הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ממש מנוחה, על מי אני עובד?

squat bar,43,43,61x5,75x3,85x1,91x1,102x3x5 PR for across
bench bar,43,61x5,75x3,85x1,97x3x5 PR
powerclean 43,55x3(hanged),61x2,65x1,70x3,70x1 (failed @ other reps) same for the next set, gave it up

dead hanged chinups+7kg 3x5

הקטע הכי טוב באימון שהסקוואט לא הרגיש כמו הגהנום והבנץ' אפילו היה קל באופן מפתיע.
בקלינים אני די בטוח שלא הצלחתי בגלל שאין מגנזיום ואין במפרים ככה שאי אפשר לזרוק והמוט החליק לי בזמן המשיכה, ננסה שוב שבוע הבא.

המשקולנים הפכו אותך למפונק.

מזל טוב על השיאים החדשים.

המשקולנים הפכו אותך למפונק.

מזל טוב על השיאים החדשים.
תכלס, צריך להתאמן עם גריז על הידיים זה טוב לאחיזה.
תודה

אל תגיד לו מזל טוב לפני 3 פלטות .
יאללה תמשיך להתאמן חזק ותפסיק להיות בכיין .
אני מת לעשות כבר 105!!!!!!!!!!!!! בעצם 110!!!!!!!!!!! בעצם 120@$?#^&?@#$

אימון היום:

מחנה אימונים של הIFL, לצערי אני לא אוכל להגיע בשני\שלישי אז היום עשיתי את המקסימום. אני אתחיל לשלב אימוני זריזות ומהירות בתוכנית מעבר לאימונים עם הקבוצה מכיוון שמהירות וזריזות הן נקודות חלשות אצלי ואעשה את ההתאמות שידרשו.

קורן אני ממליץ לך לקרוא את THE STRONGEST SHALL SURVIVE של ביל, זה בדיוק למאמני ומתאמני פוטבול שרוצים לשפר את הכוח הכללי והספציפי שלהם בפוטבול.

קורן אני ממליץ לך לקרוא את THE STRONGEST SHALL SURVIVE של ביל, זה בדיוק למאמני ומתאמני פוטבול שרוצים לשפר את הכוח הכללי והספציפי שלהם בפוטבול.
כשאלכס יחליט להביא לי אותו...
בנתיים אני אוסיף עוד אימון זריזות וספרינט על חשבון יום מנוחה ואשתדל לאכול יותר, נראה איך זה הולך.

בקשר לאימון פוטבול:

בדרך כלל אימון פוטבול כולל בהתחלה את כל האימוני זריזות ומהירות, מתחלקים למספר טורים ועושים תרגולים של הליכה על 4 לצד לכיוון שהמאמן מראה ואז ברגע שניתנת פקודה עפים בספרינט, ריצה בריבוע של קונוסים שכוללת ריצה בשפיפה על הצד, backpaddles וספרינט בסיום. עוד תרגול למשל זה מאנקיז שבו פשוט עושים ברפיז וגלגול לצד ומעל 2 פרטנרים נוספים, יוצא בממוצע 5-10 קפיצות וגלגולים לכל בנאדם בתרגול הזה והחרא הזה מטיש.
מעבר לדברים המסובכים יש המון knees to chest sprints, heels to butt sprints וכל הדברים שאתם מכירים משיעורי ספורט רק בעצימות פסיכית, אין מישהו שלא מתנשף אחרי 2 סיבובים של משהו.

בדר"כ אחרי כל הקריעה הזאת עוברים לתרגול עמדות: כל עמדה הולכת למקום אחר ועובדת על פעולות של העמדה, למשל הרצים מתרגלים העברת כדור ושינויי כיוון ( הכל תוך כדי ספרינטים, כן?) או מהלך עם קורטרבק שעושה toss\מגיש את הכדור לפי פקודה ואז כמובן... ספרינט.

לקראת סוף האימון הקבוצה מריצה כבר מהלך שלם, שם אתה כמובן נותן ספרינט כי כל הקבוצה מסתכלת ואתה או חוסם או ממשיך ספרינט של 20-40 יארד (בין 15 ל 35 מטר).

אתמול היו לנו תירגולי תיקולים שהיו יחסית הפסקה קצרה מהטירוף של הריצות וגם תירגולי מערכי הגנה, אבל גם בתירגולי מערכי הגנה מגיע ספרינט אחרי כל סידור והבנה של המערך שכן המאמן נותן הדגמה לאיפה ההתקפה רצה ואז כל שחקן בהגנה צריך לרוץ למיקום שלו בשיא המהירות. היו שם גם כן איזה 10 ספרינטים לפחות.

בסוף האימון בדר"כ עושים suicides - רצים בטור וכל פעם האחרון נותן ספרינט ועובר את הראשון, יוצא בממוצע איזה 2-3 ספרינטים ארוכים כאלה ועוד המון ריצה בינונית.

זה היה הדגמה קלה של אימון פוטבול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כמה אימונים ישלך בשבוע ?
זה לא מפריע לך באימוני משקולות ?

כמה אימונים ישלך בשבוע ?
זה לא מפריע לך באימוני משקולות ?
מעכשיו יותר חשוב לי להצליח בפוטבול, המשקולות זה דרך לעזור לזה.
אנחנו עכשיו בטרום-עונה אז יש רק אימון אחד בשבוע (למרות שהשבוע יש ראשון שני שלישי מחנה אימונים של כל הליגה עם מאמנים מארה"ב שהגיעו להעביר את האימונים אבל אני לא יכול להגיע היום ומחר בגלל העבודה)

בתוך העונה יהיו 2 אימוני פוטבול ואז אני אחתוך את האימוני כוח לפעמיים בשבוע (ראשון ושישי) ועוד שני אימוני פוטבול (שני ורביעי).
בנתיים מה שקורה בטרום-עונה זה שאני אעשה 3 אימוני כוח, אימון זריזות\מהירות 1, אימון פוטבול 1 עם הקבוצה (שזה בתכלס גם אימון מהירות\זריזות).

ברור שזה מפריע להתאוששות אבל אני אעשה מה שאני יכול כדי להתקדם.

אם זה לא כבד אתה לא מתאמץ מספיק.

squat bar,40,60x5,75x3,85x1,95x1,105x3x5 PR
press bar,30x5,42x3,52x1,61x3x5 PR
deadlift (maintance) 60x5,85x3,110x1,125x5

הסקוואט היה קל בראשון, כבד בשני, וגהנום בשלישי, כמו שצריך.
הפרס היה גהנום בשלושתם, בשלישי אין לי מושג איך הצלחתי להביא את החמישית מעל הראש, באמת.
דדליפט כמו שדדליפט מרגיש נו, זה אף פעם לא מרגיש קל אבל זה קל.

הרגשתי חלש בחימום, זה התבטא באימון:

squat bar,40,60x5,75x3,85x1,95x1,107x3,107x2 and failed
bench bar,40,60x5,75x3,85x1,90x1,100x4 and missed fifth,100x3,100x3
powerclean 40,40,50x3,60x2,65x1,70x2 and failed

הלכתי הביתה, הרגשתי ממש הרוס אחרי הסקוואטים והכל הרגיש כמו טון. אחרי שלחצתי על הספסל של הולמס פלייס שהרגיש כל כך טוב לחזור חזרה לספסל המסריח והגרוע בהדר יוסף היה ירידה משמעותית והכל הרגיש כבד עליו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה הבעיה בספסל של הדר יוסף? ולמה אתה מתאמן ב2 מכונים?
הספסל שם גבוה יותר (פחות כוח כי אתה פחות מכווץ) וצר יותר ( פחות כוח מהגב )והhooks גבוהים מאוד מה שדופק את הסטאפ ברגע שמוצאים את המוט.

אני מתאמן רק בהדר יוסף, הלכתי להולמס פלייס להשלים אימון כי חבר שלי מאמן שם והכניס אותי חינם בשבת.

אימון פוטבול (זריזות, קואורדינציה)

עשיתי את zig zags & secure the line

ואז בערך שעה ומשהו של אימון של המון שינויי כיוון, התאפקתי לא לעשות ספרינטים ב100% כי אני רוצה להצליח את הסקוואט ביום ראשון. השתפרתי המון בשינויי כיוון ועשיתי עוד המון דברים שאין לי כוח לחפש סירטונים להראות, אבל בעיקר עבודה על קואורדינציה ושינויי כיוון והחלפת ידיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחח גבר בלי להעליב אבל אתה מחליף מנטליות כמו נעליים
למה? תמיד רציתי לשחק פוטבול ועד עכשיו התאמנתי להתחזק, היה חיטוב אחד באמצע וחזרתי להתחזק. עכשיו אני מתאמן לפוטבול ואני ממשיך להתחזק, רק שעכשיו צריך גם לעשות דברים ספציפיים לפוטבול כמו אימון כזה.

עדיין יש שאיפה להביא את הסקוואט ל140 והלאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית