הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פואם רולר

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
יום חמישי האחרון קיבלתי את הפואם רולר שהזמנתי מסוג RUMBLE ויש לי כמה בעיות איתו, אני עובד בעיקר לפי הסרטונים שפורסמו פה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39648&p=502420&viewfull=1#post502420

כשאני עובד על הIT BAND זה מאוד כואב, הרבה יותר מאשר כל שריר אחר, יש איזה דרך להפחית את הלחץ?
בנוסף בזמן תרגילי הגמישות החולייתית ותרגילי הגב בפואם רולר יוצאים לי די הרבה קליקים מהthoracic spine ולאחר מכן האזור מורגש ומציק לי במשך היום, מה יכולה להיות הסיבה לכך?

מישהו כאן יודע איפה אפשר להזמין פואם רולר שחור איכותי? חיפשתי כבר בכל האנטרנט, כל מקום שנתקלתי לא עושים משלוחים לארץ.

קליק של האצבעות כן מחליש?

בסמיכות מיידית לביצוע, כן. יענו לפני דדליפט, לא לפקוק.
אני לא זוכר איפה קראתי את זה לצערי, ואפילו לא זוכר איך זה נקרא באנגלית כך שתצטרך להיות בעל תושיה אם אתה רוצה לחפש בעצמך.

בסמיכות מיידית לביצוע, כן. יענו לפני דדליפט, לא לפקוק.
אני לא זוכר איפה קראתי את זה לצערי, ואפילו לא זוכר איך זה נקרא באנגלית כך שתצטרך להיות בעל תושיה אם אתה רוצה לחפש בעצמך.
נשמע הגיוני,
מעניין אם זה משפיע לטווח הרחוק (לא רק שנייה לפני הכניסה)

נשמע הגיוני,
מעניין אם זה משפיע לטווח הרחוק (לא רק שנייה לפני הכניסה)

http://articles.latimes.com/2009/oct/02/science/sci-ignobels2

Dr. Donald L. Unger, 83, a Thousand Oaks allergist, was this year's medicine awardee. He traveled with his wife to Harvard to pick up his prize for his work on knuckle-cracking.
Unger's investigation, which has lasted more than 60 years, was inspired by childhood warnings he'd gotten from his mother that his habit of cracking his knuckles would lead to arthritis. To test this, since his teens he has been cracking the knuckles of his left hand at least twice daily but has never cracked the knuckles of his right hand (so it could serve as a control in the experiment).
"I'm looking at my fingers, and there is not the slightest sign of arthritis in either hand," said Unger, who in 1998 published his findings (conducted, he stressed, with no public funds) in the journal Arthritis and Rheumatism.
Unger added that he has published scores of research papers in his profession as an allergist but none of those garnered him as much fame as the knuckle-cracking work.
"I've gotten a lot of awards and degrees, and all of a sudden I get my 15 minutes of fame out of this stupidity," he said. "But I'm happy to get any award -- I've got a blank space on my wall."

מקפיץ את האשכול בשביל שאלה.

יש לי פואם רולר מהסוג הכחול, כשהתחלתי להשתמש בו זה היה כאבי תופת, היום 3-4 ימים מתחילת השימוש ואני בקושי מרגיש משהו, ממש בזבוז זמן..
מה עושים במצב הזה? זה הזמן לשדרג לסוג ה"שחור"?
תודה.

מקפיץ את האשכול בשביל שאלה.

יש לי פואם רולר מהסוג הכחול, כשהתחלתי להשתמש בו זה היה כאבי תופת, היום 3-4 ימים מתחילת השימוש ואני בקושי מרגיש משהו, ממש בזבוז זמן..
מה עושים במצב הזה? זה הזמן לשדרג לסוג ה"שחור"?
תודה.
תנסה לשנות קצת את הזוויות שאתה עובד עליהן

הרצתי EBAY AMAZON וכו', באמאזון בכלל לא שולחים כלום לארץ, EBAY יש רק אחד שיוצא במחיר סביר יחסית, כל השאר עם משלוח של 100+ או מוצר של 100+ והשני מביניהם גם יקר מאדfacepalm
למישהו יש הצעות מאיפה לקנות חוץ מוואלה שופס?
אני מעדיף כמה שיותר זול אבל שיהיה אחד איכותי כי אני מבין שהכחול לדוגמה לא מספיק חזק, לפחות לא כמו השחור.

הרצתי EBAY AMAZON וכו', באמאזון בכלל לא שולחים כלום לארץ, EBAY יש רק אחד שיוצא במחיר סביר יחסית, כל השאר עם משלוח של 100+ או מוצר של 100+ והשני מביניהם גם יקר מאדfacepalm
למישהו יש הצעות מאיפה לקנות חוץ מוואלה שופס?
אני מעדיף כמה שיותר זול אבל שיהיה אחד איכותי כי אני מבין שהכחול לדוגמה לא מספיק חזק, לפחות לא כמו השחור.
הכחול מספיק בהחלט, יש לי אחד והוא עושה עבודה מצויינת.

תגידו, אפשרי להתחיל ישר עם הראמבל השחור? אני צריך כרגע בעיקר בשביל ה- hip flexors וכתפיים/יד קדמית.
או שעדיף לקנות כחול?
תודה

עריכה:
רציתי לשאול גם אם מישהו ניסה את הקטנים? זה מספיק גדול?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית