הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט/סקוואט כבד מרחיב מותניים????

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
טוב ראיתי שדיברו על זה בפורום אחר...
אז רציתי לדעת כמה זה נכון... 😃
בקיצור הם מרחיבים מותניים? ואם כע עד כמה? צורה קיצונית?
אם כל האהבה שלי לPL.. אני לא יקריב את הגוף שלי בשביל זה...
גם אם זה אומר לעבור לבילדינג :D
אני גם ככה אנדומורף אם מותניים יחסית רחבות.. אז להרחיב את זה יותר?
בקיצור הבנתם את המצוקה שלי... 😵

חובת ההוכחה מוטלת על טוען הטענה.

כשמבצעים ולסלבה מקטינים את היקף המותן, אז איך זה אמור להרחיב.

סקוואט HB אפשר לעשות ולא יגדיל לך את המותן לגבי דדליפט וסקוואט LB הם כן מגדילים את המותן יש סיבה לזה שמפתחי גוף לא מבצעים את התרגילים האלה הרבה כי הם מגדילים את המותן

יש לך הסבר משכנע/מאמר/מחקר כלשהו????
הצד השני לא הביא שום הוכחה שזה מרחיב מותניים... אצלכם יש משהו?? 😃

אין לזה שום הסבר כי זו שאלה מפגרת ומי הדפוק שיעשה על זה מאמר/מחקר
אולי אומרים שזה מרחיב כי זה מעמיס על שרירי הבטן ומגדיל אותם אבל זה לא גורם למותן רחבה.

יש לך הסבר משכנע/מאמר/מחקר כלשהו????
הצד השני לא הביא שום הוכחה שזה מרחיב מותניים... אצלכם יש משהו?? 😃

אם אני טוען שהירח עשוי מגבינה צהובה, אתה צריך להביא מחקר בשביל לפסול את הטענה שלי או שאני צריך להביא סימוכין למה שאני אומר? 😃

המותניים זה עצמות
הוכחה מספיק טובה?

סקוואט HB אפשר לעשות ולא יגדיל לך את המותן לגבי דדליפט וסקוואט LB הם כן מגדילים את המותן יש סיבה לזה שמפתחי גוף לא מבצעים את התרגילים האלה הרבה כי הם מגדילים את המותן
תפסיק לבלבל את המוח.
קאי גרין עושה דדליפט כמו ליצן אבל עדיין דדליפט.

אני יודע על מי אתה מדבר
פשוט אחד שזכה מקום 3 (מקום 3 מתוך איזה 4-6 ש2-3 מהם חסרי מסה ורק בגלל הכסף נמצאו שם) ובמר צפון (לא ישראל, צפון) ונהיה מומחה לבודיבילדינג אומר ש-SS וכל תוכניות העצימות זה חרא וגם תרגילים מורכבים שצריך למתאמן מתחיל ABCD מינימום ישר עם 12-16 סטים לשריר גדול 8-12 חזרות וחייב תרגילים מבודדים אחרת המותניים יגדלו והרוחב הגבי יהרס כנ"ל גם בנושא אימון רגליים.
והוא גם אומר שהאנשים פה הם לא חכמים וחוזרים על הכל כמו תוכי (עובדה שפה יש רפרנסים ושם זה שטויות)

אל תתרגש, תעשה דדליפט כבד תהנה מהגדילה בזמן שתסתכל על הילד השני עושה כפיפות מרפקים בכבל בלי צ'יטינג 8 סטים של 12-15 חזרות

• פותח/ת השרשור
אם אני טוען שהירח עשוי מגבינה צהובה, אתה צריך להביא מחקר בשביל לפסול את הטענה שלי או שאני צריך להביא סימוכין למה שאני אומר? 😃

זה קצת שונה... ;)
אבל הבנתי את הנקודה... וגם חשבתי על זה וזה כנראה באמת לא נכון.. ודי לא אפשרי..
כדי שהמותן תתרחב (עצם) אתה צריך להיות נמוך יותר לא? שזה נשמע ממש לא סביר...

אני יודע על מי אתה מדבר
פשוט אחד שזכה מקום 3 (מקום 3 מתוך איזה 4-6 ש2-3 מהם חסרי מסה ורק בגלל הכסף נמצאו שם) ובמר צפון (לא ישראל, צפון) ונהיה מומחה לבודיבילדינג אומר ש-SS וכל תוכניות העצימות זה חרא וגם תרגילים מורכבים שצריך למתאמן מתחיל ABCD מינימום ישר עם 12-16 סטים לשריר גדול 8-12 חזרות וחייב תרגילים מבודדים אחרת המותניים יגדלו והרוחב הגבי יהרס כנ"ל גם בנושא אימון רגליים.
והוא גם אומר שהאנשים פה הם לא חכמים וחוזרים על הכל כמו תוכי (עובדה שפה יש רפרנסים ושם זה שטויות)

אל תתרגש, תעשה דדליפט כבד תהנה מהגדילה בזמן שתסתכל על הילד השני עושה כפיפות מרפקים בכבל בלי צ'יטינג 8 סטים של 12-15 חזרות

רציתי לשאול אותך בפרטי מה אתה אומר על זה... ;)
תודה על התשובות כולם... נמשיך לעשות כמובן :D

אני יודע על מי אתה מדבר

בינתיים הוא זה שנראה מדהים ביחס לזמן שהוא מתאמן ....

תפסיק לבלבל את המוח.
קאי גרין עושה דדליפט כמו ליצן אבל עדיין דדליפט.
גם ג'יי קטלר ורוני קולמן עושים דדליפט ראיתה מה הרוחב של המותן שלהם מצד שני כך אנשים כמו דני שלא עושים דדליפט ותראה איזה מותן קטנה יש להם
או פטר מולנר שלא עושה דדליפט ויש לו מותן ממש ממש קטנה
538224_297204820350118_1877509309_n.jpg

- - - עידכון הודעה - - -

וכן בתמונה הזאת אין פוטושופ אתה מוזמן להציץ בעמוד הפייסבוק של הבחור https://www.facebook.com/peter.freezer.molnar?fref=ts

• פותח/ת השרשור

אין לזה שום הסבר כי זו שאלה מפגרת ומי הדפוק שיעשה על זה מאמר/מחקר
אולי אומרים שזה מרחיב כי זה מעמיס על שרירי הבטן ומגדיל אותם אבל זה לא גורם למותן רחבה.

אני יודע על מי אתה מדבר

מה יש לכם להגיד על התגובה הזאת???
עניין גנטי לדעתכם????
חומרים שונים? (ראיתי פה שיש חומר GH ניראלי שמרחיב גם את העצמות ושרוני לקח את זה... אולי זאת גם סיבה..)

גם ג'יי קטלר ורוני קולמן עושים דדליפט ראיתה מה הרוחב של המותן שלהם מצד שני כך אנשים כמו דני שלא עושים דדליפט ותראה איזה מותן קטנה יש להם
או פטר מולנר שלא עושה דדליפט ויש לו מותן ממש ממש קטנה
538224_297204820350118_1877509309_n.jpg

- - - עידכון הודעה - - -

וכן בתמונה הזאת אין פוטושופ אתה מוזמן להציץ בעמוד הפייסבוק של הבחור https://www.facebook.com/peter.freezer.molnar?fref=ts

Back
למעלה תחתית