עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תנסה למשוך את האחיזה הרגילה כמה שיותר זמן, כשאתה כבר לא יכול, תעבור לאחיזה משולבת.
מגנזיום יעזור.אוקיי. באימון האחרון עשיתי משולבת אבל אני אחזור לרגילה. מגנזיום יעזור לי?
65 קילו זה לא הרבה..נסה לשמור על האחיזה הרגילה לאורך זמן כדי לשמור על הפקטור שיהיה לך באחיזה משולבת (כך גם בגיר לדעתי).
תחזק את האמות שלך (אחיזות סטטיות של 45-55 שניות 3 סטים פעם בשבוע יפתרו את הבעיה)
אממ זה כבר נתון להחלטתך..קשה לי לומראחלה. באחיזה סטטאטית לעשות עם המשקל של הדדליפט? ואני עושה ss אז לעשות את זה באימון האחרון בשבוע(שאחריו יש יומיים מנוחה?)
תנסה למשוך את האחיזה הרגילה כמה שיותר זמן, כשאתה כבר לא יכול, תעבור לאחיזה משולבת.
מצטער על ההתעלקות אבל לא רוצה לפתוח סתם אשכול,65 קילו זה לא הרבה..נסה לשמור על האחיזה הרגילה לאורך זמן כדי לשמור על הפקטור שיהיה לך באחיזה משולבת (כך גם בגיר לדעתי).
תחזק את האמות שלך (אחיזות סטטיות של 45-55 שניות 3 סטים פעם בשבוע יפתרו את הבעיה)
תסתכל על זה כמו ACE CARD שאתה יכול להשתמש בו.מצטער על ההתעלקות אבל לא רוצה לפתוח סתם אשכול,
מה הבעיה באחיזה משולבת בשלב מוקדם יחסית?
זה פוגע באיזשהו ייתרון של הדדליפט?