נק' מוניטין:
16,321
- 1,801
- 3
- פותח/ת השרשור
תודה. דיזינגוף סנטר, גייז' פלייס.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע זלזול באנשים לא מתאים אני מכיר את הבן אדם אישיתאבל HELL מתחרה על מתאמן שם!!!!!!!! הוא עשה בנץ' 142.5 ל10 חזרותתתתתתתתתתתתתת סוסססססססססססס
שמעתי שהוא דפנאי...
אבל HELL מתחרה על מתאמן שם!!!!!!!! הוא עשה בנץ' 142.5 ל10 חזרותתתתתתתתתתתתתת סוסססססססססססס
שמעתי שהוא דפנאי...
שמע זלזול באנשים לא מתאים אני מכיר את הבן אדם אישית
מרשים, כל הכבוד:Sync-0h5y1d7:29.12.2009-
Front Squat 3X3 145lbs
Deadlift 1X5 235lbs
חמישה סיבובים של:
10 dumbbell swing עם 8ק"ג
7 שכיבות שמיכה
5 Hang snatch עם 45lbs
זמן- 8:31
תודה 😃מרשים, כל הכבוד:Sync-0h5y1d7:
יש מצב, אני דיווחתי על זה. חבר שלי שעובד במקום התקשר לדווח כי יש ענק רוסי עצום שמרים משקלים פסיכיים, כשהוא תיאר אותו צעקתי עליו שהוא אידיוט ושיבדוק מהר את השם עם הפקידות קבלה. ניחשת נכון, הן אמרו "השם שלו מצחיק, אתה לא תאמין... קונסטנטין קונסטנטינובס... אולי יקראו לי עומרי עומריניבוס?"אין מצב:s13:
יש מצב, אני דיווחתי על זה. חבר שלי שעובד במקום התקשר לדווח כי יש ענק רוסי עצום שמרים משקלים פסיכיים, כשהוא תיאר אותו צעקתי עליו שהוא אידיוט ושיבדוק מהר את השם עם הפקידות קבלה. ניחשת נכון, הן אמרו "השם שלו מצחיק, אתה לא תאמין... קונסטנטין קונסטנטינובס... אולי יקראו לי עומרי עומריניבוס?"
אין לי שמץ של מושג, מקורות יודעי דבר אומרים שהיום הוא היה בירושלים ומחר חוזר לרוסיהמה הוא עושה בארץ?
מה הוא עושה בארץ?