הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|צריכת 140 גרם חלבון

• פותח/ת השרשור royx31
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אתה לא צריך.
שטפו לאנשים פה את המוח, השיווק שחברות התוספים עשו לחלבון (כולל מחקרים מזויפים) דפק לכולם את המוח: גם אם אתה שוקל 70 קילו, אתה לא צריך 140 גרם חלבון! ואלו שיודעים את זה (ויש כאן כאלה) שומרים את זה לעצמם. יותר מידי חלבון משמע יותר שומן, כמו פחמימות, כמו שומן. זה שהערך הקלורי יותר גדול זה לא משנה, מה שלא נספג ברקמות הגוף הופך לשומן!
תוכיח.
עד אז תפסיק לבלבל בביצים.

מה שתגיד, אני את שלי עשיתי 😃

נערך לאחרונה:
חזה עוף גבנצ קוטג' יוגורטים חלבון זה הכי קל מה זה 140 גרם

אני באמת לא מבין מה הבעיה, אני מגיע לזה בלי להרגיש בשתי ארוחות..
לגבי הטענה שאתה לא חייב ליצרוך כזה הרבה, קשה לי להאמין, אני שוקל 86 ואם אני לא צורך 200 גרם אני לא מצליח להתאושש לאימון הבא... אני אוכל שומן כמו לוויתן וחלבון כמו אריה ואני לא מעלה כמעט באחוזי שומן..

אתה לא צריך.
שטפו לאנשים פה את המוח, השיווק שחברות התוספים עשו לחלבון (כולל מחקרים מזויפים) דפק לכולם את המוח: גם אם אתה שוקל 70 קילו, אתה לא צריך 140 גרם חלבון! ואלו שיודעים את זה (ויש כאן כאלה) שומרים את זה לעצמם. יותר מידי חלבון משמע יותר שומן, כמו פחמימות, כמו שומן. זה שהערך הקלורי יותר גדול זה לא משנה, מה שלא נספג ברקמות הגוף הופך לשומן!

זה לא מדויק!!
זה אינדיוידואלי ממש..יש אנשים שצריכים כמות גדולה בגלל
הנתונים שלהם..נכון שלא צריך פי2 ממשקל הגוף!!
ועדיין לא נתקלתי בשיווק כזה תאמת ואני מעיד על עצמי שאני
לא שומר דברים כאלה לעצמי בתור אחד שיודע את הדברים..
לגבי שאר הדברים שאמרת אני מסכים!!

יש הרבה מזונות עשירים בחלבון כמו גבינות בשר קטניות...
אני ממליץ לך להיכנס לאתר "נטוגרין", אתה יכול לכתוב מה אתה אוכל וזה מראה לך מה הערכים התזונתיים שלו וככה תוכל להגיע בדיוק לכמות שאתה צריך. (תחפש בצד ימין מחשבון תזונה)
ד"א זה לא קשה להגיע ל140 גרם חלבון...
בהצלחה!

300 גרם חזה עוף/הודו בקירוב ל-90 גרם חלבון = ארוחת ערב
4 ביצים מלאות כ-30 גרם חלבון = ארוחת צהריים (חלק ממנה לפחות)
2 טוסטים בכל אחד 40 גרם גבנ"צ 28% (בערך 2 פרוסות קטנות או פרוסה וחצי) כ20 גרם חלבון = עבודה/ביה"ס
כבר יש לך 140.

לא קשה גם להגיע ל-300 גרם חלבון עם רצון והתמדה... השאלה היא - מה חשוב יותר, הכמות או הדרך?

לא סתם קיימות אבקות חלבון עם אחוז שומן מזערי (אם בכלל)
אני יכול כמעט לחתום לך שעם 140 גרם חלבון שתשיג רק מהאוכל תעלה גם בכמות שומן מכובדת.
מספיק שתעיף מבט על הערכים של גבנ"צ ותבין בעצמך.

אם אתה מתעקש על כמות כזאת של חלבון, הייתי ממליץ לך בחום להשיג חלק מהכמות הזאת באמצעות האבקה.
אתם מתעקשים שהוא צריך 140 גרם חלבון, אין בעיה, כך או כך, אתה תעלה יותר בשומן מאשר בשריר.

אני אוהב איך שאנשים כאן תומכים ב-140 גרם חלבון וממליצים לו גם להשיג את הכל דרך אוכל.
עכשיו השאלה היא: איפה ההיגיון כאן, ומעניין מה עוד נאמר כאן בפורום שלא תואם את מה שבאמת צריך?
נקודה למחשבה. מה שעצוב הוא שיש כאן אנשים שיודעים בדיוק מה שצריך, אבל זורמים עם השטויות.
איך שלא תסתכלו על זה, פיתוח גוף הוא ספורט, תחרותי. ובתחרות כתחרות, דורכים על אנשים אחרים.

בהצלחה

נערך לאחרונה:
לא קשה גם להגיע ל-300 גרם חלבון עם רצון והתמדה... השאלה היא - מה חשוב יותר, הכמות או הדרך?

לא סתם קיימות אבקות חלבון עם אחוז שומן מזערי (אם בכלל)
אני יכול כמעט לחתום לך שעם 140 גרם חלבון שתשיג רק מהאוכל תעלה גם בכמות שומן מכובדת.
מספיק שתעיף מבט על הערכים של גבנ"צ ותבין בעצמך.

אם אתה מתעקש על כמות כזאת של חלבון, הייתי ממליץ לך בחום להשיג חלק מהכמות הזאת באמצעות האבקה.
אתם מתעקשים שהוא צריך 140 גרם חלבון, אין בעיה, כך או כך, אתה תעלה יותר בשומן מאשר בשריר.

אני אוהב איך שאנשים כאן תומכים ב-140 גרם חלבון וממליצים לו גם להשיג את הכל דרך אוכל.
עכשיו השאלה היא: איפה ההיגיון כאן, ומעניין מה עוד נאמר כאן בפורום שלא תואם את מה שבאמת צריך?
נקודה למחשבה. מה שעצוב הוא שיש כאן אנשים שיודעים בדיוק מה שצריך, אבל זורמים עם השטויות.
איך שלא תסתכלו על זה, פיתוח גוף הוא ספורט, תחרותי. ובתחרות כתחרות, דורכים על אנשים אחרים.

בהצלחה

140 גרם חלבון זה בכלל לא הרבה!
אתה חי באשליות, אני בטוח גם שאתה חושב שסקוואט דופק תברכיים ומי שמרים משקולות מפסיק לגבוה באופן פלא
ולגבי הגבינה הצובה.. ניסית פעם לייט?? למה שלא תעיף מבט על הערכים של גבינה צהובה לייט?
אני מציע לך לקרוא קצת לפני שאתה מגיב פה שטויות.

140 גרם חלבון זה בכלל לא הרבה!
אתה חי באשליות, אני בטוח גם שאתה חושב שסקוואט דופק תברכיים ומי שמרים משקולות מפסיק לגבוה באופן פלא
ולגבי הגבינה הצובה.. ניסית פעם לייט?? למה שלא תעיף מבט על הערכים של גבינה צהובה לייט?
אני מציע לך לקרוא קצת לפני שאתה מגיב פה שטויות.

חחחח ממש לא... אני לגמרי איתך בסקוואט.

קראתי המון, בעיקר חומר באנגלית (שמשום מה כאן עשו לאותו החומר הזה סינון רציני ופספסו נקודות בסיסיות אך חשובות)
לייט שמלייט, אם אתה מאלה שמסתכלים רק על כמה גרם שומן יש בזה אז אתה בבעיה רצינית. למעשה, עדיף כבר אבקת חלבון מאשר לקנות לייט. זה יותר זבל (ולפעמים גם יקר) מאבקת חלבון. יש פה תועלת-עלות, לא רק "כמה שומן יש ב-100 גרם..."

יש עוד מלא פאקטורים אחרים. זה שאתה משועבד למידע שנמצא כאן (שמוגבל מראש בצורה משמעותית - לא בטוח אם במכוון או לא) זאת בטח שלא אשמתי.

רק להבהיר משהו: אם גדלת עד עכשיו בצורה טובה רק מהמידע שנמצא בפורטל, (אין עם זה שום בעיה - חלק נכבד ממנו באמת נכון) אז כנראה שיכולת לגדול טוב יותר ומהר יותר.

אפשר לעלות במסת שריר גם בלי לקרוע את עצמך בתקופת חיטוב לאחר מכן. מה שכן, בכל תקופת מסה אתה תעלה בשומן, אבל בכמות מזערית ולא כמו שאנחנו רגילים לראות כאן בפורום. נתחיל מזה שלא תצרכו כמויות מטורפות של חלבון.

נערך לאחרונה:
ממה שאני מכיר צריך מינימום 0.8 גרם חלבון לק"ג גוף.

בשביל להתנפח צריך 1.4-.15 גרם לק"ג גוף.

וברמות הגבוהות של פיתוח גוף אפשר להגיע גם ל 1.8 גרם לק"ג גוף.

החישוב הוא אינדיוידואלי.

ממה שאני מכיר צריך מינימום 0.8 גרם חלבון לק"ג גוף.

בשביל להתנפח צריך 1.4-.15 גרם לק"ג גוף.

וברמות הגבוהות של פיתוח גוף אפשר להגיע גם ל 1.8 גרם לק"ג גוף.

החישוב הוא אינדיוידואלי.
אבל אחי מתנפחים רק עם אבקת חלבון!
לנושא 140 זה כלום חזה עוף ביצים גבינות חלב וזהו ..

חחחח ממש לא... אני לגמרי איתך בסקוואט.

קראתי המון, בעיקר חומר באנגלית (שמשום מה כאן עשו לאותו החומר הזה סינון רציני ופספסו נקודות בסיסיות אך חשובות)
לייט שמלייט, אם אתה מאלה שמסתכלים רק על כמה גרם שומן יש בזה אז אתה בבעיה רצינית. למעשה, עדיף כבר אבקת חלבון מאשר לקנות לייט. זה יותר זבל (ולפעמים גם יקר) מאבקת חלבון. יש פה תועלת-עלות, לא רק "כמה שומן יש ב-100 גרם..."

יש עוד מלא פאקטורים אחרים. זה שאתה משועבד למידע שנמצא כאן (שמוגבל מראש בצורה משמעותית - לא בטוח אם במכוון או לא) זאת בטח שלא אשמתי.

רק להבהיר משהו: אם גדלת עד עכשיו בצורה טובה רק מהמידע שנמצא בפורטל, (אין עם זה שום בעיה - חלק נכבד ממנו באמת נכון) אז כנראה שיכולת לגדול טוב יותר ומהר יותר.

אפשר לעלות במסת שריר גם בלי לקרוע את עצמך בתקופת חיטוב לאחר מכן. מה שכן, בכל תקופת מסה אתה תעלה בשומן, אבל בכמות מזערית ולא כמו שאנחנו רגילים לראות כאן בפורום. נתחיל מזה שלא תצרכו כמויות מטורפות של חלבון.

השומן אם כבר הכי חשוב ואמור לייצג % נכבד מהתזונה שלך
שומן > חלבון > פחמימה.

תאכל הרבה בשר (גם שמן), גבינות עם % שומן גבוה והרבה ביצים שלמות (הרבה חלמונים) וזהו....

140 חלבון ?
גבינות למינהם
חלב
בשר אדום
עוף
דגים
ביצים
אתה לא צריך אבקת חלבון בשביל להגיע ל140 חלבון.
כמויות וכדומה תחשב במחשבוני תזונה כמו גולינגו למשל.

סיווג אוכלוסין בחדר כושר:
אדם זעיר(אדם השוקל פחות מ70 קילו): ממליצים על פחות מ2 גרם חלבון לכל קילו.
אדם קטן(אדם השוקל 70-80- רוב גדול של המתאמנים ה"טבעיים" במכון): הולכים לפי המלצות וינגייט, 1.5-1.6 גרם חלבון לכל קילו.
"מתאמן בשקל"(קט' עמוסה, לדוג' אנשים שעושים ספינינג 3 שנים בעלי 30% שומן): שותים שייק חלבון ולא מתייחסים לצריכה יומית= חסרי מושג בסיסי.
גבר(90+ קילו/ מתחרים בפיתוח גוף או ענף אחר/אנשים ששואפים להיות גדולים ולא רק להגיע ליד 45): 2 גרם חלבון זה מינימום.

כל אחד יבחר איפה הוא, מאחל לכולכם שתגיעו לדרגת גבר.

סיווג אוכלוסין בחדר כושר:
אדם זעיר(אדם השוקל פחות מ70 קילו): ממליצים על פחות מ2 גרם חלבון לכל קילו.
אדם קטן(אדם השוקל 70-80- רוב גדול של המתאמנים ה"טבעיים" במכון): הולכים לפי המלצות וינגייט, 1.5-1.6 גרם חלבון לכל קילו.
אדם "מתאמן בשקל"(קט' עמוסה, דוג' אחת היא אנשים שעושים ספינינג 3 שנים ועם 30% שומן): שותים שייק חלבון ולא מתייחסים לצריכה יומית.
גבר(90+ קילו/ מתחרים בפיתוח גוף או ענף אחר/אנשים ששואפים להיות גדולים ולא רק להגיע ליד 45): 2 גרם חלבון זה מינימום.

כל אחד יבחר איפה הוא
אם אני מתאים לכל הקריטריונים של גבר , אבל שוקל 80?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית