הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר לFBW

• פותח/ת השרשור Fax
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Fax

משתמש פעיל
369
11
נק' מוניטין:
41
369
11
התחלתי מFBW חודש וחצי עברתי לAB ואני רוצה לחזור לFBW כדי להתמקד על פחות תרגילים ולעלות משקל בתרגילים אחרים, וגם כדי להפחית מהעומס כי קשה להגיע 4 פעמים.
כמה סטים לכל שריר?

• פותח/ת השרשור
תן פרטים, מה המטרה שלך?

תראה התחלתי להתאמן לפני חודשיים וחצי, עליתי 8 ק"ג ל 84 ( שקילה היום ויש הרבה נוזלים אני מעריך ) עברתי לAB לא מזמן ונתקעתי בבנץ, בכתפיים, בלג פרס, בפולי עליון, תרגילים כאלה שקשהלעלות בהם כל אימן או אפילו כל שבועיים ב 5/10 ק"ג אבל עדיין אני מרגיש שצריך להוריד תרגילים ולהתמקד על כמה בסיסיים שיקדמו אותי עוד טיפה, לעשות ירידה לשם עליה... גם 4 פעמים קשה לי גם פיזית להגיע אני מותש הרבה פעמים ועכשיו גם בגרויות ואני צריך את הזמן. אמרו לי ש 3 סטים לשרריר גדול וסט אחד לקטן, אבל זאת עצימות נמוכה מדי לא??

אתה יכול לעשות AB גם 3 פעמים בשבוע במתכונת
ABA
BAB
ABA
BAB

• פותח/ת השרשור
נמאס לי כבר, למה אין פה מנהלים מ2 התחומים למה צריכה להיות כאן דיקטטורה של ליפטינג למה אתם מכריחים אותי להיות ליפטר אני רוצה לצבור מסת שריר לא מעניין אותי להתחרות על משקל על המוט מה כל כך קשה להבין אם התחלתי מתוכניות נפח יש לזה סיבה, כבר אמרתי מה אני אעשה, רק שאלתי 1כמה סטים לעשות! כמו לדבר אל קיר!

תמשיך עם AB תן 6-9 סטים שריר גדול ו 3-6 לקטן אם אתה לא מצליח להעלות משקלים אתה לא אוכל מספיק

תמשיך עם AB תן 6-9 סטים שריר גדול ו 3-6 לקטן אם אתה לא מצליח להעלות משקלים אתה לא אוכל מספיק
זה לא תמיד קשור לתזונה, עם העומס והנפח של AB הסיכוי שתתקדם מהר וקבוע מאוד נמוך, גם אם תכניס כמות גדולה של קלוריות.

נמאס לי כבר, למה אין פה מנהלים מ2 התחומים למה צריכה להיות כאן דיקטטורה של ליפטינג למה אתם מכריחים אותי להיות ליפטר אני רוצה לצבור מסת שריר לא מעניין אותי להתחרות על משקל על המוט מה כל כך קשה להבין אם התחלתי מתוכניות נפח יש לזה סיבה, כבר אמרתי מה אני אעשה, רק שאלתי 1כמה סטים לעשות! כמו לדבר אל קיר!
לא קראת את מה שהפניתי אותך לקרוא, והתלהמת בלי שאתה מבין איך דברים עובדים. ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית