הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת הוצאת קלוריות ביום

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
נכנסתי לאתר קילוגרם (מאמרים ברמה מעולה ! ) וקראתי את המאמר לעלייה במסה ,וכתוב שם ככה .

1. לגברים: (10 xבק"ג משקל) + (6.25 xבס"מ גובה) - (5 x גיל) + 5
לנשים: (10 x משקל בק"ג) + (6.25 x גובה בס"מ) - (5 x גיל) - 161
את התוצאה יש להכפיל ב1.2, ההכפלה מתבצעת כדי להעריך את הפעולות המינוריות שאנו עושים בבית או בעבודה, מדובר על הערכה לתלמיד שיושב רוב היום או לעובד משרד.
ההכפלה מתבצעת בשל דברים כגון: מקלחת, הליכה מתונה ממקום למקום[תחנת אוטובוס , בבית ] וכו'.
לאחר ההכפלה אנו נקבל את המאזן הקלורי הנטרלי(תחזוקה) שלנו, שבו בעצם לא נעלה ולא נרד באחוזי השומן.
זו הערכה כללית לא רעה, אך היא לא מתאימה ל:
א. אנשים שמנים מאוד.
ב. ספורטאים בעלי מסת שריר גדולה.

הנוסחא מתאימה לאנשים "ממוצעים".

מישו יכול להגדיר בנאדם ממוצע ? אני שוקל 52.8 אני בן 18 והגובה שלי זה 1.67 , אני לא עושה בכלל פעילות ספורטיבית , אפילו בקושי הולך , רק ישן ועולה מדרגות .

האם הנוסחא הזאת מתאימה לי ? ואם כן אז עשיתי חישוב נכון ואני מאבד לצערי כל יום כ1784 קלוריות ?

אתה לא חושב שזה עצוב שאתה בן 18 וכל מה שאתה עושה זה לישון ולעלות במדרגות לחדר מהמטבח?

• פותח/ת השרשור
אממ הייתי מתאמן 5 פעמים בשבוע , נוצר לי מצב של שבר בשני המפשעות (עומס יתר), הרופאים לא ממליצים על ניתוח בגיל הזה וטוענים שכל עוד אני חיי ככה וזה לא מפריע לי לאורח חיים אז שאני לא יעשה את הניתוח .

בכלליות כן זה עצוב מאוד , לא הייתי מתנגד לחזור לשחק כדור רגל גם אם לא מקצועי אז עם החברים בשכונה , בכל מיקרה מצאתי לי תחביב אחר במקום הכדור רגל שזה החדר כושר , שאותה בעיה שהייתה לי בכדור רגל נשארה לי גם בתחום הזה (איזה קטע 😛) המשקל שלי , אז לבנתיים אני במסה ואני חושב שבכל דבר רע יש גם משו טוב , אז אם יש משו טוב בזה שאני לא יכול לעשות פעילות ספורטיבית כגון ריצה וכדו' זה שאני לא מאבד עוד קלוריות וזה מצויין לי לתקופה מסה .

בכל מיקרה קיבלתי תשובה לשאלה שלי תודה ל moshe.

אתה לא חושב שזה עצוב שאתה בן 18 וכל מה שאתה עושה זה לישון ולעלות במדרגות לחדר מהמטבח?
אממ הייתי מתאמן 5 פעמים בשבוע , נוצר לי מצב של שבר בשני המפשעות (עומס יתר), הרופאים לא ממליצים על ניתוח בגיל הזה וטוענים שכל עוד אני חיי ככה וזה לא מפריע לי לאורח חיים אז שאני לא יעשה את הניתוח .

בכלליות כן זה עצוב מאוד , לא הייתי מתנגד לחזור לשחק כדור רגל גם אם לא מקצועי אז עם החברים בשכונה , בכל מיקרה מצאתי לי תחביב אחר במקום הכדור רגל שזה החדר כושר , שאותה בעיה שהייתה לי בכדור רגל נשארה לי גם בתחום הזה (איזה קטע 😛) המשקל שלי , אז לבנתיים אני במסה ואני חושב שבכל דבר רע יש גם משו טוב , אז אם יש משו טוב בזה שאני לא יכול לעשות פעילות ספורטיבית כגון ריצה וכדו' זה שאני לא מאבד עוד קלוריות וזה מצויין לי לתקופה מסה .

בכל מיקרה קיבלתי תשובה לשאלה שלי תודה ל moshe.

איזה רע אתה מרגיש עם עצמך עכשיו אה?:nono:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית