עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכיח.אתה לא צריך.
שטפו לאנשים פה את המוח, השיווק שחברות התוספים עשו לחלבון (כולל מחקרים מזויפים) דפק לכולם את המוח: גם אם אתה שוקל 70 קילו, אתה לא צריך 140 גרם חלבון! ואלו שיודעים את זה (ויש כאן כאלה) שומרים את זה לעצמם. יותר מידי חלבון משמע יותר שומן, כמו פחמימות, כמו שומן. זה שהערך הקלורי יותר גדול זה לא משנה, מה שלא נספג ברקמות הגוף הופך לשומן!
אתה לא צריך.
שטפו לאנשים פה את המוח, השיווק שחברות התוספים עשו לחלבון (כולל מחקרים מזויפים) דפק לכולם את המוח: גם אם אתה שוקל 70 קילו, אתה לא צריך 140 גרם חלבון! ואלו שיודעים את זה (ויש כאן כאלה) שומרים את זה לעצמם. יותר מידי חלבון משמע יותר שומן, כמו פחמימות, כמו שומן. זה שהערך הקלורי יותר גדול זה לא משנה, מה שלא נספג ברקמות הגוף הופך לשומן!
לא קשה גם להגיע ל-300 גרם חלבון עם רצון והתמדה... השאלה היא - מה חשוב יותר, הכמות או הדרך?
לא סתם קיימות אבקות חלבון עם אחוז שומן מזערי (אם בכלל)
אני יכול כמעט לחתום לך שעם 140 גרם חלבון שתשיג רק מהאוכל תעלה גם בכמות שומן מכובדת.
מספיק שתעיף מבט על הערכים של גבנ"צ ותבין בעצמך.
אם אתה מתעקש על כמות כזאת של חלבון, הייתי ממליץ לך בחום להשיג חלק מהכמות הזאת באמצעות האבקה.
אתם מתעקשים שהוא צריך 140 גרם חלבון, אין בעיה, כך או כך, אתה תעלה יותר בשומן מאשר בשריר.
אני אוהב איך שאנשים כאן תומכים ב-140 גרם חלבון וממליצים לו גם להשיג את הכל דרך אוכל.
עכשיו השאלה היא: איפה ההיגיון כאן, ומעניין מה עוד נאמר כאן בפורום שלא תואם את מה שבאמת צריך?
נקודה למחשבה. מה שעצוב הוא שיש כאן אנשים שיודעים בדיוק מה שצריך, אבל זורמים עם השטויות.
איך שלא תסתכלו על זה, פיתוח גוף הוא ספורט, תחרותי. ובתחרות כתחרות, דורכים על אנשים אחרים.
בהצלחה
140 גרם חלבון זה בכלל לא הרבה!
אתה חי באשליות, אני בטוח גם שאתה חושב שסקוואט דופק תברכיים ומי שמרים משקולות מפסיק לגבוה באופן פלא
ולגבי הגבינה הצובה.. ניסית פעם לייט?? למה שלא תעיף מבט על הערכים של גבינה צהובה לייט?
אני מציע לך לקרוא קצת לפני שאתה מגיב פה שטויות.
אבל אחי מתנפחים רק עם אבקת חלבון!ממה שאני מכיר צריך מינימום 0.8 גרם חלבון לק"ג גוף.
בשביל להתנפח צריך 1.4-.15 גרם לק"ג גוף.
וברמות הגבוהות של פיתוח גוף אפשר להגיע גם ל 1.8 גרם לק"ג גוף.
החישוב הוא אינדיוידואלי.
חחחח ממש לא... אני לגמרי איתך בסקוואט.
קראתי המון, בעיקר חומר באנגלית (שמשום מה כאן עשו לאותו החומר הזה סינון רציני ופספסו נקודות בסיסיות אך חשובות)
לייט שמלייט, אם אתה מאלה שמסתכלים רק על כמה גרם שומן יש בזה אז אתה בבעיה רצינית. למעשה, עדיף כבר אבקת חלבון מאשר לקנות לייט. זה יותר זבל (ולפעמים גם יקר) מאבקת חלבון. יש פה תועלת-עלות, לא רק "כמה שומן יש ב-100 גרם..."
יש עוד מלא פאקטורים אחרים. זה שאתה משועבד למידע שנמצא כאן (שמוגבל מראש בצורה משמעותית - לא בטוח אם במכוון או לא) זאת בטח שלא אשמתי.
רק להבהיר משהו: אם גדלת עד עכשיו בצורה טובה רק מהמידע שנמצא בפורטל, (אין עם זה שום בעיה - חלק נכבד ממנו באמת נכון) אז כנראה שיכולת לגדול טוב יותר ומהר יותר.
אפשר לעלות במסת שריר גם בלי לקרוע את עצמך בתקופת חיטוב לאחר מכן. מה שכן, בכל תקופת מסה אתה תעלה בשומן, אבל בכמות מזערית ולא כמו שאנחנו רגילים לראות כאן בפורום. נתחיל מזה שלא תצרכו כמויות מטורפות של חלבון.
אם אני מתאים לכל הקריטריונים של גבר , אבל שוקל 80?סיווג אוכלוסין בחדר כושר:
אדם זעיר(אדם השוקל פחות מ70 קילו): ממליצים על פחות מ2 גרם חלבון לכל קילו.
אדם קטן(אדם השוקל 70-80- רוב גדול של המתאמנים ה"טבעיים" במכון): הולכים לפי המלצות וינגייט, 1.5-1.6 גרם חלבון לכל קילו.
אדם "מתאמן בשקל"(קט' עמוסה, דוג' אחת היא אנשים שעושים ספינינג 3 שנים ועם 30% שומן): שותים שייק חלבון ולא מתייחסים לצריכה יומית.
גבר(90+ קילו/ מתחרים בפיתוח גוף או ענף אחר/אנשים ששואפים להיות גדולים ולא רק להגיע ליד 45): 2 גרם חלבון זה מינימום.
כל אחד יבחר איפה הוא
אם אני מתאים לכל הקריטריונים של גבר , אבל שוקל 80?