הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבד אחי! לבד!

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
תקראו לי מטומטם, אבל עדיין לא הבנתי מה הבעיה. איך זה בדיוק לא קשור? אתם כל הזמן כותבים ברמזים במקום לכתוב מה לא בסדר עם השאלה שלי...

הוא לא אמר במאמר בשום מקום שהסיכוי לפציעה גדל אם אתה עובד עם חגורה ואז חוזר לעבוד בלי חגורה. הוא רק ניסה להגיד שאם אתה לא לומד להשתמש בבטן ובטכניקה נכונה, אין לך מה לעבוד עם חגורה.

תקראו לי מטומטם, אבל עדיין לא הבנתי מה הבעיה. איך זה בדיוק לא קשור? אתם כל הזמן כותבים ברמזים במקום לכתוב מה לא בסדר עם השאלה שלי...

אתה רמזת שיש קשר ישיר בין כאבי גב לבין העובדה שאדם מסויים ששמעת עליו שהתאמן עם חגורה והפסיק אחר כך .
אין שום קשר בין הכאבים הללו לבין השימוש בחגורה , ובאופן כללי להמשך אתה לא יכול להביא דוגמא ספציפית כדי לחזק את הטענה שלך .
אתה מבין את האבסורד בלהגיד שכל היהודים גאונים כי איינשטיין היה גאון .
או מהתחום פה התוכנית הכי טובה היא X כי אני גדל איתה יפה .

אז למה שמעתי על מישהו שעשה סקאווט עם חגורה והרגיש שהכל בסדר, ואחרי שניסה לעשות סקאווט בלי חגורה היו לו כאבי גב? הרי העומס על הגב לא משתנה, נכון?
עזוב אחי, הם זייני שכל. סתם מחפשים להציק לאנשים...
אני בדעתך, אתמול שמעתי שתי זקנות באוטובוס מדברות על איך חיי המין שלהן היו במרוקו. בכל אופן, מסתבר שאחת מהן נשואה לבעלים של דוכן הפלאפל האגדי "המזנון של שמוליק". אחלה פלאפל יש לו, אבל הצ'יפס קצת שומני מדי, מבין למה אני מתכוון? anyways, הן ממש התחילו לשעמם אותי, במיוחד כשהן התחילו לדבר על תחליפים מרוקאים לצעצועי מין (אל תשאל איזה עוד שימושים יש למופלטות...). הדלקתי את האוזניות ובדיוק התנגן your song של אלטון ג'ון, מה שגרם לי להזכר באקסית שלי ולהזיל משהו כמו 7 דמעות. שזה מבאס, כי הן היו מלוחות ויש לי אקנה, זה ממש שורף. גם התרופה הזו, רואקוטן, ממש נוראית. אתה לא מבין לאיזה כאבים היא גורמת לי אחי... בקיצור, האקסית ההיא, היא היתה מלצרית. כל פעם כשנפלו דברים היא התכופפה בסקוואט, כדי שלא יציצו לה, ותמיד היו לה כאבי גב.

עזוב אחי, הם זייני שכל. סתם מחפשים להציק לאנשים...
אני בדעתך, אתמול שמעתי שתי זקנות באוטובוס מדברות על איך חיי המין שלהן היו במרוקו. בכל אופן, מסתבר שאחת מהן נשואה לבעלים של דוכן הפלאפל האגדי "המזנון של שמוליק". אחלה פלאפל יש לו, אבל הצ'יפס קצת שומני מדי, מבין למה אני מתכוון? anyways, הן ממש התחילו לשעמם אותי, במיוחד כשהן התחילו לדבר על תחליפים מרוקאים לצעצועי מין (אל תשאל איזה עוד שימושים יש למופלטות...). הדלקתי את האוזניות ובדיוק התנגן your song של אלטון ג'ון, מה שגרם לי להזכר באקסית שלי ולהזיל משהו כמו 7 דמעות. שזה מבאס, כי הן היו מלוחות ויש לי אקנה, זה ממש שורף. גם התרופה הזו, רואקוטן, ממש נוראית. אתה לא מבין לאיזה כאבים היא גורמת לי אחי... בקיצור, האקסית ההיא, היא היתה מלצרית. כל פעם כשנפלו דברים היא התכופפה בסקוואט, כדי שלא יציצו לה, ותמיד היו לה כאבי גב.

מההודעה הזאת הבנתי 3 דברים:
זרקו אותך, אתה מחוצ'קן ואתה אוהב לצוטט לזקנות סוטות באוטובוס.

Weepinbell.png

אתה רמזת שיש קשר ישיר בין כאבי גב לבין העובדה שאדם מסויים ששמעת עליו שהתאמן עם חגורה והפסיק אחר כך .
אין שום קשר בין הכאבים הללו לבין השימוש בחגורה , ובאופן כללי להמשך אתה לא יכול להביא דוגמא ספציפית כדי לחזק את הטענה שלך .
אתה מבין את האבסורד בלהגיד שכל היהודים גאונים כי איינשטיין היה גאון .
או מהתחום פה התוכנית הכי טובה היא X כי אני גדל איתה יפה .

אוקיי, עכשיו הבנתי מה אתם רוצים.
אז בוא נשאל שאלה אחרת: על פי המאמר, אחרי שהבחור שם את החגורה הכאבים נעלמו. למה זה קרה?

אם עוד לא הבנת, המאמר הזה תאורטי לגמרי, אבל אני אגיד לך למה. כי החגורה מנעה ממנו קצת לעשות hyperextension בגב.

tonight:

squat bar,bar,40,60x5,75x3,90x1,102kgx5x5
press rehab worked up to 52x5
powerclean worked to 70kg and then 70kgx2(failed at 3rd)x2x2

football tonight:

LOTS of hitting, I played 1st team tonight and coach came over at the end of the practice to tell me I got really better...

made my day.

gonna take a day off tomorrow and get ready to the Intra-Squad match on Wed... REAL FOOTBALL LIVE!!!

TONIGHT - FOOTBALL: INTRA SQUAD MATCH

So, surprisingly I played 1st team and didn't get even 1 min off the field to rest my ass. played both LB and FB. Intercepted a pass and ran like 20-25 yard 'til someone nearly killed me.

also made some really good impression on the coaches from what I've heard from them. a really satisfying evening.

I'm so beat up and sore right now, and got that huge smile upon my ugly face :D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית