הקטע ששמתי לב שהוא רשם כמה פעמים בעברית, ואני לא מבין איך הוא חי בישראל עם מקלדת אנגלית בלבד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הקטע ששמתי לב שהוא רשם כמה פעמים בעברית, ואני לא מבין איך הוא חי בישראל עם מקלדת אנגלית בלבד
כל הכבוד, היום החלקתי בחזרה האחרונה בסקוואט, והמשקל היה כבר כבד, והטכניקה הייתה נוראית. להמשיך עם אותו משקל או להוריד ל40(המשקל היה 45). 😃15/08/13:
סקוואט 155 5,5,3
פרס 77.5 3x4
מתח
GM גומיות 3x15
אירובי 30 דק'
ממשיכים כרגיל בסקוואט, בפרס עושה ריסט, למרות שהייתי ממש קרוב לחמישיות.
עדיף להוריד, לתקן את הטכניקה ורק כשהיא טובה לחזור להעלות משקלים.כל הכבוד, היום החלקתי בחזרה האחרונה בסקוואט, והמשקל היה כבר כבד, והטכניקה הייתה נוראית. להמשיך עם אותו משקל או להוריד ל40(המשקל היה 45). 😃
ואני מכיר את עצמי, בחופשים אני מתקדם הכי טוב.
חוץ מפחות שעות שינה אני לא רואה בעיה רצינית (גם אני תלמיד...).
אני מסכים איתך, קשה לי להאמין שמישהו כל כך חורש שאין לו 1:15-1:45 שעות פעמיים בשבוע (אימון רגיל) ועוד 0:45-1:00 שעות פעם בשבוע כאימון התאוששות...
ממש לא , לי הרבה יותר קל בזמן הלימודים, אני יותר ערני , מרוכז ושמור על תזונה הרבה יותר בקלות .עזבו עכשיו שעות שינה אני מדבר על לחץ מבחנים מבחינה נפשית יש לך הרבה פחות חשק להתאמן בגלל שיש לך הרבה לחצים והרבה דברים על הראש ואתה גם הרבה פעמים קצוב בזמן ובלי קשר בחופש יש יותר חשק להתאמן ואתה יכול גם ללכת באיזה שעה אתה רוצה מה שאי אפשר בזמן בית ספר.
ככה זה לי אישית אני לא יודע מה עם אחרים.
ממש לא , לי הרבה יותר קל בזמן הלימודים, אני יותר ערני , מרוכז ושמור על תזונה הרבה יותר בקלות .
מסכים איתך לגמרי , אבל הנקודה פה היא שהוא רשם " בזמן הלימודים זה יקח לי הרבה יותר זמן" כאילו הוא מתחיל עבודה פיזית קשה , שזה לא המצב אפשר להתקדם יפה מאוד גם בזמן לימודים.בוא נסכם-שאצל כל אחד זה שונה.
ממש לאעזבו עכשיו שעות שינה אני מדבר על לחץ מבחנים מבחינה נפשית יש לך הרבה פחות חשק להתאמן בגלל שיש לך הרבה לחצים והרבה דברים על הראש ואתה גם הרבה פעמים קצוב בזמן ובלי קשר בחופש יש יותר חשק להתאמן ואתה יכול גם ללכת באיזה שעה אתה רוצה מה שאי אפשר בזמן בית ספר.
ככה זה לי אישית אני לא יודע מה עם אחרים.
בלי לזלזל, מתי הרמת "כבד"?ממש לא
אני בלחץ מהמבחנים הכי עוזר לי לבוא להרים כבד ככה להשתחרר זה כמו מדיטציה
אחי היה לו 130 ל5 בדדליפט ו120 בסקוואט על משקל גוף 65.בלי לזלזל, מתי הרמת "כבד"?
נו? בתור מתקדם מתחיל לא יהיה בעייה להוסיף 20~ קילו על המוט בחודש.אחי היה לו 130 ל5 בדדליפט ו120 בסקוואט על משקל גוף 65.
ציניות ?אחי היה לו 130 ל5 בדדליפט ו120 בסקוואט על משקל גוף 65.
עשיתי את הטעויות האלה לפניך לצערי (אני חושב) וכשהתחלתי את הSS בפעם השנייה אחרי החיטוב החלטתי לעשות אותה כמו שצריך ושוב נפצעתילא מזלזל, מאוכזב.
ציפיתי ממך ליותר, ורציתי שלא תעשה את הטעויות שאני עשיתי.
אחד לאחד מבחינתי, בדגש על תזונה risusממש לא , לי הרבה יותר קל בזמן הלימודים, אני יותר ערני , מרוכז ושמור על תזונה הרבה יותר בקלות .