הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוזר לי לגבי כל תוכניות הסטייל ss

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך
כל התכניות אימונים האלו הפכו פיתוח גוף לדבר הרבה יותר מסובך ממה שהוא. זה אינדיבידואלי.
אני גודל בצורה מעולה וה-SS היחיד ששמעתי עליו הוא ארגון ההגנה של הנאצים (ימח שמם).

עצה שלי? תתחיל לקרוא מחקרים בנושא ותגיע למסקנות. מדהים איך שבפורומים מחו"ל הדיבורים הם כמעט שונים עד פשוטים לחלוטין ממה שכאן, no wonder למה אנשים מתקדמים שם יותר מהר.

זיון שכל אחד הגדולים שיצא לי לקרוא פה בפורום.
1. בפורום BB העולמי דבר ראשון ממליצים לכולם 5X5 ויש דיון עצום על SS ותראה שחלק גדול שם עושה SS.
2.בחו"ל השימוש בחומרים הוא גדול יותר.
3.ועל איזה התקדמות איטית את מדבר פה? יש פה אנשים שמתאמנים כמה חודשים בתכניות כוח ומרימים יותר ממש שאנשים מתאמנים שנים עם ABCD מרימים.
4. tumblr_mekrc9DDE41rkmcsko1_500.jpg

- - - Updated - - -

כל התכניות אימונים האלו הפכו פיתוח גוף לדבר הרבה יותר מסובך ממה שהוא. זה אינדיבידואלי.
אני גודל בצורה מעולה וה-SS היחיד ששמעתי עליו הוא ארגון ההגנה של הנאצים (ימח שמם).

עצה שלי? תתחיל לקרוא מחקרים בנושא ותגיע למסקנות. מדהים איך שבפורומים מחו"ל הדיבורים הם כמעט שונים עד פשוטים לחלוטין ממה שכאן, no wonder למה אנשים מתקדמים שם יותר מהר.

זיון שכל אחד הגדולים שיצא לי לקרוא פה בפורום.
1. בפורום BB העולמי דבר ראשון ממליצים לכולם 5X5 ויש דיון עצום על SS ותראה שחלק גדול שם עושה SS.
2.בחו"ל השימוש בחומרים הוא גדול יותר.
3.ועל איזה התקדמות איטית את מדבר פה? יש פה אנשים שמתאמנים כמה חודשים בתכניות כוח ומרימים יותר ממש שאנשים מתאמנים שנים עם ABCD מרימים.
4. tumblr_mekrc9DDE41rkmcsko1_500.jpg

• פותח/ת השרשור
למה קוראים לזה 5x5 אם בפועל הכל זה 5x3?

הלינארית של ביל סטאר בפועל זה 1X5, אין לי מושג למה קוראים לזה 5X5, כנראה הם מחשיבים את הסטים הקודמים גם לעבודה כלשהי...

• פותח/ת השרשור
עוד דבר שקצת מוזר לי...הבנתי שמתאמן מתחיל לא בהכרח נקבע עפ הזמן שהוא מתאמן...
בכל זאת אני מתאמן כמה שנים(4-5) ומרגיש במשקלים יפים וקשה לי עם זה שהתחלתי ss ומצד שני מציעים את התוכנית למישהו שרק נרשם למכון פעם ראשונה...
אני מחפש לגדול ולהתפתח..זה מתאים?

אין קשר לפז"ם בחד"כ, וגם לא בהכרח למשקלי עבודה (אם כי בעקיפין - יחסים של משקלי עבודה למשקל גוף בתרגילים השונים כן יכולים להעיד בלא מעט מקרים על רמת המתאמן).
בוא אני אנסח לך כמה קווים כללים אם SS היא בשבילך או לא - אם הסקוואט שלך פחות מ-100 ק"ג, הדדליפט רחוק מ-140 ק"ג, בנץ' מתחת ל-80 ופרס מצחיק (הרבה מתחת לפלטה הראשונה) אתה מתאמן מתחיל. אם אתה כבר מרים 150% משקל גוף לחזרות בסקוואט (מלא, שובר מקביל), יכול להיות שמיצית את SS.
כן, אפשר להתפתח מ-SS.

• פותח/ת השרשור
אני עכשיו למדתי חזק את הטכניקה ואמרתי לעצמי שאני עושה בדיוק rm5 שאני יודע שאם אני מוסיף עוד אני פוגע בטכניקה אז אני לא מוסיף ועובד מאוד לאט.
המשקלים חדשים לי כי חוץ מבנץ ופרס הכל חדש לי..
אימון שני בסך הכל וזה פעם ראשונה שאני עובד רגליים...
א׳.כי אני פחות אוהב...
ב׳.כי יש הרבה עומס בצבא על הרגליים...
כרגע ההתחלתיים שלי הם: סקוואט 90 בנץ 105 פרס 60 כולל המוט כמובן, דד ליפט מפחיד אותי אז כרגע מתחיל מ80...

יש דברים שאני טוב יותר ויש שפחות אבל עדיין אני מכריח את עצמי להאמין ש3 פעמים בשבוע במתכונת הזאת באמת רציני יותר משישה אימונים עם יותר תרגילים בהרבה...
עדיין מוזר אבל נחייה ונראה...

גדוד?
אתה חפש או שמפקד או קצין?
* אם משנה לך שאני מתנחל פה על האשכול אז אני יפסיק להגיב על דברים שקשורים לצבא..
ומתאמין מתחיל זה לפי ההתאוששות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קצין אחי, לא מפריע לי אבל אני לא רוצה שזה יסיט מהשאלה שלי כי אני לא רוצה להתחיל תהליך לחינם

Back
למעלה תחתית