הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Dikul הזקן בן 75 מפציץ

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך

harder

משתמש קבוע
1,356
349
נק' מוניטין:
4,203
1,356
349

מה שמצחיק שהוא אומר ש12 שנה לא נגעה בברזלים
אבל לפני 10 שנה כביכול צילם את הרמות המזויפות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איזה הרמות מזוייפות הוא עשה?

אם לא היה כתוב שהוא בן 75 הייתי אומר שהוא בן סביבות ה-55~60.
ומשקל מצויין לגיל כזה

איזה הרמות מזוייפות הוא עשה?

אם לא היה כתוב שהוא בן 75 הייתי אומר שהוא בן סביבות ה-55~60.
ומשקל מצויין לגיל כזה
הוא גם אמר שהוא נרפא משיתוק בעמוד השדרה או משהו כזה.
בכל מקרה, אלה פלטות מאלומיניום 🤘

הבן אדם גבר וזה ממש לא חרטא, הוא הופיע בתכניות טלוויזיה עשרות פעמים, הוא היה איש קרקס(האיש החזק בעולם) ויצא עליו תוכנית דוקומנטרית, הבן אדם אכן נרפא משיתוק שקיבל מנפילה בגיל 17, היה נכה 5 שנים. האיש מוכר מאוד ברוסיה הוא לא חרטטן, אתם פשוט לא שמעתם עליו.

הבן אדם גבר וזה ממש לא חרטא, הוא הופיע בתכניות טלוויזיה עשרות פעמים, הוא היה איש קרקס(האיש החזק בעולם) ויצא עליו תוכנית דוקומנטרית, הבן אדם אכן נרפא משיתוק שקיבל מנפילה בגיל 17, היה נכה 5 שנים. האיש מוכר מאוד ברוסיה הוא לא חרטטן, אתם פשוט לא שמעתם עליו.
אפילו ההורים שלי מכירים אותו.

אפילו ההורים שלי מכירים אותו.

אולי ה-200 אמיתי
אבל הסרטונים של השיאי עולם אני בספק + לא מאמין שהוא 12 שנה לא נגע בברזלים (אפילו שלפני 9 שנים צולמו הסרטונים)

אולי ה-200 אמיתי
אבל הסרטונים של השיאי עולם אני בספק + לא מאמין שהוא 12 שנה לא נגע בברזלים (אפילו שלפני 9 שנים צולמו הסרטונים)
לא הבנתי מה הקטע, מי מייצר פלטות מזוייפות?
ולא נראה לי שהכניסו אותו לשיאי גינס מבלי לשקול את הפלטות שהוא השתמש בהן

ראיתי את ההרמות המזויפות ואת הסירטונים של ההוכחה וזה נראה מזוייף כי האנשים האלה הרימו 50 קילו ביד אחת ושתי אנשים רגילים שסך הכל מפעילים מצלמה לא נראה לי יצליחו להכין מוט עם 450 קילו

אני לא בטוח עד כמה הסרטונים של ה-450 אמיתיים. אבל אני לא כזה מתפלא אם נגיד בגיל 50 הוא היה עושה את זה, תיראו את הסרטונים שלו מהקרקס+ איך הוא מחזיק חצי רכב 2 טון על הכתפיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית