הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

א גרויסע מציאה

אבל HELL מתחרה על מתאמן שם!!!!!!!! הוא עשה בנץ' 142.5 ל10 חזרותתתתתתתתתתתתתת סוסססססססססססס

שמעתי שהוא דפנאי...

26.12.2009-

Bench 3X5 105lbs
power clean 5X3 75lbs-80lbs-85lbs-90lbs-95lbs

power clean 1 100lbs נדמה לי שמדובר ב- PR.

אבל HELL מתחרה על מתאמן שם!!!!!!!! הוא עשה בנץ' 142.5 ל10 חזרותתתתתתתתתתתתתת סוסססססססססססס

שמעתי שהוא דפנאי...

קורן אתה צוחק עליו
אבל עוד מעט שתעבוד שם בתור מאמן
אתה תסדר לו את הפלטות על המוט ותככב בסרטוני בנצ' שלו 🖕

27.12.2009 -

squat 3X3 195lbs רציתי לעשות 5X3 אבל בסט הרביעי בחזרה השלישית, כשלתי.
Press 3X5 85lbs
חתירה 5K (האימון היומי)

היום היה בחור עשה את ה- Squat הכי מכוער שראיתי בחיים שלי. הוא לא עשה שום דבר נכון, אפילו בטעות לא היה משהו אחד. כאב לי לראות.

29.12.2009-

Front Squat 3X3 145lbs
Deadlift 1X5 235lbs

חמישה סיבובים של:
10 dumbbell swing עם 8ק"ג
7 שכיבות שמיכה
5 Hang snatch עם 45lbs
זמן- 8:31

5.1.2010-

squat 3X3 200lbs
(Press 3X5 90lbs (PR

אני לא מאמינה שקונסטנטין קוסטנטינוב היה אתמול בחדר כושר ההומואי שלי ואני לא הייתי שם. היום היחידי שאני לא שם! ואף אחד בחדר כושר העלוב הזה לא הכיר אותו בכלל. רק היום סיפרתי לכולם מי זה היה. איזה דיכאון!!!

מה?!
למה לעזאזל הוא היה שם,ולמה לעזאזל את לא היית שם,ולמה לעזאזל אני לא הייתי שם?

כן, הוא בארץ לכמה ימים (כנראה חוזר מחר) והוא התאמן בגייז פלייס וכל הקופים בהו בו ואף אחד לא ידע מי זה.

אגב, הוא לא עשה deadlift.

לפי האינפורמציה שליקטתי:
Squat עם 260 ק"ג סטים של 6 חזרות עם עצירה לחמש שניות למטה (קורן, יורי "שמר" עליו).
Bench עם 190 ק"ג לא יודעת כמה חזרות, אבל גם כאן עם עצירה של חמש שניות למטה.

לא להאמין שהאדם הכי חזק בחדר כושר בכלל לא היה שם לראות, אני.

אין מצב:s13:
יש מצב, אני דיווחתי על זה. חבר שלי שעובד במקום התקשר לדווח כי יש ענק רוסי עצום שמרים משקלים פסיכיים, כשהוא תיאר אותו צעקתי עליו שהוא אידיוט ושיבדוק מהר את השם עם הפקידות קבלה. ניחשת נכון, הן אמרו "השם שלו מצחיק, אתה לא תאמין... קונסטנטין קונסטנטינובס... אולי יקראו לי עומרי עומריניבוס?"

יש מצב, אני דיווחתי על זה. חבר שלי שעובד במקום התקשר לדווח כי יש ענק רוסי עצום שמרים משקלים פסיכיים, כשהוא תיאר אותו צעקתי עליו שהוא אידיוט ושיבדוק מהר את השם עם הפקידות קבלה. ניחשת נכון, הן אמרו "השם שלו מצחיק, אתה לא תאמין... קונסטנטין קונסטנטינובס... אולי יקראו לי עומרי עומריניבוס?"

מה הוא עושה בארץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית