אז ככה אני 85 על 1.65, שמן מאוד, מתאמן כמה חודשים. למרות שאני שמן אני יחסית פעיל, הייתי גם בכושר קרבי שנה ויש לי קצת כוח.
מתחתי שריר ליד הברך לפני כחודש, לא עבר לגמרי אבל אני מסתדר עם זה
סקוואט: 40 קילו(איבדתי הרבה מסה ברגליים בחודש שלא אימנתי אותם, חוזר להעלות)
דדליפט: 65 קילו, טכניקה לא מושלמת, ממשיך ללמוד
חתירה TBAR חופשי כמו פה (http://www.thetotaltoner.com/shapefit-pics/middle-back-exercises-t-bar-rows.gif), רק שאצלי הקצה של המוט נכנס במקום מיוחד בכלוב של הסקוואט(מקווה שתבינו), אם מחשיבים את המוט אז 55
בנצ' פרס: 60 קילו
פרס: 40 קילו
הכל לחמישיות, חתירה התחלתי לא מזמן, בודק עוד משקלים אז ה55 זה ל8, אימון הקרוב יעלה עוד לחמישיות
אתם ממליצים לי לעשות AB בחיטוב או תוכנית כוח כלשהיא? משהו סגנון 1/3/5 אבל לא בדיוק, אני עושה את זה טיפה אחרת אבל העקרון הוא לעלות בחזרות ואז לעלות גם במשקלי עבודה(בבנצ' עליתי כבר יותר מ10 קילו ככה, פרס לא זוכר כמה התחלתי אבל זה תרגיל קשה להתקדמות, על סקוואט לא יצא לי לנסות בגלל שמתחתי שריר ואני לא סגור על משקלים)
איך הAB הזאת
מתחתי שריר ליד הברך לפני כחודש, לא עבר לגמרי אבל אני מסתדר עם זה
סקוואט: 40 קילו(איבדתי הרבה מסה ברגליים בחודש שלא אימנתי אותם, חוזר להעלות)
דדליפט: 65 קילו, טכניקה לא מושלמת, ממשיך ללמוד
חתירה TBAR חופשי כמו פה (http://www.thetotaltoner.com/shapefit-pics/middle-back-exercises-t-bar-rows.gif), רק שאצלי הקצה של המוט נכנס במקום מיוחד בכלוב של הסקוואט(מקווה שתבינו), אם מחשיבים את המוט אז 55
בנצ' פרס: 60 קילו
פרס: 40 קילו
הכל לחמישיות, חתירה התחלתי לא מזמן, בודק עוד משקלים אז ה55 זה ל8, אימון הקרוב יעלה עוד לחמישיות
אתם ממליצים לי לעשות AB בחיטוב או תוכנית כוח כלשהיא? משהו סגנון 1/3/5 אבל לא בדיוק, אני עושה את זה טיפה אחרת אבל העקרון הוא לעלות בחזרות ואז לעלות גם במשקלי עבודה(בבנצ' עליתי כבר יותר מ10 קילו ככה, פרס לא זוכר כמה התחלתי אבל זה תרגיל קשה להתקדמות, על סקוואט לא יצא לי לנסות בגלל שמתחתי שריר ואני לא סגור על משקלים)
איך הAB הזאת
A: חזה, כתף, יד אחורית
לחיצת חזה 3X6
פרפר 3X8
לחיצת חזה שיפוע עליון 3X8
כתפיים:
פרס 3X6
הנפה לצדדים 3X8
חתירה במוט W 3X8
יד אחורית:
מקבילים 3XF, כשאני יגיע ל10 יוסיף משקל
פשיטת מרפקים בשכיבה מוט W 3X12
B: גב, רגליים, יד קדמית
חתירה 3X6
פולי עליון 3X8
דדליפט 1X5
סקוואט 3X6
עליות תאומים 2X12-15
לחיצת רגליים 3X8(יוחלף למכרעים אחרי שהשריר יחלים לגמרי)
יד קדמית לא הכי אוהב לבודד, יעשה תרגיל אחד, כפיפה במוט H כיסא כומר/ מוט W
לחיצת חזה 3X6
פרפר 3X8
לחיצת חזה שיפוע עליון 3X8
כתפיים:
פרס 3X6
הנפה לצדדים 3X8
חתירה במוט W 3X8
יד אחורית:
מקבילים 3XF, כשאני יגיע ל10 יוסיף משקל
פשיטת מרפקים בשכיבה מוט W 3X12
B: גב, רגליים, יד קדמית
חתירה 3X6
פולי עליון 3X8
דדליפט 1X5
סקוואט 3X6
עליות תאומים 2X12-15
לחיצת רגליים 3X8(יוחלף למכרעים אחרי שהשריר יחלים לגמרי)
יד קדמית לא הכי אוהב לבודד, יעשה תרגיל אחד, כפיפה במוט H כיסא כומר/ מוט W