקניקיות.. צוריסוס... סטייק עם בייקון ובייצים וגבינות.. חמאת בוטנים..

אחי מה טעים בתפוחי אדמה מוקרמים ופסטה וקוראסונים? רק ציפס אולי..
ואתה לא מעדיף איזה אמנטל טוב מותך על סטייק בקר איכותי? המבורגרים.. נקניקיות.. צוריסוס... סטייק עם בייקון ובייצים וגבינות.. חמאת בוטנים..

מה טעים? חחחחח
אתה נראה לי הבן האדם הראשון שאני פוגש שאומר שציפס אולי טעים.
בשר זה גם טעים אבל זה לא אומר שפחמימות לא טעים.

מה טעים בקוראסונים? אתה באמת אנורקס
אין אחי סלט זה הכי טעים עם חסה רעננה כזאת ומיץ לימון ומלח אין על זה
יום שני האחרון בשירות עבר, יום שלישי האחרון בשירות נגמר. יאללה שיבוא כבר מחר!

חסה זה בכלל לא מאכל לבני אדם. איזה מישהו פלצן הויצא כמה עלים מהגינה שלו שם עליהם קצת רוטב והחליט שזה אוכל.

אין אחי סלט זה הכי טעים עם חסה רעננה כזאת ומיץ לימון ומלח אין על זה
יום שני האחרון בשירות עבר, יום שלישי האחרון בשירות נגמר. יאללה שיבוא כבר מחר!

הייתי שם 30K בשביל להתחלף איתך

כן אה. ציפס, גלידות, שוקולוד, תפוחי אדמה מוקרמים, פסטה, קוראסונים זה סתם חרא.
זה עושה אותך כבד, עייף, שמן, בעל סיכוי גבוה יותר למחלות ובעל מאזן הורמונלי לא אידאלי. אה כן, וזה גם אחראי לפיגוע בתאומים.

זה עושה אותך כבד, עייף, שמן, בעל סיכוי גבוה יותר למחלות ובעל מאזן הורמונלי לא אידאלי. אה כן, וזה גם אחראי לפיגוע בתאומים.

לא יודע מאיפה אתה מביא את הכבד עייף ושמן. דווקא מחסור בפחמימות יגרמו לך להיות עייף.
והדוגמאות שהבאתי זה לג'אנק יש גם אורז, תפוחי אדמה, כוסמת, שיבולת שועל ועוד מלא דברים עם א"ג נמוך ובלי הרבה שומן.
ואם זכור לי נכון לחיות על כולסטרול זה לא הדרך הטובה להגיע לגיל 100

אימון היום:
עבדתי טכניקה בסקוואט: לו\היי\פרונט לא עזר כלום אני לא מצליח לסדר את הנטייה קדימה מהתחתית. נראה כבר מה אני אעשה בנוגע לזה.

פרס הלך חרא אחרי שעה סקוואטים כבר לא הייתי מרוכז והמרפק הציק לי (בפעם הראשונה בחיים מציק לי במרפק, כנראה מרוב חרא שהאכלתי את הגוף שלי בסקוואטים והשינוי באחיזה וכל החרא המזויין הזה) אז עשיתי 59 ל4 חזרות בקושי.

דדליפט 120 ל5
פושפרס 50ק"ג 3*3 או 2 חזרות או אחת לא זוכר בעיקרון זה היה כדי ללמוד את המנח הנכון של המוט כדי להוציא מקסימום מהירות, אחרי זה עשיתי C&PP עם 60 ל2 סינגלים ואז בסוף עשיתי 65 לC&PP 1.

ביל סטאר אמר, ביל סטאר יודע. סוף סיפור

ותומר, כן, חלבון ושומן איכותי זה ה-דבר, פחמימות זה זבל (חוץ מבסופי שבוע, בסופי שבוע זה אחלה שוב 😛)
אוקיי, ישבתי וחשבתי ויצרתי לך פרופיל:

ילד בן 19 ששוקל 150 ק"ג, ניזון רק מחלבון ושומן איכותי (סויה ושמן זית), מעריץ את ביל סטאר ועושה קרוספיט כי זה הדבר הכי טוב שקרה לאנושות.

עבר יום חמישי האחרון בצבא, נשאר לי רק יום ראשון וזהו 😃
חזרתי ממש מאוחר בבית בגלל כל מיני שטויות, אני אתאמן היום מאוחר לצערי :\

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית