קצת מיואש בחיטוב -נתקעתי במשקל

almoog5

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
משקל : 85.5
גובה : 1.86
התחלתי חיטוב לפני חודש וחצי בערך ( משקל התחלתי 89-90~) וממש הלך טוב ירד די מהר ל 86 אני חושב שאחרי שבועיים וחצי או משהו כזה ואז שמתי לב שנתקעתי( עשיתי בדיקה של שבוע לאחר מכן אחרי הירידה הדרסטית) אז הורדתי את הגירעון ( יש לציין שלא עשיתי אירובי בתקופה זו) ומאז עד עכשיו הירידה לא הראתה את עצמה תעכשיו אני 85-85.5.
כל פעם הגדלתי את הגרעון לאחר שבועיים ואני חושב שמאז לא הורדתי אלא סתם עשיתי חיטוב.
עכשיו אני בגרעון של 650-700~ (RMR כפול 1.2 = 2322) התפריט של ה 1650 קלוריות מהפורטל.
אני שואל אם זה היה טעות להגדיל את הגרעון הקלורי כי אני לא ראיתי שום ירידה ממשית בשומן או בכלל אני כמעט בטוח שזה היה נוזלים (הרוב).
לפני כמה ימין התחלתי לעשות אירובי של 4 קילומטר ~ בעצימות בינונית( הליכה מהירה - ריצה קלה) ואני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות.
אין לי שום בעיה עם כל תפריט אלא אני מרגיש שאני אוכל שליש ממה שהייתי אוכל ואני בסדר עם זה כאילו היו פעמים שנאלצתי לפי חישובים להשלים בלילות לפני השינה עם שייקים (חלב בננות קוואקר וכו') את הערכים שהייתי אמור להגיע אליהם. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד ,תודה.

אתה אוכל מעט מדי, ורץ יותר מדי. אם אתה עושה ארובי כזה ארוך אתה צריך להשלים את הקלוריות.

תחזור למאמרים. אתה עושה טעויות בסיסיות.

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל מעט מדי, ורץ יותר מדי. אם אתה עושה ארובי כזה ארוך אתה צריך להשלים את הקלוריות.

תחזור למאמרים. אתה עושה טעויות בסיסיות.

באיזה גרעון אני אמור לאכול עכשיו ?

בן כמה אתה? איך חישבת את ה RMR שלך? מה הסטטוס שלך כרגע (תלמיד\סטודנט, חייל, עובד)? אני שואל כדי לדעת אם יש לך איזו שהיא פעילות גופנית שאתה עושה ביום יום. יתכן וחישוב ה RMR לא מספיק - יש לחשב את ה TDEE שלך (מחשבונים יש ברשת).

תתחיל מזה שתעבור לניטרלי לשבועיים, בשביל לאפס את המערכת. אחרי השבועיים האלה תתחיל לאכול בגירעון של כ-400 קלוריות ואתה תראה שהמשקל יחזור לרדת.

• פותח/ת השרשור
אז לא ללכת לפי ה rmr ? אני רואה קצת תפקוד בגוף בתהליך ירידה אני חושב שאני ישאר במצב הזה עוד ואני יראה מה יהיה .. תודה. בכמ

לא קלוריות ולא נעליים, אתה צריך לאכול נכון ולהפסיק לעשות אירובי אם אתה רוצה לראות עלייה משמעותית במסה. תנסה ותראה.

לא קלוריות ולא נעליים, אתה צריך לאכול נכון ולהפסיק לעשות אירובי אם אתה רוצה לראות עלייה משמעותית במסה. תנסה ותראה.
תקרא שוב...

• פותח/ת השרשור

...
ולנושא - אם אני יוריד כמות פחמימות וישחק עם הערכים יחסי לחלבון ושומן זה יעזור לחיטוב או שזה בכלל לא קשור ?
(ביינתים אני רואה ירידה במשקל הגוף)

Back
למעלה תחתית