הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
זה הקטע, הוא לא בישראל, הוא באוסטרליה.

ואני מכיר את עצמי, בחופשים אני מתקדם הכי טוב.

15/08/13:
סקוואט 155 5,5,3
פרס 77.5 3x4
מתח
GM גומיות 3x15
אירובי 30 דק'

ממשיכים כרגיל בסקוואט, בפרס עושה ריסט, למרות שהייתי ממש קרוב לחמישיות.

15/08/13:
סקוואט 155 5,5,3
פרס 77.5 3x4
מתח
GM גומיות 3x15
אירובי 30 דק'

ממשיכים כרגיל בסקוואט, בפרס עושה ריסט, למרות שהייתי ממש קרוב לחמישיות.
כל הכבוד, היום החלקתי בחזרה האחרונה בסקוואט, והמשקל היה כבר כבד, והטכניקה הייתה נוראית. להמשיך עם אותו משקל או להוריד ל40(המשקל היה 45). 😃

כל הכבוד, היום החלקתי בחזרה האחרונה בסקוואט, והמשקל היה כבר כבד, והטכניקה הייתה נוראית. להמשיך עם אותו משקל או להוריד ל40(המשקל היה 45). 😃
עדיף להוריד, לתקן את הטכניקה ורק כשהיא טובה לחזור להעלות משקלים.
בטכניקה טובה = יותר משקל על המוט.

ואני מכיר את עצמי, בחופשים אני מתקדם הכי טוב.

חוץ מפחות שעות שינה אני לא רואה בעיה רצינית (גם אני תלמיד...).

אני מסכים איתך, קשה לי להאמין שמישהו כל כך חורש שאין לו 1:15-1:45 שעות פעמיים בשבוע (אימון רגיל) ועוד 0:45-1:00 שעות פעם בשבוע כאימון התאוששות...

עזבו עכשיו שעות שינה אני מדבר על לחץ מבחנים מבחינה נפשית יש לך הרבה פחות חשק להתאמן בגלל שיש לך הרבה לחצים והרבה דברים על הראש ואתה גם הרבה פעמים קצוב בזמן ובלי קשר בחופש יש יותר חשק להתאמן ואתה יכול גם ללכת באיזה שעה אתה רוצה מה שאי אפשר בזמן בית ספר.
ככה זה לי אישית אני לא יודע מה עם אחרים.

עזבו עכשיו שעות שינה אני מדבר על לחץ מבחנים מבחינה נפשית יש לך הרבה פחות חשק להתאמן בגלל שיש לך הרבה לחצים והרבה דברים על הראש ואתה גם הרבה פעמים קצוב בזמן ובלי קשר בחופש יש יותר חשק להתאמן ואתה יכול גם ללכת באיזה שעה אתה רוצה מה שאי אפשר בזמן בית ספר.
ממש לא , לי הרבה יותר קל בזמן הלימודים, אני יותר ערני , מרוכז ושמור על תזונה הרבה יותר בקלות .

בוא נסכם-שאצל כל אחד זה שונה.
מסכים איתך לגמרי , אבל הנקודה פה היא שהוא רשם " בזמן הלימודים זה יקח לי הרבה יותר זמן" כאילו הוא מתחיל עבודה פיזית קשה , שזה לא המצב אפשר להתקדם יפה מאוד גם בזמן לימודים.

שמע, אתה פשוט מוזר אם בזמן בצפר קל לך יותר להתקדם.

מסכים עם פסיכו, יותר קשה להתאמן אחרי יום לימודים. אני הייתי נותן ביום לימודים שנץ טוב של שעתיים, אבל אז לא הייתי נרדם בלילה ומגיע לבצפר ב-10 בטרמפים. אבל ראית שזה לא הולך והעברתי את האימונים לבוקר.

ממש לא
אני בלחץ מהמבחנים הכי עוזר לי לבוא להרים כבד ככה להשתחרר זה כמו מדיטציה

אחי היה לו 130 ל5 בדדליפט ו120 בסקוואט על משקל גוף 65.
נו? בתור מתקדם מתחיל לא יהיה בעייה להוסיף 20~ קילו על המוט בחודש.
הבנאדם עושה SS שנה עם הפסקות, חיטוב מיותר באמצע, וחבל, אני אישית מצפה ממי שעושה SS לעשות אותה כמו שצריך, 140+ סקוואט, 160+ דדליפט, ציפיתי ממנו ליותר, וחבל על הזמן שהתבזבז.

הSS שלי היה חרא כל הזמן הייתי מפסיק כל הזמן הייתי נפצע (וזה אפילו לא היה קשור למכון) הייתי חולה מלא
החיטוב לא היה מבוזבז אבל זו דעתי
כבד זה אינדיבידואלי בשבילי זה היה כבד אם בשבילך זה חימום בבקשה אני לא מזלזל בך אל תזלזל בי תעשה מה שעושה לך טוב ואני יודע שאני עשיתי טעויות. למרות שאתה יכול לצחוק עליי כמה שבא לך שאני חלש לעומתך אבל אני בכל זאת שקלתי 65 קילו
אחי היה לו 130 ל5 בדדליפט ו120 בסקוואט על משקל גוף 65.
ציניות ?

לא מזלזל, מאוכזב.
ציפיתי ממך ליותר, ורציתי שלא תעשה את הטעויות שאני עשיתי.

לא מזלזל, מאוכזב.
ציפיתי ממך ליותר, ורציתי שלא תעשה את הטעויות שאני עשיתי.
עשיתי את הטעויות האלה לפניך לצערי (אני חושב) וכשהתחלתי את הSS בפעם השנייה אחרי החיטוב החלטתי לעשות אותה כמו שצריך ושוב נפצעתי
אני אחזור ובפעם השלישית בעזרת השם אללה וג'יסוס הכל יהיה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית