הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ strongman מישהו ?

• פותח/ת השרשור shiff
  • פורסם בתאריך

shiff

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
יש פה חבר'ה שאוהבים סטרונגמן או אולי אפילו מתאמנים בזה? אני משער שהרוב פה מתאמנים במכון אבל מעניין אותי לדעת אם גם אימונים כאלה באים בחשבון. אני מתכנן לנסות קצת את התחום, יש מצב לבנות ציוד אז אם אתם גם בעניין שתפו בבקשה איך התחלתם.

• פותח/ת השרשור
יופי שראית נשים בנות 40 עושות "תרגילי סטרונגמן"
גם אני ראיתי נשים עושות איזבל עם 30 קילו זה אומר משהו?
איזבל זה עם 60 קילו, אבני אטלס זה עם אבני אטלס
אם ה1RM שלך בסנאץ' זה 60 קילו, אין משמעות לשאר היכולות שלך (בנוגע לאיזבל הכוונה)
אם אתה לא יכול להרים אבן אטלס אין משמעות לכמה זמן לוקח לך להרים 5 חצאי אבני אטלס

ככה זה עובד, מצטער

לגביי זה שאתה רוצה לכיף, סבבה, תהנה, אבל אתה צריך לדעת את המצב כמו שהוא. אני באופן אישי לא מאמין בלעשות אלא בלהתקדם, ובשביל להתקדם בענף (גם אם אתה סתם רוצה תוצאה טובה במשהו, בלי לנסות להיות אלוף עולם) אתה חייב קודם כל להיות חזק, בלי זה אתה לא תהיה טוב בענף[/QUOTE]

לא טענתי אחרת...אתה זה שהזכרת את נושא הקרוספיט ראשון אז עניתי לך. בקיצור סביח זה מאד נחמד

גוררת גדילה של פלג גוף תחתון וגב.
אין שום קשר לידיים
ברור שיש קשר לידיים, גם לספרינטרים גודלות הידיים, וליפטרים שלא עובדים בצורה ישירה על שריר מסוים עדיין גורמים לו לגדול.

בצורה יותר פשוטה, זה שתעשה סקוואטים לא אומר שההסתגלות של הגוף שלך תהיה ספציפית אך ורק לשריר שעבדת עליו, כי גם כשבן אדם עולה במשקל בלי להתאמן בכלל יש לו היפרטרופיה בכל הגוף.

ברור שיש קשר לידיים, גם לספרינטרים גודלות הידיים, וליפטרים שלא עובדים בצורה ישירה על שריר מסוים עדיין גורמים לו לגדול.

בצורה יותר פשוטה, זה שתעשה סקוואטים לא אומר שההסתגלות של הגוף שלך תהיה ספציפית אך ורק לשריר שעבדת עליו, כי גם כשבן אדם עולה במשקל בלי להתאמן בכלל יש לו היפרטרופיה בכל הגוף.

1. ספרינטרים לא רק רצים אתה יודע, הם עובדים בחדר כושר מן הסתם.
2. בנץ' פרס ומתח זאת לא צורה עקיפה זאת צורה ישירה
3. כי כשבן אדם עולה במשקל שהוא לא שריר, הוא עולה בשומן ובנוזלים, אז היד שלו יותר שמנה, לא יותר שרירית.
אין שום סיבה הגיונית שהיד שלך תעלה עוד מסת שריר אם לא נתת לה שום גירוי... (לא חייב פיצולים, בנץ', מתח, בנט אובר וכו')

1.ספרינטר מקצועי לא צריך יד קדמית גדולה, כפיפות מרקפים לא יתנו לו כלום חוץ מעוד משקל מיותר, קשה לי להאמין שהם עובדים באינטנסיביות על פלג גוף עליון.
2.פוואר ליפטרים לא צריכים מתח, וויט ליפטרים לא צריכים בנצ'.
3.אני לא מדבר על היקפים, אני מדבר על מאסת שריר רזה, ולך תבדוק אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית