עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם לא חתמת על כלום , שים זיןA: - 23/02/2013
Squat: 55 5 4 3 - LB - היה מעולה, הכדורי קפאין עוזרים לא מעט, [ההשפעה יורדת אחרי הסט הראשון שגומר תחיים]
Bench Press: 45 5 5 5 - יחסית קל, הסט הראשון היה 50 ק"ג בטעות ל4 חזרות
Deadlift - 0 - בעל החדר כושר ה** ***** הזה פתאום החליט שדדליפט זה לא טוב ולא נתן לנו [לי ולחבר שעושה איתי SS] את התרגיל, היה אמור להיות היום פלטה ראשונה.. חתיכת בן זונה.. - תגידו הוא יכול להחליט לי איזה תרגילים אסור לי לעשות או משהו???
Squat - 5x3 - 57.5KG PR- דווקא די קל, בעל החדר כושר שוב חפר ושאל למה אני סקוואט בלי חגורה.. לא התייחסתי יותר מדי.. עשיתי את זה HB והיה לא קשה בכלל.![]()
Press - 22.5 5X3 - קל מדי.. נקווה שימשיך ככה, בסט הראשון עשיתי יותר חזרות [לא הרגשתי תכתפיים בכלל..]
מתח בתוספת משקל - 2 סטים ראשונים עם 8.25 ק"ג ל5 חזרות כ"א ,ואז סט בלי משקל של 6 חזרות ועוד אחד לסחוט תשריר של 3 חזרות.
אימון מעולה סה"כ.
חחח אחי מנהל החדר כושר בא אליי בגלל זה בכלל שמתי עליו...אם לא חתמת על כלום , שים זין
לך למנהל ותגיד לו שהמאמן הזה מטריד אותך (לא מינית חח אלא מציק)
ואתה ועוד כמה חברים (אפילו שזה חבר) שוקלים לעזוב את המכון, תראה שהוא לא יציק לך יותר.
או שפשוט תריב איתו (לא פיזית) תעשה דדליפט וזהו..
פרס לא יהיה קל בהמשך חח זה תרגיל שלרוב האנשים קשה להתמודד איתו מבחינת קושי
למה אתה רוצה לעבור לAB?חחח אחי מנהל החדר כושר בא אליי בגלל זה בכלל שמתי עליו...
וכן הבנתי שפרס נתקעים בו ראשון בגלל זה אמרתי נקווה 😃
אימון אתמול:
Squat: 60 קילו 3x5 לא מבין את זה.. הסט האחרון היה מהקשים אי פעם
Bench Press: 50 3x5 המוט עלה לאט בחזרות האחרונות בסט השלישי, סה״כ קל
Deadlift: 60 1x5 לא קל, הניתוק הראשון היה קשה.
סה״כ אימון בסדר, 2 Pr's (לא רציניים)
שוקל לעבור לAB..
אני רוצה לעבור לAB מורכבים בעיקר בגלל שעוד שניה הקיץ, האמת שאני על אחוז שומן שאני יכול אפילו ללכת ככה לים והקוביות נראות טוב[ממש לא הרצון שלי מהחדר כושר, היה לי קוביות גם לפני] ואני לא רואה יותר מדי שיפור מהSS, הסקוואט כבר מתחיל לעצבן מרוב שהוא קשה, ואין נפח בתוכנית, אין עבודה על ידיים, אני כנראה יעבור לAB שכוללת מורכבים ותרגילי עזר עם התקדמות סטייל SS.למה אתה רוצה לעבור לAB?
למה אתה לא רואה שינוי בפיתוח גוף ?אני רוצה לעבור לAB מורכבים בעיקר בגלל שעוד שניה הקיץ, האמת שאני על אחוז שומן שאני יכול אפילו ללכת ככה לים והקוביות נראות טוב[ממש לא הרצון שלי מהחדר כושר, היה לי קוביות גם לפני] ואני לא רואה יותר מדי שיפור מהSS, הסקוואט כבר מתחיל לעצבן מרוב שהוא קשה, ואין נפח בתוכנית, אין עבודה על ידיים, אני כנראה יעבור לAB שכוללת מורכבים ותרגילי עזר עם התקדמות סטייל SS.
סיבה נוספת שאני לא עושה את התכונית נכון כלכך, קשה לי לאכול הרבה, מתחיל התוכנית עליתי קילו וחצי.. [אני שוקל 67.5 בערך היום] ועוד שניה הסקוואט מגיע למשקל גוף שלי וזה נהיה כבר קשה רצח
האמת שאני כן רואה שינוי, במיוחד בחזה ברגליים ולא מעט בגב. [חוץ מזה שעליתי במשקלים גם עברתי מדאמבלים למוט אז כנראה הגוף מגיב יותר טוב] כנראה מגיב טוב ל5 חזרות,למה אתה לא רואה שינוי בפיתוח גוף ?
(אני שואל כי אני שוקל לעבור ל SS )