הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה קלוריות עלי לאכול?

Liverpool

משתמש פעיל
444
11
נק' מוניטין:
72
444
11
אני שוקל 64 על 1.71 סמ'.
מתאמן 4 פעמים בשבוע.
בדקתי וה RMR שלי הוא 2000 קל'
השאלה כמהאני צריך לאכול בנוסף לזה במסה נקיה?

jqsrvm.jpg

מה התוכנית אימונים שלך?
אם אתה בתוכנית סטנדרטית (עם תרגילים מורכבים) אז תתחיל לדעתי מ2500 ביום (אימון שורף לך בערך 100-150 קלוריות) אז זה אומר שתהיה במאזן חיובי של 350 קלוריות.
אם יש לך אירובי זה סיפור אחר לגמרי, אם אתה עושה SS זה גם סיפור אחר.

מה התוכנית אימונים שלך?
אם אתה בתוכנית סטנדרטית (עם תרגילים מורכבים) אז תתחיל לדעתי מ2500 ביום (אימון שורף לך בערך 100-150 קלוריות) אז זה אומר שתהיה במאזן חיובי של 350 קלוריות.
אם יש לך אירובי זה סיפור אחר לגמרי, אם אתה עושה SS זה גם סיפור אחר.
למה ב SS זה סיפור אחר ?

היתי בטוח שאני צריך בסביבות ה 2400 קלוריות

זה היה בציניות. לדעתי לאר צריך יותר מ300 מעל לתחזוקה. למחמירים מאוד שסופרים כל דבר 100-200 מעל.

ליתר לדעתי 500 זה יותר מדי אבל תמיד אפשר לעדכן ולתקן.

למה ב SS זה סיפור אחר ?

בSS (לא בתחילת התוכנית שהמשקלים ברצפה) קשה מאוד להתקדם מאימון לאימון עם מאזן חיובי של 300-400 קלוריות.
מניסיון שלי עם התוכנית (בתור אחד שניסה לעשות אותה עם עלייה נקייה יחסית ולא לאכול סתם 4000 קלוריות) יש שלבים שאתה נתקע וצריך להגיע גם ל700 קלוריות מעל התחזוקה.

אין שום שלב כזה ושום צורך פיוזלוגי ושום תקיעה אם אתה אוכל מעל למה שאתה צריך.

גם תיאורטית וגם פרקטית - לאכול המון זה הטעייה. ושוב אנשים תבינו אין צורך בזה אם אתם אוכלים מעל לתחזוקה 1000 קלוריות או 300 זה לא ישנה.

אנשים נופלים שוב ושב למלכודת הזאת ומשלמים מחיר. נתקלתי בלא מעט אנשים שהצטערו על הפלוס הקלורי הגדול אחרי הSS.

זה לא סיפור אחר בSS \ לא בגלן לא בליניארית ולא בשום תוכנית.

אין שום שלב כזה ושום צורך פיוזלוגי ושום תקיעה אם אתה אוכל מעל למה שאתה צריך.

גם תיאורטית וגם פרקטית - לאכול המון זה הטעייה. ושוב אנשים תבינו אין צורך בזה אם אתם אוכלים מעל לתחזוקה 1000 קלוריות או 300 זה לא ישנה.

אנשים נופלים שוב ושב למלכודת הזאת ומשלמים מחיר. נתקלתי בלא מעט אנשים שהצטערו על הפלוס הקלורי הגדול אחרי הSS.

זה לא סיפור אחר בSS \ לא בגלן לא בליניארית ולא בשום תוכנית.

אם זה ככה אז למה לא להיות במאזן חיובי של 150 או 200? למה דווקא 300?
אני התחלתי ממאזן של 300 ועליתי כשנתקעתי במשקלים ל700 (כל פעם עוד 100 קלוריות).

קודם כל תקרא את הכל רשמתי שגם זה אפשרי אבל קשה יותר ליישם.

אני לא מכיר אותך - אבל אני יוכל להבטיח של שהפלוס הקלורי שצרכת בSS מעל לתחזוקה הפך לשומן ושומן לא עוזר להרים יותר או להתחזק. (כבר הבאתי בעבר מחקרים ומאמרים שגם נמצאים בפורטל) אתה מוזמן לחפש.

וגם להפסיק להטעות אנשים ולדרבן אותם לאכול כמו חזירים.

אני האחרון שבעד לאכול כמו חזיר ולהעלות סתם בשומן.
מעולם לא עליתי יותר מ400 גרם בשבוע.
אני יכול להגיד לך שכשהגעתי ל125-130 קילו סקוואט לחמש חזרות בערך והתחלתי להיתקע לאחר הוספת 150 קלוריות לתפריט חזרתי לעלות במשקלי עבודה.

מה שקרה לך לא מעניין ובגלל לא רלוונטי. אני יכול לתת לך דוגמאות נוספות שסותרות את הניסיון האישי שלך שיכול להיות שמבוסס על הנחות שגויות.

שוב מה שקרה לך לא רלוונטי. מה לא מובן ?

תקרא בפורטל מאמרים תסתכל על דיונים שנערכו בפורום ושהראו שאין שום תועלת בצריכה מוגברת של קלוריות. בעבר ותפסיק עם ההנחות האלה שלא מבוססות לא הגיונית ולא מחקרית.

ההמלצות של ריפטו לאכול מיליון קלוריות בSS - שגויות!

אני כרגע אוכל לא מסודר. האמת שאני לא אוכל הרבה בכלל (ביחס ללאכול בכוח ולדחוף אוכל בכוח העיקר להגיע ל3500\4000 קלוריות) אבל אני עדיין עולה במשקל. חשוב אבל להתאמן כמה עצים שאפשר.

אני לא עוקב אחרי הקלוריות אבל לא נראה לי שאני עובר את ה2500 ביום כרגע.

אז מה הסיבה שכתוב בSS שכדי לאכול הרבה ? אני שריפטו לא "גורו תזונה" אבל בכל זאת ... אתה טוען משהו אחד שהוא חלוק פה בפורום , לא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית