הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תאומים בפיגור

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אז ככה אני הייתי בתכנית ss עד לפני שבוע ועכשיו אני עושה ביל סטאר ומחטב ,
אין לי חלק בגוף שהוא בפיגור לא הידיים לא שום דבר רק התאומים שאני לא מרגיש אותם עובדים בשום דרך בתרגילים שאני עושה אולי ממש ממש טיפה , מה שחשוב הוא שאין לי שם שום שריר והייתי מעוניין להבליט שמה איזה שני בלוטות יפות 😃 רציתי לדעת אם יעזור לי להוסיף בתור תרגיל עזר איזה שלוש סטים או מה שתגידו לתאומים ולבודד אותם קצת ?
תודה מראש

תעשה פרונט סקוואט באימון השני בשבוע.
לא שזה יגרום לגדילה משמעותית, אבל התאומים עובדים חזק בתרגיל הזה.

• פותח/ת השרשור
תעשה פרונט סקוואט באימון השני בשבוע.
לא שזה יגרום לגדילה משמעותית, אבל התאומים עובדים חזק בתרגיל הזה.
אני יתחיל פרונט סקואט אחרי שאני יסיים את החיטוב (ביל סטאר) ויעבור ל טקסס מתוד , תודה

30 חזרות כי מקובל לחשוב שזה שריר עם סיבולת גבוהה מאוד.

אני ראיתי מישהו שגדלו לו התאומים (ואני מדבר על שריר מפותח לא סתם תאומים של אדם שמן) מריצה כשהיינו רצים בצבא. היו גם עליות בריצה.

יש כאלה שעובדים עם משקל ופחות חזרות, למשל בסמית משין.

בסופו של דבר אם לא תבדוק לא תדע, וככל הנראה דדליפט וסקוואט לא יפתחו לך את התאומים גם בעוד 100 שנה.

• פותח/ת השרשור

אני ראיתי מישהו שגדלו לו התאומים (ואני מדבר על שריר מפותח לא סתם תאומים של אדם שמן) מריצה כשהיינו רצים בצבא. היו גם עליות בריצה.

בסופו של דבר אם לא תבדוק לא תדע, וככל הנראה דדליפט וסקוואט לא יפתחו לך את התאומים גם בעוד 100 שנה.
אוקי הגיוני , עכשיו נותרת השאלה איזה תרגילים לתאומים יש ? אצלי בבית אין סמיט משין רק כלוב ומוט משקולות יש איזה דרך לעבוד על התאומים ?

אוקי הגיוני , עכשיו נותרת השאלה איזה תרגילים לתאומים יש ? אצלי בבית אין סמיט משין רק כלוב ומוט משקולות יש איזה דרך לעבוד על התאומים ?

אתה בלית ברירה יכול לעבוד על כל רגל בנפרד על איזו מדרגה ולתמוך עם הידיים כדי שלא תיפול.
ויש כאן מישהו שנתן לי מאמר מt-nation על אימון תאומים בבית בלי שום כלי עזר אני אחפש לך את זה.

וKman צודק זה באמת שריר עם סיבולת מטורפת.
תבין שהוא סוחב את כל הגוף כל היום.
ואני בתור אחד שמתאמן באומנויות לחימה, כמעט כל האימון מתנהל על קצות האצבעות, ועד שלא התחלתי סטים עם חזרות גבוהות ומקסימום משקל לטווח הזה-לא נראה שינוי.

עשיתי בדיקה שלפני ואחרי, והייתה עליה של 3 סנטימטר היקף בחודשיים.

• פותח/ת השרשור
אתה בלית ברירה יכול לעבוד על כל רגל בנפרד על איזו מדרגה ולתמוך עם הידיים כדי שלא תיפול.
ויש כאן מישהו שנתן לי מאמר מt-nation על אימון תאומים בבית בלי שום כלי עזר אני אחפש לך את זה.

וKman צודק זה באמת שריר עם סיבולת מטורפת.
תבין שהוא סוחב את כל הגוף כל היום.
ואני בתור אחד שמתאמן באומנויות לחימה, כמעט כל האימון מתנהל על קצות האצבעות, ועד שלא התחלתי סטים עם חזרות גבוהות ומקסימום משקל לטווח הזה-לא נראה שינוי.

עשיתי בדיקה שלפני ואחרי, והייתה עליה של 3 סנטימטר היקף בחודשיים.
פשש יפה , טוב שמחתי להשכיל תודה לכולם 😃

רגליים ובייחוד שריר התאומים מגיבים לגירוי של חזרות גבוהות

נדירים האנשים [שמסקוויטים ומדליפטים] שבאמת גדל להם שריר מבידוד תאומים.
לרוב הגנטיקה לא מאפשרת.
אני בסה"כ אומר שיש דאגות אחרות על הראש, שידאג להם לפני שהוא מבודד את הקמיצה.

גבר עם כל הכבוד לידע שלך ול"נסיון" הרב שיש לך
איפה פגשת מספיק אנשים כדי לצאת בכזו הצהרה ?

רגליים ובייחוד שריר התאומים מגיבים לגירוי של חזרות גבוהות
אם אני עובד הרבה משקל בסמת מאשין לתאומים ל 10 חזרות זה לא טוב מספיק ?
או שעדיף להוריד משקל ולעשות 30 חזרות שזה נראה לי ממש המון חזרות

אני חושב שהסיבה היחידה שאנשים (ליצנים) מאמנים תאומים היא כי זה התרגיל היחיד שהם יכולים לשים שלוש פלטות כל צד בסמית' משין.
קיצר טוב אך ורק בשביל האגו!

תאומים עדיף לעשות בעמידה(או עם ברך ישרה בכל וריאציה אחרת), ככה אפשר להרים יותר משקל כי התאומים לא נמצאים באי ספיקה(בישיבה הם באי ספיקה)
לא צריך להמציא את הגלגל, או במכונה של הלג פרס או בסמית מאשין באמת(לעמוד על מדרגה ולעשות)
אחרי כל סט מתיחה כי זה שריר שנוטה להיתפס כשעובדים עליו בטווח גבוה

תאומים עדיף לעשות בעמידה(או עם ברך ישרה בכל וריאציה אחרת), ככה אפשר להרים יותר משקל כי התאומים לא נמצאים באי ספיקה(בישיבה הם באי ספיקה)
לא צריך להמציא את הגלגל, או במכונה של הלג פרס או בסמית מאשין באמת(לעמוד על מדרגה ולעשות)
אחרי כל סט מתיחה כי זה שריר שנוטה להיתפס כשעובדים עליו בטווח גבוה

מה זה אי ספיקה של התאומים? אני מכיר רק בלב ובכליות 😛

אם נתת לי מוניטין שלילי זה רק אומר שאתה מחשיב את עצמך כליצן!

לא, זה אומר שאני רציני לגבי ההתקדמות שלי ואם אני רואה שיש חלק שלא מתקדם טוב אני נותן לו גירוי שונה כדי שיגדל, כן אני מאמן תאומים ואתה פשוט מבייש אם אתה קורא לבנאדם שמאמן שריר בגוף שלו כ'ליצן' .
זה לא לאמן בהונות, זה לאמן את השוק שלך, חלק מהרגל, בדיוק כמו הקוואדס וההאמסטרינג.
ובלי קשר - הניכוי של המוניטין שלך היה בגלל שאתה חושב שאנשים עובידם תאומים בשביל 'להתלהב עם משקל'...
לא , זה אנשים שלא יודעים לעבוד על תאומים, אני עובד ל50-100 חזרות אני שם בקושי 10-15 קילו כל צד..

100 חזרות לתאומים?

לא ראיתי שיש לך תאומים מפותחים למה לבזבז כל כך הרבה אנרגיה על משהו שלא עובד?

לא, זה אומר שאני רציני לגבי ההתקדמות שלי ואם אני רואה שיש חלק שלא מתקדם טוב אני נותן לו גירוי שונה כדי שיגדל, כן אני מאמן תאומים ואתה פשוט מבייש אם אתה קורא לבנאדם שמאמן שריר בגוף שלו כ'ליצן' .
זה לא לאמן בהונות, זה לאמן את השוק שלך, חלק מהרגל, בדיוק כמו הקוואדס וההאמסטרינג.
ובלי קשר - הניכוי של המוניטין שלך היה בגלל שאתה חושב שאנשים עובידם תאומים בשביל 'להתלהב עם משקל'...
לא , זה אנשים שלא יודעים לעבוד על תאומים, אני עובד ל50-100 חזרות אני שם בקושי 10-15 קילו כל צד..

אח שלי הבנת הנקרא... לא אמרתי שמי שעובד על התאומים הוא ליצן, אלא שמי שהוא ליצן ועובד תאומים בסמית' משין עובד רק בשביל האגו.

אח שלי הבנת הנקרא... לא אמרתי שמי שעובד על התאומים הוא ליצן, אלא שמי שהוא ליצן ועובד תאומים בסמית' משין עובד רק בשביל האגו.
'אני חושב שהסיבה היחידה שאנשים (ליצנים) מאמנים תאומים...'
חוץ מזה - איך עוד אפשר לאמן תאומים? ברוב המכוני כושר אין מכשיר לחיצת תאומים כמו בחו"ל. .הדרך היחידה היא בסמית' משין - ככה שמי שמאמן תאומים אם כבר, מאמן אותם בסמית' משין.
בקיצור , אתה הליצן כאן
100 חזרות לתאומים?

100 חזרות לתאומים?

האנרגיות שבזבזתי היו על ה15-20 חזרות כל התקופה הזאת, והתאומים לא גדלו
מאז שהתחלתי לעבוד ככה הן די התנפחו (כולה שבועיים)
נדבר עוד חודשיים ככה שזה זמן משמעותי יותר ונראה מה יהיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית