נק' מוניטין:
9,634
- 2,421
- 7
הייתי ממליץ לך לקרוא את המאמר שוב, ולחשוב מה שאלת.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמו המורות בכיתה א
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקראו לי מטומטם, אבל עדיין לא הבנתי מה הבעיה. איך זה בדיוק לא קשור? אתם כל הזמן כותבים ברמזים במקום לכתוב מה לא בסדר עם השאלה שלי...
תקראו לי מטומטם, אבל עדיין לא הבנתי מה הבעיה. איך זה בדיוק לא קשור? אתם כל הזמן כותבים ברמזים במקום לכתוב מה לא בסדר עם השאלה שלי...
עזוב אחי, הם זייני שכל. סתם מחפשים להציק לאנשים...אז למה שמעתי על מישהו שעשה סקאווט עם חגורה והרגיש שהכל בסדר, ואחרי שניסה לעשות סקאווט בלי חגורה היו לו כאבי גב? הרי העומס על הגב לא משתנה, נכון?
עזוב אחי, הם זייני שכל. סתם מחפשים להציק לאנשים...
אני בדעתך, אתמול שמעתי שתי זקנות באוטובוס מדברות על איך חיי המין שלהן היו במרוקו. בכל אופן, מסתבר שאחת מהן נשואה לבעלים של דוכן הפלאפל האגדי "המזנון של שמוליק". אחלה פלאפל יש לו, אבל הצ'יפס קצת שומני מדי, מבין למה אני מתכוון? anyways, הן ממש התחילו לשעמם אותי, במיוחד כשהן התחילו לדבר על תחליפים מרוקאים לצעצועי מין (אל תשאל איזה עוד שימושים יש למופלטות...). הדלקתי את האוזניות ובדיוק התנגן your song של אלטון ג'ון, מה שגרם לי להזכר באקסית שלי ולהזיל משהו כמו 7 דמעות. שזה מבאס, כי הן היו מלוחות ויש לי אקנה, זה ממש שורף. גם התרופה הזו, רואקוטן, ממש נוראית. אתה לא מבין לאיזה כאבים היא גורמת לי אחי... בקיצור, האקסית ההיא, היא היתה מלצרית. כל פעם כשנפלו דברים היא התכופפה בסקוואט, כדי שלא יציצו לה, ותמיד היו לה כאבי גב.
אתה רמזת שיש קשר ישיר בין כאבי גב לבין העובדה שאדם מסויים ששמעת עליו שהתאמן עם חגורה והפסיק אחר כך .
אין שום קשר בין הכאבים הללו לבין השימוש בחגורה , ובאופן כללי להמשך אתה לא יכול להביא דוגמא ספציפית כדי לחזק את הטענה שלך .
אתה מבין את האבסורד בלהגיד שכל היהודים גאונים כי איינשטיין היה גאון .
או מהתחום פה התוכנית הכי טובה היא X כי אני גדל איתה יפה .
קורן מה השיא שלך בסקוואט RM5??? אני כבר עושה 122.5 RM5 ועולה לינארית 2.5 כל אימון. מתי כבר אתה מגיע ל-3 פלטות?#55 pioneers
קורן מה השיא שלך בסקוואט RM5??? אני כבר עושה 122.5 RM5 ועולה לינארית 2.5 כל אימון. מתי כבר אתה מגיע ל-3 פלטות?
לא בתחרות סתם מתעניין 😲אתה בתחרות עם מישהו ?
כי אני בתחרות רק עם עצמי...
חלאס להצהיר את זה מקסקורן מה השיא שלך בסקוואט RM5??? אני כבר עושה 122.5 RM5 ועולה לינארית 2.5 כל אימון. מתי כבר אתה מגיע ל-3 פלטות?