עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין טווח חזרות שמעצב את השריר. הצורה של השרירים שלך היא גנטית, ושום דבר לא ישנה אותה. אתה יכול רק להגדיל אותם, או להתחטב, ואז הם יהיו יותר בולטים כי לא יהיה שומן שמסתיר אותם.
אז אתה אומר שטווח חזרות של 15 חזרות זה פשוט עובד על סיבולת?
ומה יותר עדיף בחיטוב 15 חזרות או פחות?
בחיטוב עובדים באותו טווח חזרות כמו במסה, ואפילו יותר נמוך, כדי לשמור על מסת השריר ועל הכוח (או אפילו לשפר אותו).
אז המיתוס הזה שבחיטוב עושים 12-15 חזרות הוא לא נכון...
ומה עם הסיכון לפציעות קראתי בכמה מאמרים שלא כדי להכביד על הגוף בזמן חיטוב עם משקל כבד ומספר חזרות מועט מכיוון שהגוף שלך רגיש יותר לפציעות,
אולי כדי לי להוריד את העומס זאת אומרת אם עד עכשיו עשיתי בabc לשריר גדול 12-14 סטים ולשריר קטן 9-10 סטים להוריד את מספר הסטים?
אתה צריך להפסיק לעשות ABC
על איזה תוכנית אתה ממליץ לי?
יותר עצימה עם סקוואט, דדליפט, בנץ'
זה יכול להיות הכל מ-SS ועד AB אבל לא לפוצץ בנפח ולעשות ABCDEGGH
עד עכשיו לא עשיתי לא סקוואט,דדליפט,פרס ו-ROW בגלל שפחדתי שזה יפגע בגדילה כדי לי להתחיל עכשיו בחיטוב או להתחיל במסה?
האמת שאני עדיין פוחד כי הגב התחתון שלי פועל ויש המון לחץ על עמוד השדרה בתרגילים האלה ועל החוליות מה שיכול לפגוע לי בגדילה לא?
לא, ההפך זה יכול לעזור לך למצות את הפוטניצאל הגנטי שלך בגביהה (יש לך גובה שאתה יכול להגיע אליו וחלק מהאנשים ממצים וחלק לא).
ולא זה לא פוגע בגב תחתון , זה כן מפעיל לחץ אבל זה מחזק אותו ואת כל קבוצת השרירים שתומכים בו.
הייתי ממליץ לך על SS או משהו בסגנון ותקרא את הספר (יותר לידע) ותראה את ה-DVD (לטכניקה) ותפתח לוג ותנסה לחפש מישהו שיעזור לך בטכניקה או שתעלה לפורום אולי יעזרו לך.
סבבה,תודה!
אבל חוץ מזה יש לי בעיה נוספת יש לי בנוסף בשבוע 3 אימוני כדורסל + משחק זאת אומרת שאני יכול לבוא למכון רק 3-4 פעמים בשבוע וגם זה יהיה לי קשה ויפגע לי בהתאוששות (7 אימונים בשבוע, למרות שזה מה שעשיתי עד עכשיו 3-4 אימונים במכון ו3-4 אימוני כדורסל...)
זה לא משנה בינתיים אצלך זה רק ללמוד טכניקה ולקבל כוח התחלתי בינתיים יגיע שלב שבו זה יפגע בהתאוששות אבל אז תוכל או לוותר על הכדורסל או לעבור לתוכנית עם התקדמות שבועית ושקל להתאושש ממנה כמו לדוגמא לינארית או כל מיני בניות אחרות שאפשר לעשות (אבל אתה לא תראה 100% תוצאות.)
עוד חודשיים בערך מסתיימת העונה ואז אני כבר פורש...אתה ממליץ לי לעשות SS בשביל הטכניקה (זאת אומרת לא 100% מאמץ שאני מחרבן בחזרה האחרונה?)
גם 100% מאמץ זה לא אומר שהתאוששות השתנתה
אחרי ריסט ראשון אתה תצטרך אולי להוריד קצב/לחזור אחורה קצת
טוב תודה רבה, אני יתחיל לקרוא עוד קצת על SS ויתחיל לחטט עוד קצת על מאמרים באינטרנט!
בכול מקרה אתה חושב שכדי לי להתחיל כבר עכשיו SS ולאכול במאזן שלילי או לחכות עוד חודשיים שלוש לסיים את החיטוב ואת האימונים בכדורסל ואז להתחיל ?
אם אתה לא חלש במיוחד אז 20 קילו זה לא כבד אז אין בעיה להתחיל עם שלילי קטן ואז כבר תראה מה יקרה (תיתקע באיזשהו שלב בהתחלה)