הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע העלייה במסה , חיטוב ואחוזן שומן בגוף .

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אני שוקל 51 , הייתי רוצה להגיע למצב שאני שוקל 60 קילו אבל חטוב , אם אני מעלה נגיד בעזרת נוזלים ושומן (סתם דוגמא מסה מלוכלכלת ) אז אם אני יעלה 14 קילו נגיד (ישקול 65) ואז יוריד 5 קילו (בעזרת תפריט תזונה במאזן שלילי ) אני יגיע למצב שאני יהיה על 60 קילו חטוב ?

או שכל עוד מעלים במסה מלוכלכלת ובנוזלים ושומנים כל מה שאני יעלה אני יצטרך להוריד כי הכל זה שומן ונוזלים ?

אני עכשיו על אחוז שומן מאוד נמוך .

תעלה בצורה נקיה (עד כמה שאפשר) עד לשישים קילו ותעשה הערכה מחדש כשתגיע לשם. אם לא תהיה מרוצה תחליט אם אתה צריך יותר מסה או להוריד באחוזי שומן. אין טעם לחשב דברים ולתכנן שנתיים מראש כי אין לך מושג מה יקרה. תעשה לך תוכנית לשלושה חודשים, תתמיד בה, ותעשה הערכה מחדש כשתסיים אותה.

בסופו של דבר יקח לך אותו הזמן להגיע למטרה ואולי אפילו יותר זמן (עם כל התקופת "מסה" + "חיטוב") ולפעמים גם אחרי החיטוב התוצאות לא נראות טוב כי הרוב שעלה זה נוזלים ושומן ואז מתבאסים ובד"כ פורשים לדוקים ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית