הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
לא מזלזל ביכולת שלך להגיע ל-200 סקוואט, אבל ביחס אליו זה די לא כוחות- 30-40 ק"ג משקל גוף זה נושא משמעותי, מה גם שהוא גבוה ממך ב-8 ס"מ אז טכנית קל לו יותר להעלות משקל גוף בלי למצוא את עצמו שמן מדי.
זו יכולה להיות אחלה מוטיבציה, אבל כמו שלהשוות RAW ל-EQ לא כוחות ככה גם להשוות מישהו אחד למישהו שני כאשר לראשון יש 30-40 ק"ג פחות משקל גוף ו-30 ק"ג פחות סקוואט.

לא מזלזל ביכולת שלך להגיע ל-200 סקוואט, אבל ביחס אליו זה די לא כוחות- 30-40 ק"ג משקל גוף זה נושא משמעותי, מה גם שהוא גבוה ממך ב-8 ס"מ אז טכנית קל לו יותר להעלות משקל גוף בלי למצוא את עצמו שמן מדי.
זו יכולה להיות אחלה מוטיבציה, אבל כמו שלהשוות RAW ל-EQ לא כוחות ככה גם להשוות מישהו אחד למישהו שני כאשר לראשון יש 30-40 ק"ג פחות משקל גוף ו-30 ק"ג פחות סקוואט.

20 קילו פחות*

28/07/13: אימון טוב אחושרמוטה, כן יירבו אימונים כאלה.
סקוואט עם חגורה 142.5 3x5
פרס עם חגורה 75 3x5 PR
GM גומיות עבות 3x15

הסקוואט היה יותר קל מה140 מפעם שעברה, הפרס עלה בלי בעיות.
הברכיים הרבה יותר יציבות, תודות לנחש ולאבק כוכבים וה-דוקטור, גם את הבעיה של מפרק כף היד אני לאט לאט מסדר.
קרעתי את החולצה כששמתי את החגורה, רק נותר לקרוע את התחתונים ויש לי כבר אוסף 😣

http://www.youtube.com/watch?v=pCIJMyG9WpE&feature=youtu.be

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אח1ק, הוא שוקל 102 והוא לא קרוב להפסקת ההשמנה, אתה שוקל 60-70, אתה לא תגיע לזה לפניו 😛

לתלה בבקשה, או שפשוט תבוא לאימון משותף שלי-שלך-מוטי-אביב 🙄
אביב לא יגיע כנראה :/
ליאור אתה שוקל כבר 102???

הסקבט נראה קל, יפה
אגב למה אתם לא גוזרים את התוויות הלבנות בREHBAND זה סתם מציק...

PC כבר מאוחר להתחיל ללמוד ולתרגל, ככה שנכון לעכשיו נוותר עליו.
וצריך משהו שמשלב האמסטרינג וזוקפים, נמאס לי מהBE אז אני מתחיל GM במקום.
ושכחתי לעשות מתח.

28/07/13: אימון טוב אחושרמוטה, כן יירבו אימונים כאלה.
סקוואט עם חגורה 142.5 3x5
פרס עם חגורה 75 3x5 PR
GM גומיות עבות 3x15

הסקוואט היה יותר קל מה140 מפעם שעברה, הפרס עלה בלי בעיות.
הברכיים הרבה יותר יציבות, תודות לנחש ולאבק כוכבים וה-דוקטור, גם את הבעיה של מפרק כף היד אני לאט לאט מסדר.
קרעתי את החולצה כששמתי את החגורה, רק נותר לקרוע את התחתונים ויש לי כבר אוסף 😣

http://www.youtube.com/watch?v=pCIJMyG9WpE&feature=youtu.be

איך תגיע ל150 אם לא תישן כמו שצריך???

יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-Psycho

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
30/07/13: חרא של אימון, המנהל הבן זונה בא לנו וזיין לנו תמוח איזה חצי שעה כבר התקררתי וה120 [חימום אחרון] הרגיש כבד ולא הכי טוב, אז ננתי כבר סקוואט קל
סקוואט קל 115 2x5
בנץ' עם עצירה 105 4,5,5 כשל בסט הראשון.
דדליפט עם חגורה 165 1x2, בשנייה המוט החליק לי מהיד וכבר נשבר הזין מהאימון והמנהל אז וויתרתי והתקפלתי הביתה.
בכל מקרה ריסט בדדליפט.

30/07/13: חרא של אימון, המנהל הבן זונה בא לנו וזיין לנו תמוח איזה חצי שעה כבר התקררתי וה120 [חימום אחרון] הרגיש כבד ולא הכי טוב, אז ננתי כבר סקוואט קל
סקוואט קל 115 2x5
בנץ' עם עצירה 105 4,5,5 כשל בסט הראשון.
דדליפט עם חגורה 165 1x2, בשנייה המוט החליק לי מהיד וכבר נשבר הזין מהאימון והמנהל אז וויתרתי והתקפלתי הביתה.
בכל מקרה ריסט בדדליפט.
תן לדוקטור להגיד את המילה האחרונה.

אני לא מבין על מה הויכוח, אם הוא לא מרשה לכם לעשות X שאתם רוצים לעשות, יאללביי ותביא ת'כסף, בלי ויכוח בלי עצבים.

01/08/13: אימון טוב אחושרמוטה, חוזרים להפציץ ;susss
סקוואט עם חגורה 145 3x5 PR
פרס עם חגורה 77.5 5,4,4
GM עם גומיות עבות 3x15
אירובי [הליכה] 15 דק' בהמלצת ה-דוקטור.

סקוואט היה קל ועלה מהר, הלך טוב מאוד, עדיין יש לי עומק מיותר קצת.
פרס הייתי כל כך קרוב לסגור, סט ראשון סגרתי בקלילות, בשני ובשלישי באחת החזרות יצאתי קצת מבאלאנס וזה עיקב אותי והרס לי את ההמשך, תאכלס אני סוגר את זה בקלות.
בנוגע לאירובי - ה-דוקטור מעריץ1 🙌
עזר לי מאוד, אחרי הGM בקושי יכלתי ללכת, אבל בכל זאת נתתי 15 דק' הליכה על ההליכון, עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב ואני לא תפוס כמו בעבר, עזר לי מאוד להתאושש ויעזור לי גם בקטע של הנשימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית