הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
הSS שלי היה חרא כל הזמן הייתי מפסיק כל הזמן הייתי נפצע (וזה אפילו לא היה קשור למכון) הייתי חולה מלא
החיטוב לא היה מבוזבז אבל זו דעתי
כבד זה אינדיבידואלי בשבילי זה היה כבד אם בשבילך זה חימום בבקשה אני לא מזלזל בך אל תזלזל בי תעשה מה שעושה לך טוב ואני יודע שאני עשיתי טעויות. למרות שאתה יכול לצחוק עליי כמה שבא לך שאני חלש לעומתך אבל אני בכל זאת שקלתי 65 קילו
ציניות ?
לא, להפך. אני זוכר שהמטרה שלי הייתה להגיע ליכולות כמו שלך.

הנזק שהקליפ הזה עשה לי... שום טיפול פסיכולוגי לא ישכיח את זה ממני 😵
לפעמים אמא שלי באה אליי בלילה שואלת מה קרה. אני לא יודע על מה היא מדברת היא אומרת ששרתי מתוך שינה "איזה כיף כאן עם כולם בוא נרקוד את הבם בם בם"

לי גם לא מפריעים הלימודים , להפך יותר כיף , הזמן עובר יותר מהר, אין לי שום לחץ נפשי , ולא פיספסתי ולא אף אימון אחד בי"א שזו השנה הכי קשה שיש בבית ספר. פשוט עושים הפרדה בין שני הדברים ומסדרים את הזמן נכון.
אני אוכיח לכם , תראו עד דימונה את ההתקדמות 😃 ואפילו יש שבוע של הפסקה מהאימונים כנראה בגלל פולין :/

נערך לאחרונה:
הדבר היחידי שטוב בזמן הלימודים זה שעות שינה יותר מסודרות ויותר קל לשמור על ארוחות מסודרות
אבל בחופש אפשר לישון מתי וכמה שאתה רוצה וללכת למכון מתי שנוח לך+אין לחץ מהלימודים(במיוחד שאני עולה לי"א עכשיו)
בסיכום החופש מנצח

הדבר היחידי שטוב בזמן הלימודים זה שעות שינה יותר מסודרות ויותר קל לשמור על ארוחות מסודרות
אבל בחופש אפשר לישון מתי וכמה שאתה רוצה וללכת למכון מתי שנוח לך+אין לחץ מהלימודים(במיוחד שאני עולה לי"א עכשיו)
בסיכום החופש מנצח
אתה עובד ? לא ! אז הטיעון שלך לא נכון פה. וי"א זה שטויות כל מי שמלחיץ אותך זה בולשיט , עד פסח זה בדיוק כמו ט-י אחר כך חודש וחצי לחץ וזהו.
תשקיע מהתחלה , תסדר ת'זמן שלך נכון וזה יהיה כמו סקוואט 60

18/08/13:
סקוואט 157.5 5,5,2 PR
בנץ' 110 5,5,4 PR
דדליפט ריסט 1x5 140 קל

בסקוואט קרה לי מה שהיה לשובבני בדדליפט [המבין יבין], סט ראשון שני לא הפריע ממש, סט שלישי כבר לא יכלתי, וויתרתי אחרי הזוג ורצתי לשירותים :vomit:
בנץ בלי חגורה, מעכשיו נוסיף חגורה.
דדליפט ריסט [10% פחות] בלי חגורה, קליל.
ממשיכים הלאה, יום חמישי שוברים את המכון, 160 הנה אני בא!

18/08/13:
סקוואט 157.5 5,5,2 PR
בנץ' 110 5,5,4 PR
דדליפט ריסט 1x5 140 קל

בסקוואט קרה לי מה שהיה לשובבני בדדליפט [המבין יבין], סט ראשון שני לא הפריע ממש, סט שלישי כבר לא יכלתי, וויתרתי אחרי הזוג ורצתי לשירותים :vomit:
בנץ בלי חגורה, מעכשיו נוסיף חגורה.
דדליפט ריסט [10% פחות] בלי חגורה, קליל.
ממשיכים הלאה, יום חמישי שוברים את המכון, 160 הנה אני בא!
זו לא סיבה לוותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית