הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
גם במשקל מקסימלי לחזרות הגב הולך להתעקם. ויש כאלה שמעקמים אותו תמיד.

מי קובע את הגבול?

דייב טייט .
לחזרות הרבה יותר קשה לשמור את הגב ישר .
בגלל זה רק BB עושים דדליפט ל5 חזרות .

גם במשקל מקסימלי לחזרות הגב הולך להתעקם. ויש כאלה שמעקמים אותו תמיד.

מי קובע את הגבול?

אתה קובע את הגבול.
אם אתה מוכן להסתכן בפציעות אז בכיף. איפה שאני מתאמן לפחות 2 אנשים חיפפו בל"החזיק גב" ועכשיו הם עם כאבי גב.

אתה קובע את הגבול.
אם אתה מוכן להסתכן בפציעות אז בכיף. איפה שאני מתאמן לפחות 2 אנשים חיפפו בל"החזיק גב" ועכשיו הם עם כאבי גב.

נורא עצוב הסיפור הזה שאתה מספר. אין לכם אנשים עם כאבי ברכיים?

האמת שכן, זה נתון לוויכוח.

אבל הנושא העיקרי של הדיון, הוא זה שאתם מתעקשים על טכניקה מושלמת על חשבון התקדמות, ומצד שני לא מקפידים על זה בבאק סקוואט.

אבל הנושא העיקרי של הדיון, הוא זה שאתם מתעקשים על טכניקה מושלמת על חשבון התקדמות, ומצד שני לא מקפידים על זה בבאק סקוואט.

אף אחד לא אמר מושלמת תפסיק להסתכל בקיצוניות.

וזה אתה אומר על סמך מה?

סקוואט bar,40,60x5,75x3,87x3x5
פרס bar,30x5,42x3,50x1,57x2x5,57x4 F
דדליפט 60x5,85x3,100x1,115x1,130x5

הסקוואט היה קשה אבל עלה, אני חושב שמצאתי את הקצב שלי כי חלק מהחזרות עלו טוב יותר.
הפרס היה מהגהנום, אני אחזור על המשקל כנראה בשישי.
דדליפט התעגל הגב מהחזרה השלישית, אין ברירה חייב להמשיך להתקדם זה פונקציה של כוח לא טכניקה.

בחמישי אני הולך לאימון פוטבול אז נראה איך אני ארגיש בשישי ולפי זה אני אקבע אם אני מתאמן ומה אני עושה באימון.

I WANNA BE ADORED!!!!!!!!!!!
נ.ב

פאק איזה קשה זה לבוא לאימון אחרי 7.5 שעות של עמידה על הרגליים במלצרות בלי לשבת דקה. באתי וכל הרגליים היו תפוסות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה תתרגל לזה
לא כל אחד בא לאימון אחרי גרבוץ של 9 שעות במשרד של המפקד.

אתה רוצה להיות נערץ?

קח ימוצצ מה ת'משחק אותה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
היום:

אימון פוטבול של שעתיים וחצי שכלל בערך מיליארד ספרינטים.
מתחתי את המפשעה באימון ואני כנראה אאלץ לוותר מחר על הסקוואטים, לא החלטתי בנוגע לפלג גוף עליון.

דרך אגב אם זה משנה:
כיווננו אותי להיות או FULLBACK\RUNNING BACK בהתקפה, וכנראה שאני מכוון להיות LINEBACKER בהגנה.
אני רוצה להעלות עוד 5 ק"ג במשקל בערך וכמה שיותר נקי ולכן אני ממשיך עם הAD שיט הזה לראות אם זה מתקדם עם הזמן.
גילית שהפולבאק הנוכחי שוקל 94 ועושה דדליפט לחזרה 1 170ק"ג, שזה לא הרבה יותר ממני. בסקוואטים הוא עובד עם 100 לחזרות. קיצר יש עתיד, אני צריך לשפר הרבה בזריזות ובקואורדינציה שלי אבל זה יבוא עם האימונים כי אני ממש בול עץ, אני נכה בלתפוס כדורים כמו שצריך גם כשמגישים לי אותם לבטן. אני גם מאיץ די לאט אז אני מקווה שהעבודה באימונים על ספרינטים תשפר את העניין הזה.

משקל היום בבוקר 76.5

אימון היום אחה"צ:

קמתי בבוקר והרגשתי כמו סמרטוט, ויש רק דרך אחת לפתור את העניין - סקוואטים D:
התחממתי 20 דקות בערך עם גודמורנינגס, BW SQUAT, RDLS עד שהכל הרגיש בסדר והלכתי לסקוואט.

סקוואט bar,40,60x5,75x3x5
בנץ' bar,40,60x5,75x3,85x1,95x5,95x2x4 F
פאוורקלין 40,50,60x3,65x3x3
מתח מתלייה מתה +5ק"ג 3x5

אחרי האימון:
המפשעה מרגישה הרבה יותר טוב, חשבתי אם ללכת על 90 היום בסקוואט אבל אני חושב שבחרתי נכון לחכות עם זה עד ליום ראשון. בבנץ' אני פשוט כל כך קרוב ל5-5-5 ב95 שזה מרגיז. אני אנסה שוב ביום שלישי ואין מצב!!!!!!!! שאני מפספס את החזרות האלה שוב. כוסעמק זה רק עניין של ריכוז !

היום המפשעה כמעט תקינה לגמרי, מחר אימון בשגרה.

נ.ב
מחר אני עושה טופס טיולים יוצא, וביום שני גוזר חוגר 😃 😃 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית