הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחיזה בדדליפט

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך

zorner

משתמש פעיל
841
255
נק' מוניטין:
870
841
255
ספייס הרצליה
עשיתי היום דדליפט עם 65 קילו והרגשתי שהמוט עוד שנייה נופל לי מהידיים. זה יעזור לי להשתמש בגיר? או שצריך לשפר את האחיזה בדרך אחרת?

תנסה למשוך את האחיזה הרגילה כמה שיותר זמן, כשאתה כבר לא יכול, תעבור לאחיזה משולבת.

• פותח/ת השרשור
תנסה למשוך את האחיזה הרגילה כמה שיותר זמן, כשאתה כבר לא יכול, תעבור לאחיזה משולבת.

אוקיי. באימון האחרון עשיתי משולבת אבל אני אחזור לרגילה. מגנזיום יעזור לי?

אוקיי. באימון האחרון עשיתי משולבת אבל אני אחזור לרגילה. מגנזיום יעזור לי?
מגנזיום יעזור.
אבל בעיקרון חבל כבר עכשיו להתחיל להשתמש..
כשאתה רואה שכבר ממש ניסיתי את כל האחיזות וזה לא הולך אז תתחיל עם מגנזיום. כי ב65 קילו זה קצת מיותר

65 קילו זה לא הרבה..נסה לשמור על האחיזה הרגילה לאורך זמן כדי לשמור על הפקטור שיהיה לך באחיזה משולבת (כך גם בגיר לדעתי).

תחזק את האמות שלך (אחיזות סטטיות של 45-55 שניות 3 סטים פעם בשבוע יפתרו את הבעיה)

• פותח/ת השרשור
65 קילו זה לא הרבה..נסה לשמור על האחיזה הרגילה לאורך זמן כדי לשמור על הפקטור שיהיה לך באחיזה משולבת (כך גם בגיר לדעתי).

תחזק את האמות שלך (אחיזות סטטיות של 45-55 שניות 3 סטים פעם בשבוע יפתרו את הבעיה)

אחלה. באחיזה סטטאטית לעשות עם המשקל של הדדליפט? ואני עושה ss אז לעשות את זה באימון האחרון בשבוע(שאחריו יש יומיים מנוחה?)

אלא אם כן אתה שוקל 40 קילו אתה פשוט לא אוחז את המוט נכון/חזק מספיק זה הכל...

אחלה. באחיזה סטטאטית לעשות עם המשקל של הדדליפט? ואני עושה ss אז לעשות את זה באימון האחרון בשבוע(שאחריו יש יומיים מנוחה?)
אממ זה כבר נתון להחלטתך..קשה לי לומר

מצטער על ההתעלקות אבל לא רוצה לפתוח סתם אשכול,
מה הבעיה באחיזה משולבת בשלב מוקדם יחסית?

זה פוגע באיזשהו ייתרון של הדדליפט?

מצטער על ההתעלקות אבל לא רוצה לפתוח סתם אשכול,
מה הבעיה באחיזה משולבת בשלב מוקדם יחסית?

זה פוגע באיזשהו ייתרון של הדדליפט?
תסתכל על זה כמו ACE CARD שאתה יכול להשתמש בו.
עדיף לך לשמור את זה למשקלים הקשים .

Back
למעלה תחתית